Wiolka1980
Fanka BB :)
Tez tak myślęMoże właśnie wprost powiedzieć, że taki plan? Że świętować będziecie hucznie rocznicę, a na razie zapraszacie na ślub?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tez tak myślęMoże właśnie wprost powiedzieć, że taki plan? Że świętować będziecie hucznie rocznicę, a na razie zapraszacie na ślub?
Wow.. Chyba naprawę powinnam się wziąć do roboty.... [emoji15]Ja tez nienawidzę prasować dla mnie to kara ale ze teraz siedzę w domu to staram się na bieżąco to robić żeby mi się nie zebrało pół pokoju do prasowania [emoji23]
Dla małego naszczescie już mam wszystko wyprane i wyprasowane pokoik gotowy torba spakowana tylko trzeba czekać [emoji58]
Ja mam "problem z głowy" - nikt mojej szyjki nie bada, nie mierzy itd,....[emoji23]Bo te szyjki właśnie tak zaskakuja czlowieka, ale będzie ok Olka
nie bada ci lekarz na kazdej wizycie ?Ja mam "problem z głowy" - nikt mojej szyjki nie bada, nie mierzy itd,....[emoji23]
Gorzej będzie, jak się zacznie coś bardziej dziać.....
Na szczescie juz dotarlas wystarczajaco daleko[emoji3]Ja mam "problem z głowy" - nikt mojej szyjki nie bada, nie mierzy itd,....[emoji23]
No ale w sumie i tak się oszczędzasz... Nie ma zagrożenia, że z krótką szyjką po schodach biegałaś...Ja mam "problem z głowy" - nikt mojej szyjki nie bada, nie mierzy itd,....[emoji23]
a ty w koncu zostslas w szpitalu czy w domu .bo wczoraj mialam tak ciezki dzien zemnie chyba ominal twoj post ? Dzisiaj mialam zrelaksowac sie i fryzjers ale bede sie stresowac jsk wroce w upsle az z kozanowa .mial mnie maz odebrac ale dopadl go chyba ten wirus rota imial goraczke 38,6 wiec pol nocy nie dal mi spac . zasne na fotelu u fryzjera albo sobie zafunduje odrazu sttopy z masazem na fotelu i tsm kimneCześć Matki!