reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
ElodiaA po co? Zeby sie stresowac? ;)

Dziewczyny po stratach bardO wam wspolczuje sama stracilam dziecko 3 lata temu ... I nie zrozumcie mnie prosze zle ale mam prosbe... Piszmy tutaj juz tylko o samych ppzytywach i nastrajajmy sie dobrze ok?? Mysle ze rozdrapywanie starych ran i wspominanie tak przykrych rzeczy nie pomaga ani nam ani innym. Mysle ze sa watki dla nas- aniolkowych mam gdzie mozemy sie wyzalic i kazda zrozumie a piszac tu mozemy niepotrzebnie kpgos poschizowac...Tu tylko same dobre mysli :*
A w sumie.....zmieniam zdanie z sekundy na sekunde ale mysle że najrozsądniej będzie pp prostu pójść na wizytę i jeśli gin zleci badanie bety to wtedy tak. A te 35 co bym wydala na badanie spozytkowac w inny sposob np kupic pare kilo bananów :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Jejku dziewuszki jak mi sie chce zupke chinska taka mega pikatna wiem ze to sama chemia allee jak ja bym ja zjadla, kupilam dzis na zakupach jedna I narazie na nia patrze,jak myslicie zjesc ja czy nie
Jedna chyba nie zaszkodziz.....jak w pierwszej ciazy wpieprzalam chipsy i troche zupek wpadlo a mloda calkiem zdrowa, to mysle ze od 1 zupki nic sie nie stanie, no co najwyzej moze Cię zemdlić

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A w sumie.....zmieniam zdanie z sekundy na sekunde ale mysle że najrozsądniej będzie pp prostu pójść na wizytę i jeśli gin zleci badanie bety to wtedy tak. A te 35 co bym wydala na badanie spozytkowac w inny sposob np kupic pare kilo bananów :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Mnie ta pseudo lekarka powiedziała, gdy zapytałam czy powtórzy betę, że nie trzeba, że skoro mam dwa wyniki i widać, że rośnie to nie ma potrzeby.

Dziewczyny, które miały już usg, w jakim miejscu są wasze maleństwa? Mnie jak robiła usg ta pseudo lekarka przez brzuch to wyszło, że pęcherzyk jest tak lekko po lewej stronie podbrzusza i tam też czuję takie delikatne kłucie czasami. U Was też nie są na samym środku podbrzusza?

Ja miałam dopochwowo usg dlatego nie mam pojęcia jak to przez brzuch by wyglądało

Dziewczynki które mają zwierzaki też w okresie ciąży nie spuszczają z was oczu? :D mój pies od kilku tygodni chodzi za mną jak cień :D gdzie nie usiądę on już przy mnie jest a jak mam drzemki to śpi razem ze mną :D moim zdaniem zwierzaki czują ze coś sie u nas zmienia

Dziewczynki które mają zwierzaki też w okresie ciąży nie spuszczają z was oczu? :D mój pies od kilku tygodni chodzi za mną jak cień :D gdzie nie usiądę on już przy mnie jest a jak mam drzemki to śpi razem ze mną :D moim zdaniem zwierzaki czują ze coś sie u nas zmienia
Ja nie wiem, mam 2 koty i 2 szynszyle, ale wydaje mi się, że one na mnie reagują normalnie.

reklama
Ja chce na grupe na fb, bo tutaj mi sie niektore wasze posty nie pokazuja :/ grupa jest tajna??

Mi sie dziś dzień zaczął fatalnie. Rano syn w złości złamał córce okulary, więc do szkoły jej nie poslalam, tyko musielismy zrobić wycieczkę do optyka i zamowic nowe. Więc do wtorku czekać na okulary, stare posklejalam ale nikomu sie nie pokaże w takich.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry