Madzia737
Maciuś i Majeczka
Hej!
No Kicrym odważna jesteś
i bardzo ładny wynik dietowy
Napewno widać
Z reszta wrzuć jakieś foty to same ocenimy;-)
Tosika straszna historia z tą dziewczyną:-( Najważniejsze,ze jest dobrej myśli,wiara czyni cuda
Kasia no właśnie jak tam fryzura?
Izabelka troche to przykre,że babcia nie przyjdzie do Werci,bo cóż to dziecko zawiniło
A z wyjazdem to się nie martw,mąż da radę,z resztą zobaczy jak to fajnie samemu z dzieciakami jest
Ja też jutro jadę ,ale na dwa dni.
Survivor oj do dyrektora to mi daleko
,ale może jakas podwyżka będzie
Wprawdzie się troche pokręciłąm jak mi dyrektor wczoraj na egzaminie zadał pytanie,ale myslę,że nie było najgorzej.Z resztą miał nic sie nie odzywac i nie zadawać pytań,ale coś mu do głowy strzeliło ,więc miałam prawo sie zestresować
Dorka to świetny wynik miał Seba.Wydaje mi się ,ze musicie z nim pogadać,chociaz wiem,ze to taki durny wiek
U nas też od rana upał
Dobrze w sumie,ze ta klima w biurze jest,bo by się wysiedziec nie dało
Miłego dnia!
No Kicrym odważna jesteś
i bardzo ładny wynik dietowy
Napewno widać
Z reszta wrzuć jakieś foty to same ocenimy;-)Tosika straszna historia z tą dziewczyną:-( Najważniejsze,ze jest dobrej myśli,wiara czyni cuda

Kasia no właśnie jak tam fryzura?
Izabelka troche to przykre,że babcia nie przyjdzie do Werci,bo cóż to dziecko zawiniło
A z wyjazdem to się nie martw,mąż da radę,z resztą zobaczy jak to fajnie samemu z dzieciakami jest
Ja też jutro jadę ,ale na dwa dni.Survivor oj do dyrektora to mi daleko
,ale może jakas podwyżka będzie
Wprawdzie się troche pokręciłąm jak mi dyrektor wczoraj na egzaminie zadał pytanie,ale myslę,że nie było najgorzej.Z resztą miał nic sie nie odzywac i nie zadawać pytań,ale coś mu do głowy strzeliło ,więc miałam prawo sie zestresować
Dorka to świetny wynik miał Seba.Wydaje mi się ,ze musicie z nim pogadać,chociaz wiem,ze to taki durny wiek

U nas też od rana upał
Dobrze w sumie,ze ta klima w biurze jest,bo by się wysiedziec nie dało
Miłego dnia!

żyję...