Marwis26
Fanka BB :)
W mojej grupie tak samo, usuwało się takie osoby po miesiącu.Tak, poproszę. Dzięki z góry. Postaram się udzielać bardziej na priv. Mam taką refleksją, że jak jestem z końcówki miesiąca, to zawsze jestem trochę z tyłu, wszystko jest z opóźnieniem, nie jestem w stanie się za bardzo udzielać w temacie ciąży, bo nic mnie nie dotyczy aktualnie, a jak ja już jestem na jakimś etapie to już wszystko jest przegadane
Jak byłam w poprzedniej ciąży to również termin mialam na koniec miesiąca
Btw. u nas z prywatnego wątku byly usuwane osoby, które nie odzywały się minimum przez miesiąc. Motywowało to na pewno do tego, aby jednak uczestniczyć w wątku![]()
Jeśli chodzi o różnice w zdaniach to szanujemy się do dnia dzisiejszego, ktoś ma odmienne zdanie to nie ma żadnej afery i tyle. Nawet jeśli chodzi o rozszerzanie diety, także mam nadzieję, że tu także będzie dobrze
Witam z bezsennych godzin… już tak 35 min. Czuje brzuch jak leżę na brzuchu (tak śpię niestety stety), pobolewa mnie podbrzusze, córka mnie skopała w twarz przed obudzeniem, a teraz się zastanawiam czy to będzie ciężki dzień jeśli nie uda mi się zasnąć