reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcowe mamy 2026

W zyciu nie spodziewalam się ,że tak szybko pojdzie 😂😂😂
Ale jakos od razu czulam ze sie udalo . Mialam wszystkie ksiazkowe objawy zagniezdzenia 😅
Jestem strasznie osłabiona , rozkojarzona, kręci mi się w głowie , bolą mnie jajniki i czuje takie rozpieranie w nich , szczególnie w tym z którego była owulacja...
Tak , mam zamiar skoczyć na bete , tylko nie wiem jeszcze w ktorym dniu w tygodniu mi sie uda , niestety teraz mam bardzo wazny kurs w pracy i nie mogę od tak wziąć wolnego ...
u nas tez bardzo szybko poszlo, bo w pierwszym cyklu odkad postanowilismy starac sie o drugiego dzidziola, takze jestem pelna obaw, bo to wydaje sie zbyt piekne, zeby mialo sie udac 😬 ale tez szybko zaczelam czuc, ze sie udalo, chociaz wmawialam sobie ze to na pewno nie to i tylko mam przywidzenia 😂😂

reklama
u nas tez bardzo szybko poszlo, bo w pierwszym cyklu odkad postanowilismy starac sie o drugiego dzidziola, takze jestem pelna obaw, bo to wydaje sie zbyt piekne, zeby mialo sie udac 😬 ale tez szybko zaczelam czuc, ze sie udalo, chociaz wmawialam sobie ze to na pewno nie to i tylko mam przywidzenia 😂😂
Ja dzisiaj zrobilam test i kreska duzo slabsza , taki sam test jak wczoraj a widac ją jedynie pod światlo , we wczorajszym nie ma wątpliwosci a dzisiejszy dupa :( nic nie kumam ... to wczorajszy : a dzisiejszego nawet nie ma co fotografowac bo nic nie widac ... więc chyba ten wczorajszy to feler..

Załączniki

• 20251101_065411.jpg
    20251101_065411.jpg
    379,2 KB · Wyświetleń: 44
Hej, nieśmiało dołączę choć tylko 1 raz badałam betę i nie miałam kiedy zrobić przyrostu. Planuje jutro i środę, ale też mam napięty dzień i nie wiem czy zdążę do lab. Mam już 1 dziecko, przed nim poronienie, po nim 2 biochemiczne i od środy pozytywny test od roku starań. Termin wypada na 15 lipca (synka mam z 14 lipca 2022 i męża z 13 lipca 🙈)

Ja dzisiaj zrobilam test i kreska duzo slabsza , taki sam test jak wczoraj a widac ją jedynie pod światlo , we wczorajszym nie ma wątpliwosci a dzisiejszy dupa :( nic nie kumam ... to wczorajszy : a dzisiejszego nawet nie ma co fotografowac bo nic nie widac ... więc chyba ten wczorajszy to feler..
na tym wczorajszym kreske widac ewidentnie, ale jak mowisz, ze dzisiejszy slabszy to moze wylapalas biochem, albo cos jest nie tak z dzisiejszym testem. A kiedy miesiaczke powinnas dostac?

Hej, nieśmiało dołączę choć tylko 1 raz badałam betę i nie miałam kiedy zrobić przyrostu. Planuje jutro i środę, ale też mam napięty dzień i nie wiem czy zdążę do lab. Mam już 1 dziecko, przed nim poronienie, po nim 2 biochemiczne i od środy pozytywny test od roku starań. Termin wypada na 15 lipca (synka mam z 14 lipca 2022 i męża z 13 lipca 🙈)
hej! Podglądam czasem kreski i widziałam Twoje testy, gratuluję 😍😍 o ja, to macie lipiec obfity w imprezy 😂

na tym wczorajszym kreske widac ewidentnie, ale jak mowisz, ze dzisiejszy slabszy to moze wylapalas biochem, albo cos jest nie tak z dzisiejszym testem. A kiedy miesiaczke powinnas dostac?
Nie wiem wlasnie bo nie mialam okresu 2 lata jak mialam wkladke ... wiem tylko ze 22.10 i 23.10 testy owulacyjne wychodzily pozytywnie . Teraz mąz kupil mi testy i zobaczylam ze te w dwupaku mają czułość 25 , a w pojedyńczym 10 . Dzisiaj robilamte z dwupaka 25. Więc jeszcze tli się nadzieja ale mierna :/
Obstawiam juz ze biochemiczna ale dopoki @ nie ma to bede się tak katować ... najgorzej ze nie mam jak isc teraz na bete

hej! Podglądam czasem kreski i widziałam Twoje testy, gratuluję 😍😍 o ja, to macie lipiec obfity w imprezy 😂
Dziękuję, ale ciągle się denerwuje żeby przyrost byl ok. Nie mam żadnych objawów prócz jakiegoś kłucia w dole brzucha co jakiś czas i to też daje do myślenia (zamiast się cieszyć, że dobrze się przechodzi😅)

Dziękuję, ale ciągle się denerwuje żeby przyrost byl ok. Nie mam żadnych objawów prócz jakiegoś kłucia w dole brzucha co jakiś czas i to też daje do myślenia (zamiast się cieszyć, że dobrze się przechodzi😅)
mnie też tylko brzuch ciągnie, czasem piersi poczuję i nic więcej na razie. Ale też mam podejście, że wolę jak ciągnie, boli i są wymioty, bo chociaż wiem, że powinno być ok wtedy 😂 ale w ciąży, z której mam córkę chyba ok 6-7 tyg zaczęły się wymioty, więc jeszcze trochę czasu 😂

Nie wiem wlasnie bo nie mialam okresu 2 lata jak mialam wkladke ... wiem tylko ze 22.10 i 23.10 testy owulacyjne wychodzily pozytywnie . Teraz mąz kupil mi testy i zobaczylam ze te w dwupaku mają czułość 25 , a w pojedyńczym 10 . Dzisiaj robilamte z dwupaka 25. Więc jeszcze tli się nadzieja ale mierna :/
Obstawiam juz ze biochemiczna ale dopoki @ nie ma to bede się tak katować ... najgorzej ze nie mam jak isc teraz na bete
aa no to jak test o niższej czułości to kreska faktycznie słabsza mogła wyjść, zwłaszcza jak to sam początek :)

reklama
Ja dzisiaj mialam jakieś plamienie, mam tylko nadzieję, że to przez kaszel i kichanie bo mnie wczoraj rozłożyło. Ehh teraz czekam na badanie z synem i mam nadzieję że zdążę do labu 😕

Do góry