olaaa7
Fanka BB :)
W sumie to jest skomplikowaneNo chyba tak [emoji23][emoji23]
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W sumie to jest skomplikowaneNo chyba tak [emoji23][emoji23]
Ja muszę czekać do czwartku... Ehhh już bym chciała żeby nadszedł ten dzień [emoji20]W sumie to jest skomplikowane [emoji14] to mamy tak samojuż nie mogę się doczekać tej wtorkowej wizyty.
Pomyśl o tym że ja poczekam dzień dłużej hehe :-) to od razu szybciej Ci czas zlwci. Wiekszosc dziewczyn juz po pierwszych wizytach a ja na samiutkim końcu póki co :-)Ja muszę czekać do czwartku... Ehhh już bym chciała żeby nadszedł ten dzień [emoji20]
No moja to będzie druga wizytaPomyśl o tym że ja poczekam dzień dłużej hehe :-) to od razu szybciej Ci czas zlwci. Wiekszosc dziewczyn juz po pierwszych wizytach a ja na samiutkim końcu póki co :-)
![]()
![]()
O no widzisz :-) niektore z was zalicza drugą wizyte szybciej niż ja pierwszą :-)No moja to będzie druga wizyta
Ja nawet pierwsza ciaze mialam jak jeden wielki stres bo tatus stulecia nie wykazywal checi nawet na pojscie na zwyczajne usg. No ale było minęło, liczy się to co jest teraz.dzieki dziewczyny
@Elodia moj M ciagle mi powtarza, ze bedzie dobrze. na chwilke jest mi lepiej. a potem mysle - poprzednio tez tak mowil. ale co ma mowic? on tez przezywa. ale tak jak nie moze nic zrobic. kaze mi odpoczywac ile sie da i co moze robi sam.
znam te sadowe stesy. pierwsza ciaza od 6 m-ca byla ciaza samotna, mimo, ze planowana. do roku Filipka bylam sama. tez byla sprawa w sadzie i rozne szopki. teraz powiedzmy, ze jest spokojnie, ale do idealu to daleko. ja juz po prosty wrzucilam tu na wiekszy luz. Filip ma na codzien M, ktory jest dla niego jak ojciec. a w niedziele jezdzi do taty, ktory jest döa niego jak kumpel- rownolatek.