Mungo
Fanka BB :)
Ja nie wiem, mam 2 koty i 2 szynszyle, ale wydaje mi się, że one na mnie reagują normalnie.
Mam swoje dwa i szkołe dla psów - zdecydowanie coś jest na rzeczy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja nie wiem, mam 2 koty i 2 szynszyle, ale wydaje mi się, że one na mnie reagują normalnie.
Może psy inaczej reagująMam swoje dwa i szkołe dla psów - zdecydowanie coś jest na rzeczyzawsze dobrze mi szło ale aktualnie magiczne rzeczy z psami się dzieją
![]()
Może psy inaczej reagują![]()
Na bank coś wyczuwają, bo mój pies jest na mnie obrażony od paru dni ma mnie głęboko w du..eDziewczynki które mają zwierzaki też w okresie ciąży nie spuszczają z was oczu?mój pies od kilku tygodni chodzi za mną jak cień
gdzie nie usiądę on już przy mnie jest a jak mam drzemki to śpi razem ze mną
moim zdaniem zwierzaki czują ze coś sie u nas zmienia
Dziewczynki które mają zwierzaki też w okresie ciąży nie spuszczają z was oczu?mój pies od kilku tygodni chodzi za mną jak cień
gdzie nie usiądę on już przy mnie jest a jak mam drzemki to śpi razem ze mną
moim zdaniem zwierzaki czują ze coś sie u nas zmienia
Słodziaki z nich są i moim zdaniem na pewno coś czujaMoj Czesio ma jakiegoś schiza cały czas się tuli i kładzie na brzuch ( to chichuaua ma 1,5 kg) nie wiem czemu najpierw pomyślałam ze fakt wyczuł ciąże a potem mysle pies?? Chyba nie ale może faktycznie coś w tym jest
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
KochanyMój pies w domu rodzinnym też w poprzedniej ciąży na bank coś czuł) jakby chciał się mną zaopiekować
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3