Margana
Fanka BB :)
Kinga ja juz nie bede tego komentowac. Wiesz co powinnas zrobic.A mnie zaraz szlag jasny trafi. Wczoraj na chwilę weszła moja siostra. A dzisiaj dzwoni, że młody znowu cały wysypany....ja już poprostu nie mam siły.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kinga ja juz nie bede tego komentowac. Wiesz co powinnas zrobic.A mnie zaraz szlag jasny trafi. Wczoraj na chwilę weszła moja siostra. A dzisiaj dzwoni, że młody znowu cały wysypany....ja już poprostu nie mam siły.
Kochana jaka babcia?! Ja w tym roku skoncze 36. Nawet do mojej mamy Ci bardzo daleko[emoji3]Mam 41 lat wiec moge byc tu babciaoczekuje na synka, termin 10 lipca . Maly we wtorek wazyl 1100g
w skonczonym 28 tygodniu. zwolnil troszke bo na polowkowym byl tydzien wiekszy...
Szykuja sie juz na brak czasu przy noworodku[emoji6]Tam też taka cisza , właśnie niewiem o co chodzi od 3 dni chyba każda przechodzi jakieś burze hormonalne albo dziewczyny mają tyle obowiązków [emoji1]
Widzisz co lekarz to opinia. Ja mam pessar od 18tc. Jak tylko zaczela sie szyjka skracac to lekarz zadecydowal o zalozeniu zebym byla spokojniejsza i nie musiala lezec. Zwlaszcza po przejsciach w pierwszej ciazy.Nie mam pesara, wg pani dr za wczesnie na takie atrakcje jak krotka i rozwarta szyjka, szczegolnie, ze mialam te niewydolnosc szyjki juz i w poprzedniej ciazy.
Odmlodniejesz, zobaczysz[emoji3]nie planowalismy 3 dziecka, balam sie komplikacji jak widac slusznie i chorob... ogolnie mialam inne plany ale zycie je zweryfikowalomam nadzieje ,ze nie bede taka mama- babcia
![]()
Szykuja sie juz na brak czasu przy noworodku[emoji6]
A Ty jak sie czujesz?
dzieci prosily o rodzenstwo od kilku lat, przekonalam ich,ze jestesmy za starzy to pytali czy nie moglibysmy adoptowacKochana jaka babcia?! Ja w tym roku skoncze 36. Nawet do mojej mamy Ci bardzo daleko[emoji3]
Rozumiem, ze wpadliscie z trzecim dzieciaczkiem? A dzieci jak reaguja?
w 2 ciazy nie bylo juz na co zakladac, za krotko bylo a teraz to nie wiem ... nie kwestionowalam zaleconej terapii ani nie dopytywalam bo pani malo rozmowna akuratWidzisz co lekarz to opinia. Ja mam pessar od 18tc. Jak tylko zaczela sie szyjka skracac to lekarz zadecydowal o zalozeniu zebym byla spokojniejsza i nie musiala lezec. Zwlaszcza po przejsciach w pierwszej ciazy.
No rodzenie duzego dziecka nie nalezy do przyjemnosci, cos o tym wiem[emoji6]Poprzednie dzieciaczki tez male byly,corka 2700 w 38 tyg a syn 2800w 36tyg takzebylam bardziej zaskoczona ,ze ten duzywidac jednak nie chce sie wybijac i dobrze, oby rosl i byl zdrowy ja rodzilam sn wiec wcale mnie nie cieszy wyciskanie giganta
![]()