Izabelka
Oski i Wercia
hejka
u nas wczoraj byla mega burza, maz jechal samochodem i 2 drzewa sie zwalily przed nim, gdyby na chwilke wczesniej nie zatrzymal sie to by dostal...
Oskar na antybiotyku, ma zapalenie gardla-patrze wczoraj ma baty na wezlach chlonnych-masakra, mama mnie nastraszyla,ze moze byc swinka!!!:d cale szczescie nie ufff dzisiaj chlodnie juz, meza nie ma bo w pracy jakis projekt robi i chyba do mamy skocze
milego weekendu
mam chwilke wreszcie poczytac co u was
Haszi tule i wyrazy wspolczucia
Tosika jestes wielka i masz ogromne serduszko

Surv moja kuzynka tez urodzila i ide dzisiaj potulic bobo,az sie boje, bo uwielbiam zapach niemowlaka, musze sobie od razu przypomniec jaki Oskar byl ciezki jak byl maly, to mi przejdzie :d
u nas wczoraj byla mega burza, maz jechal samochodem i 2 drzewa sie zwalily przed nim, gdyby na chwilke wczesniej nie zatrzymal sie to by dostal...
Oskar na antybiotyku, ma zapalenie gardla-patrze wczoraj ma baty na wezlach chlonnych-masakra, mama mnie nastraszyla,ze moze byc swinka!!!:d cale szczescie nie ufff dzisiaj chlodnie juz, meza nie ma bo w pracy jakis projekt robi i chyba do mamy skocze
milego weekendu
mam chwilke wreszcie poczytac co u was
Haszi tule i wyrazy wspolczucia
Tosika jestes wielka i masz ogromne serduszko
Surv moja kuzynka tez urodzila i ide dzisiaj potulic bobo,az sie boje, bo uwielbiam zapach niemowlaka, musze sobie od razu przypomniec jaki Oskar byl ciezki jak byl maly, to mi przejdzie :d
Ostatnia edycja:

ostatnioo czytałam, że robaki zrobily się b."inteligentne" bo im zimniej tym głebiej wchodzą w glebę, dzięki czemu przezimują, gdzie zawsze po ostrej zimie te badziesto wymarlo, a teraz?
) na 199
) no ale tunika ciudna, no i sandalki na korku sobie kupiłam
dobrze że z Zainab dziadziuś