reklama

Lipcowe mamy 2018

No mam, przy kolanie nie chodzilam pol roku ale to dluga historia.Ogolnie zawsze dobrze znosilam znieczulenie w kregoslup, po ostatnim troche mnie bolal ale nie mogla mi sie wkluc, wkluwala sie 3 razy. Wlasnie jestem ciekawa czy juz cos zobaczysz[emoji5] trzymam kciuki[emoji5]

Nieźle - chyba bym umarła :p ja przy pierwszym wkłuciu chciałam uciekać...

Wydaje mi się, że nic nie będzie bo to wychodzi 4 tydz 1 dzien w dniu wizyty :/

reklama
Mialas planowana cc w ktorym tyg?piekne krechy!Wizyte mamy w ten sam dzien. Ale.wiesci sie wtedy posypia.

Mungo z tego co wiem w warszawie niektóre szpitale maja taka mozliwosc ,a co so reszty nie mam pojecia.

A ja zamiast spac juz sie obudzilam ,wstaje codziennie 6.40. A dzis spałam na brzuchu i bol piersi mnie obudzil. Budze sie a D nie ma ..znowu wariat na ryby pojechal.
Ja bez planowania☺ pierwsza cc w 40 tygodniu mlodej spadalo tetno. Druga w 35 tc porod sie zaczal, a nie kazali rodzic naturalnie. O ktorej masz wizyte w czwartek? Moj nie na ryby ale lubi na dzialke o 6 rano skoczyc☺ a teraz czekam bo niedlugo przyjedzie☺

Ja bez planowania☺ pierwsza cc w 40 tygodniu mlodej spadalo tetno. Druga w 35 tc porod sie zaczal, a nie kazali rodzic naturalnie. O ktorej masz wizyte w czwartek? Moj nie na ryby ale lubi na dzialke o 6 rano skoczyc☺ a teraz czekam bo niedlugo przyjedzie☺
Mam na 9.10
U mnie znowu 33tyg zatrucie ciazowe i puchniecie ...10 kg wody w 3 dni. Prawa nerka na granicy pracy. Nadcisnienie i bialkomocz. Po cc tydzien w szpitalu. Wychodzilam z lekami na nadcisnienie. Po tyg
Wracam bo okazalo sie ze zakrzepica zyl glebokich od pepka do lewej stopy, 2 tyg w szpitalu.Wypisali mnie dzien przed corka. 2 ciaza od 32 szpital bo znpw nadcisnienie. Wypis po mc mam wrocic na planowane cc w 38tyg. A ja sie zjawiam w 37 z powodu skurczy i cisnienia. W 3 kontrola w szpitalu w 36 tyg w szpitalu podejzewaja hipotrofie plodu. Konsultacje itd. Lekko podwyższone cisnienie. Wysylaja do wawy
Tak mowia ze nie mialam sterydow na pluca i moga byc problemy..
.wykrakali. cc na poczatku 37 mlody nie oddycha dostal 5 punktow . Biora go na patologie noworotka. Bym 12 h na cepapie. Zmiany adapatacyje . Na drugi dzien wszystko ok dostaje mlodego .

Cholera boje sie ze bedzie podobnie.

Mam na 9.10
U mnie znowu 33tyg zatrucie ciazowe i puchniecie ...10 kg wody w 3 dni. Prawa nerka na granicy pracy. Nadcisnienie i bialkomocz. Po cc tydzien w szpitalu. Wychodzilam z lekami na nadcisnienie. Po tyg
Wracam bo okazalo sie ze zakrzepica zyl glebokich od pepka do lewej stopy, 2 tyg w szpitalu.Wypisali mnie dzien przed corka. 2 ciaza od 32 szpital bo znpw nadcisnienie. Wypis po mc mam wrocic na planowane cc w 38tyg. A ja sie zjawiam w 37 z powodu skurczy i cisnienia. W 3 kontrola w szpitalu w 36 tyg w szpitalu podejzewaja hipotrofie plodu. Konsultacje itd. Lekko podwyższone cisnienie. Wysylaja do wawy
Tak mowia ze nie mialam sterydow na pluca i moga byc problemy..
.wykrakali. cc na poczatku 37 mlody nie oddycha dostal 5 punktow . Biora go na patologie noworotka. Bym 12 h na cepapie. Zmiany adapatacyje . Na drugi dzien wszystko ok dostaje mlodego .

Cholera boje sie ze bedzie podobnie.
Ale przeszlas:( ale kazda ciaza jest inna, trzeba wierzyc, ze bedzie lepiej. Choc sama obawy tez mam

Ale przeszlas:( ale kazda ciaza jest inna, trzeba wierzyc, ze bedzie lepiej. Choc sama obawy tez mam
Mam jak cholera. 3 mc temu mialam.taka kolke nerkowa ze szok. W szpitalu 15 h pod kroplowka. Chcialabym normalnie zniesc ta ciazowe.Bez starchu ze moze bede musiala lezec na patologii itd. Zobacze co powie lekarz . Jak on to rokuje.

Nieźle - chyba bym umarła :p ja przy pierwszym wkłuciu chciałam uciekać...

Wydaje mi się, że nic nie będzie bo to wychodzi 4 tydz 1 dzien w dniu wizyty :/
Nie umarlabys... mnie nie bolalo. Ja 1 cc mialam znieczulenie od pasa w dol. 2 nastepne znieczulenie ogolne. W 4 tyg. U mnie w poprzedniej ciazy bylo widac ladny pecherzyk

No ja po pierwszej cesarce postanowiłam sobie spróbować drugie naturalnie, nawet mam gina który to popiera. A teraz jak już jestem w ciąży to muszę to jeszcze raz porządnie przemyśleć bo mam wątpliwości [emoji6]
Powiedz mi, jak po drugiej cc się czułaś? Lepiej czy gorzej niż po 1?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem 7 mscy Po cc i jest ok
To mit ze nie mozna

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry