jazz_joanna
Fanka BB :)
Ja dostaje pełno syfow na twarzy i plecach… dramat!Aha co do pryszczy Boże jakie mi wielkie syfilisy podskórne na szyi wychodzą. Nigdzie indziej. Córa będzie jak nic. W pierwszej ciąży miałam takie syfy na plecach
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dostaje pełno syfow na twarzy i plecach… dramat!Aha co do pryszczy Boże jakie mi wielkie syfilisy podskórne na szyi wychodzą. Nigdzie indziej. Córa będzie jak nic. W pierwszej ciąży miałam takie syfy na plecach
U mnie pappa+usg 640 albo 700, gdy wykonuje usg profesor.Ile płacicie za te pierwsze prenatalne ?
A jaki ma puls?Ten puls mi nie daje spokoju , gdyby go nie było bym wiedziała co robić - w cholerę odstawić duphason, zastrzyki i czekać ... w on mi nie daje spokoju :/
Ja już ze trzy dni spać nie mogę i nie wiem czemu. Co się dziejeDziewczyny czy są tu osoby co też nie mogą spać? Ja jak się przebudze to koniec - za dużo myśli w głowie![]()
Mnie atakuje moja nerwica lękowa. Już nie wiem jak mam sobie z tym poradzić. Leków na to dziadostwo nie biorę, bo do tej pory sobie radziłam, ale dzisiaj słyszałam na oddziale jak się ktoś kłóci i mi normalnie aż słabo się robtez jestsescie takie wkurwione? rozgoryczone? poirytowane bez powodu, jak ja ? tez chce was rozerwac? czy tylko mnieaaaaaaaaaaaaaaa zaraz oszaleje~!!!!~!~!!
świetny pomysłDziewczyny czy któraś się zna, może ma czas i by chciała prowadzić kalendarzyk? Fajnie by było pospisywać która kiedy ma wizyty, badania i termin porodu. Co Wy na to?
Ja też tak mam.. nie mam ochoty jeść ale lekarz każe jeść regularnie co 3-4 godziny.. Za słodkim generalnie nie przepadam. Jedyny okres gdzie trzęsłam się na widok czekolady to tuż po porodzie. Później okazało isę, że mam ostrą tężyczkę i brakuje mi totalnie magnezu więc wg mnie mój organizm wołał o ten magnez z czekolady.hmm… nie fajnie to wyglada… ja ogólnie od pierwszych objawów ciąży jem mało. Słodycze w ogóle wyeliminowalam i nie jem kolacji bo obiad jemy o 16 i po pierwsze nie jestem już później głodna a po drugie nie mogę bo tragicznie się czuje jak zjem na noc… 3mam kciuki żeby było wszystko okey.
Jutro dokładnie zapytam bo jest widoczne tak to ujęła i jedna i druga - nie mówiła ile konkretnieA jaki ma puls?
Uwierz ze chciałabym ja jesc i nawet próbowałam, ale nie mogęja bym się bała czy ketony się nie pojawią po tak długiej przerwie..
Pytam bo u mojej koleżanki bardzo bliskiej jak już było przy końcu to był wolne tętno, a może jak jest właśnie prawidłowe to jest może ciągle nadzieja?Jutro dokładnie zapytam bo jest widoczne tak to ujęła i jedna i druga - nie mówiła ile konkretnie
A to ja bym zostawiła na twoim miejscuLoo matko! Kawal czlowiekaale juz nie czytam nawet ile rosnie dziennie zeby sobie nie wkrecac. Zostane przy tym 27.12 chociaz chyba sie pochlastam. Pierwsze usg byly 3 dni mniej, a teraz idzie leb w leb z om.
Spokojnie, ja jeszcze nawet nie mam ustalonych prenatalnychJa też mam takie wrażenie że w poprzednich ciążach mogłam wszystko robić . A teraz nawet po zjedzeniu obiadu muszę poleżeć żeby się ułożyło
Super , oby już nie wróciły. Ja wczoraj tylko raz wymiotowałam więc też sukces .
Ja będę mi iść pewnie 12.01 i chyba jestem jedną z ostatnich .
Też mam wizyte 3.01, ale ta będzie na NFZ więc sprzęt będzie kiepski ale za to jakieś badania na NFZ dostanę .