reklama

Lipiec 2008

Tosika Seba wlasciwie nie ma kolegow z jakimi sie codziennie bawi. Chodzi tylko do jednej kolezanki:baffled:
Kasia masz racje najbardziej glupawy wiek!:tak:Mam nadzieje ze szybko to sie skonczy:tak:
U nas w miescie komarow brak ale jak pojechalam na wies zaraz mnie obsiadly:baffled: I mam tak samo jak Kasia ze zaraz mi puchnie. Dwie stopy pokute i spuchniete:no:

reklama
u nas komarów w ch........znaczy dużo i żreją nie kąsają...dziady jedne
jednym tchem napiszę
Cinek....tfu tfu.....trzydniówka za nami...jeszcze nam niemiłośiernie odparzona dupa została.....kurna już nie wiem co dawać....chyba znotu tel do
młoda też oki, aktualnie z tatą w ogrodzie opędza się od komarów
ja wiadomo....w niedoczasie permanentym,,,już spóźniona jestem bo kolację czas zrobić....angielski odrobić obiad ugotować, pranie wrzcucić i burdel z wierzchu ogarnąć
Surv....jak pamiętam ordung must zein :) jakby niemiec zobaczył dzisiaj stan naszego domu to by normalne do szpitala musieli go odwieźć także luuuuuz
o kurde młody własnie do szafki wszedł....kurna a mówią że to baby ciekawskie....a tu widać chłopom nie dorównają nigdy
dobra lecę gotować budyń i uratować książkę przed zjedzeniem
buziaki
tęsknię i czytam regularnie
paaaaa

aaaa moja mama też od komarów puchnie ale pomaga jej ocet...tnz jak wraca ogrodu to smaruje się octem i wtedy jest oki./....jak twierdzi....
do mnie lecą w drugiej kolejności...he he:-):-):-):-):-):-):-)

Ale mnie te france pożarły, buuu
Post, uczysz sie angielskiego? Ja mam dziś wieczór bez, uff ;-) No ale należy mi się, bo pisałam test przez 1,5 godziny.
Moje jeszcze nie śpią! Idę zagonić do łóżka

Hej!
Post no wierzę,ze ciężko Ci wszystko ogarnąć:sorry2: ,ale i tak świetnie dajesz radę:tak:

Mnie komary też kochają:baffled: Wczoraj pisałam,ze u nas nie ma i co?? juz w dzien mnie pocharatały:wściekła/y: i ja tez mam bąble nieziemskie:baffled: Wieczorem trochę ubiłam u młodego w pokoju i u nas ,więc nic mi nad uchem nie brzęczało w nocy,bo to mnie normalnie doprowadza do szewskiej pasji:dry:
U nas noc generalnie przespana,tylko młody mi strasznie kaszle w nocy i ja zresztą też,tylko ,że u mnie to alergia się ujawnia,bo i nos zatkany i przez to kaszel mam,a młody:confused: oby nie miał alergii po mnie:no: I ten kaszel taki suchy,chyba mu zacznę wieszać mokre pieluchy na łóżku.
Ja właśnie po egzaminie,uffffffffff:tak:
Oczywiście dyrektor nie byłby sobą,gdyby nie dogryzł,ale co tam,najważniejsze że poszło w sumie dobrze:tak:
Teraz czas na relaks przy kawce:-D

Wczoraj jeszcze zaszalałam i poszłam na pedicure do koleżanki,a u mnie to sukces ,bo się od roku wybierałam:-p No i w końcu można założyc klapeczki:tak:

reklama
witam przelotem:happy:
u nas super pogody cd:tak:
Kasia, Post ale sięzawzięłyście z tym angielskim:szok:
Dorka oj ja bym tępiła takie zachowanie u młodego:tak:ja wiem że to taki wiek :dry:
Madzia super że już po egzaminie:tak:
Tosika miałam ci się pytać jak tam dieta???ja troche pofolgowałam i od dzisiaj znowu zaczynam:-pniby schudłam już 7 kg ale widzę że zaczynam sobie na dużo pozwalać:sorry2:
ok muszę lecieć bo zaraz do prcay:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry