kinga30
Fanka BB :)
U siebie dwa razy tu rodzilam to mam nadzieje, ze 3 tez.A rodzisz gdzies u siebie czy w Poznaniu? Ja planuje na Polnej. Bylam tam w styczniu na konizacji i sie zapowiedzialam ze wroce w innym celu.
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U siebie dwa razy tu rodzilam to mam nadzieje, ze 3 tez.A rodzisz gdzies u siebie czy w Poznaniu? Ja planuje na Polnej. Bylam tam w styczniu na konizacji i sie zapowiedzialam ze wroce w innym celu.
![]()
![]()
No jasne jak mozesz blizej no to pewnie :-) ja tu w Poz mam troche trgo do wyboru. Wczesniej córkę rodzilam jak jeszcze u rodzicow na Opolszczyźnie mieszkalamU siebie dwa razy tu rodzilam to mam nadzieje, ze 3 tez.
No wiem☺ chociaz przy ostatnim porodzie jeszcze troche bym byla na Polnej bo wczesniak.No jasne jak mozesz blizej no to pewnie :-) ja tu w Poz mam troche trgo do wyboru. Wczesniej córkę rodzilam jak jeszcze u rodzicow na Opolszczyźnie mieszkalam
![]()
![]()
Ci powiem że moze i Polna ma nieciekawe opinie,ale za to jakie jedzenie super :-) no i zalezy na jakiego lekarza kto trafi. Ale ogolnie wrazenia jak najbardziej pozytywne.No wiem[emoji5] chociaz przy ostatnim porodzie jeszcze troche bym byla na Polnej bo wczesniak.
Tak? Ja myslalam, ze raczej dobre. U nas duzo rodzi w Poznaniu na polnej wlasnie. Jeszcze jakis czas Wrzesnia cieszyla sie powidzeniem sporo dziewczyn jezdzilo rodzic.Ci powiem że moze i Polna ma nieciekawe opinie,ale za to jakie jedzenie super :-) no i zalezy na jakiego lekarza kto trafi. Ale ogolnie wrazenia jak najbardziej pozytywne.
![]()
![]()
A duzo internetow. Na fb na stronie szpitala zytalam z ciekawosci opinie. Tak mniej wiecej podzielone, ale wiekszosc chyba negatywnych. Ja osobiscie nic negatywnego nie zauwazylam i sobie Polną chwalę. Jak po zabiegu do domu wychodzilam to powiedzieli na odchodne ze najpozniej w 2018 mam sie u nich na poród zameldowac :-) z usmiechem oczywiscie :-) a jaka pyszną pomidorową po zabiegu jadlam pyyyycha prawie tak samo dobra jak pomidorówka mojej ś.p. babci :-)Tak? Ja myslalam, ze raczej dobre. U nas duzo rodzi w Poznaniu na polnej wlasnie. Jeszcze jakis czas Wrzesnia cieszyla sie powidzeniem sporo dziewczyn jezdzilo rodzic.
Ja tez mam sporo potem wiecznie sprawdzam☺

A mi po cc to tylko kroplowki a potem kisiel☺A duzo internetow. Na fb na stronie szpitala zytalam z ciekawosci opinie. Tak mniej wiecej podzielone, ale wiekszosc chyba negatywnych. Ja osobiscie nic negatywnego nie zauwazylam i sobie Polną chwalę. Jak po zabiegu do domu wychodzilam to powiedzieli na odchodne ze najpozniej w 2018 mam sie u nich na poród zameldowac :-) z usmiechem oczywiscie :-) a jaka pyszną pomidorową po zabiegu jadlam pyyyycha prawie tak samo dobra jak pomidorówka mojej ś.p. babci :-)
![]()
![]()
Mi pomidorową dali godzine po wybudzeniu sie po zabiegu. Zdziwilam się ale jak jesc zaczelam to az mi sie uszy trzesly :-) za to jak rodzilam corke to w tamtym szpitalu jakąś rozwodnioną warzywną zupe po porodzie dali. W dodstku byla zimna. Od tamtego czasu mam uraz do warzywnej.A mi po cc to tylko kroplowki a potem kisiel[emoji5]
A mi po cc to tylko kroplowki a potem kisiel[emoji5]