reklama

Lipiec 2008

Hej!
No Kicrym odważna jesteś:tak: i bardzo ładny wynik dietowy:tak: Napewno widać:tak: Z reszta wrzuć jakieś foty to same ocenimy;-)
Tosika straszna historia z tą dziewczyną:-( Najważniejsze,ze jest dobrej myśli,wiara czyni cuda:tak:
Kasia no właśnie jak tam fryzura?
Izabelka troche to przykre,że babcia nie przyjdzie do Werci,bo cóż to dziecko zawiniło:confused: A z wyjazdem to się nie martw,mąż da radę,z resztą zobaczy jak to fajnie samemu z dzieciakami jest:-p Ja też jutro jadę ,ale na dwa dni.
Survivor oj do dyrektora to mi daleko:-p ,ale może jakas podwyżka będzie:blink: Wprawdzie się troche pokręciłąm jak mi dyrektor wczoraj na egzaminie zadał pytanie,ale myslę,że nie było najgorzej.Z resztą miał nic sie nie odzywac i nie zadawać pytań,ale coś mu do głowy strzeliło ,więc miałam prawo sie zestresować:-p
Dorka to świetny wynik miał Seba.Wydaje mi się ,ze musicie z nim pogadać,chociaz wiem,ze to taki durny wiek:sorry:

U nas też od rana upał:sorry:Dobrze w sumie,ze ta klima w biurze jest,bo by się wysiedziec nie dało:sorry:
Miłego dnia!

reklama
Hej,witam w ten sloneczny poranek u nas juz 20 stopni:szok:
Kic nie przesadzaj ja zaczynalam od 85kg teraz jest 75kg. Chcialabym wazyc tyle co Ty:tak:Moze mi przeslij tego Dukana
Tosika biedna dziewczyna:-(U nas kilka lat temu zmarla dziewczyna na raka tarczycy miala 25lat:-(
Survi u nas w nocy byla burza lekkie powietrze sie zrobilo a dzis ani sladu po burzy:eek:
Kic odwazna jestes:-D
A ja sie zastanawiam czy wyjsc teraz z mala z domu jak niema jeszcze duzego slonca czy pozniej jak wroci G. Jutro rano ide do pracy, sobote mam wolna a w niedziele na nocke nawet fajny wekeend. A za tydzien na wekeend jedziemy pod domek nad morze mam nadzieje ze bedzie cieplo:tak:

Dziewczyny, szaleństw na głowie nie ma. Skróciłam, ale i zmieniłam grzywkę - znów mam na skos. Może m zrobi mi jakieś zdjęcie podczas weekendu (bo dzieci nie będzie). No chyba, że krajobraz zdominuje naszą fotorelację

Witam:happy2: żyję...
Nie no dziewczyny "moje" dzieci są kochane:tak: nie szłam sama (nie można wg prawa) tylko z mamą od jednego chłopca, droga ok bo mamy takiego węża co dzieci trzymają nóżki a pani język i wtedy są w parach a po środku trzymają tego węża:tak: a na miejscu też ok, pobawili się na placu zabaw potem zabawy w kole i do przedszkola z powrotem. Oczywiście zabrałam im kanapki ze śniadania które w przedszkolu były bleee i fuj a na dworze były mniam mniam:tak::-D:-D:-D:-D:-D
Dorka podaj mi maila na priv to ci prześlę w weekend :)
Surv biorąc pod uwagę że ważę mniej niż przed ciążą to jestem zadowolona,ale jednak jest jakiś niedosyt:-p
Tosika też pomyślałam o Gliwicach , co prawda mojej babci nie pomogli ale lekarze rzetelni, pracowici a przede wszystkim cały personel uprzejmy:tak:
ok wracam do notatek bo jutro i w sobotę kolejny egzamin:confused:

Kicrym ty to jesteś naprawdę przedszkolanka na medal:tak: Nie każda by pomyslała o kanapkach dla dzieci. No i takie wyjście to dla dzieci też frajda:tak: Ty może się przenieś do Opola,to nie będę miała watpliwości co do opieki przedszkolnej:sorry2:

hej
umieram taki upal
Kicrym u mojego Oskara tez sa takie weze i dzieci takie krasnoludki przeslodko wygladaja jak ida razem:)
Dorka a gdzie nad morze smigacie?
Kasia koniecznie zdjecie:)

Iza my jedziemy do Skowronek taki osrodek wypoczynkowy za Katami Rybackimi:tak:
U nas dalej upal i chyba bedzie padac, Misia urzeduje z ojcem na balkonie, kupilam jej klapki gumowe(jak bedziemy jechc nad morze bedzie miala pod prysznic) sa sliczne i takie malutkie nr20.

reklama
Kic, Miki też mówi, że idą wężem a ja nie wiedziałam o co chodzi ;-) Teram potrafię sobie to wyobrazić.
Super z Ciebie przedszkolanka. A w te grzeczne dzieci, to nie wierzę ;-)

Ale u nas skwar - nadal

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry