reklama

Lipiec 2008

hejka
u nas wczoraj byla mega burza, maz jechal samochodem i 2 drzewa sie zwalily przed nim, gdyby na chwilke wczesniej nie zatrzymal sie to by dostal...
Oskar na antybiotyku, ma zapalenie gardla-patrze wczoraj ma baty na wezlach chlonnych-masakra, mama mnie nastraszyla,ze moze byc swinka!!!:d cale szczescie nie ufff dzisiaj chlodnie juz, meza nie ma bo w pracy jakis projekt robi i chyba do mamy skocze
milego weekendu
mam chwilke wreszcie poczytac co u was

Haszi tule i wyrazy wspolczucia :(
Tosika jestes wielka i masz ogromne serduszko :):):)
Surv moja kuzynka tez urodzila i ide dzisiaj potulic bobo,az sie boje, bo uwielbiam zapach niemowlaka, musze sobie od razu przypomniec jaki Oskar byl ciezki jak byl maly, to mi przejdzie :d

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie
ja tylko na chwilkę bo coś mam jęczące dziecie dzisiaj:dry:
Iza no to masz dzissiaj labę od M:-D:-D:-D no u nas wczoraj byla taka mega burza brrrr..... akurat jechaliśmy samochodem i tak nagle zrobiło się ciemno (jesiu co za uczucie:szok::szok::szok:) zacząl wiać wiatr ale taaaaki, że pana z rowerem przewróciło:szok::szok: i za chwilę lunęło, a my wybraliśmy się na zakupy ale w związku z tym w te pędy do domu wracaliśmy, bo M samochód był w garażu (a garaże są umiejscowione w dole bloku i dwa lata temu obok paanią zalalo samochód do.....okien bocznych:szok:) no to trzeba bylo na wszelki wypadek wyprowadzić auto, i rzeczywiście zalalo znowu, ale tylko tak na 15 cm:tak:
Madzia no to się wytęsknisz:-) ale za to tatuś będzie mial synka na wyłącznośc tak na dwa dni:-p
Surv rozbroiłaś mnie tymi klapeczkami:-D:-D:-D:-D boska jesteś:-D:-D:-D:-D
Kamu zgadzam sie z Tobą, co się dzieje z tym robactwem:no: ostatnioo czytałam, że robaki zrobily się b."inteligentne" bo im zimniej tym głebiej wchodzą w glebę, dzięki czemu przezimują, gdzie zawsze po ostrej zimie te badziesto wymarlo, a teraz?:szok:
Haszi nie no ekstra pomysł, szczególnie, ze będziesz potrzebowała dużo czasu dla siebie:tak: no i dla malego to atrakcja:tak:

a u nas wczoraj była w centrum handlowym- noc zakupów:-) i wszędzie były promocje:-) z tej okazji ściągnęłam mamę, bo szukała butów (i w sumie kupila trzy pary:-p, bo np. w jednym sklepie bylo kup dwie a wtedy jedne za 50%:tak: fajnie nie?) ja małej kupilam też sandalki i takie sandałki piankowe:-) a sobie upolowałam prześliczną tunikę i jak wam powiem jak przeceniona to padniecie- uwaga z 1.349 (dokladnie tyle:sorry:) na 199:-p (kurcze ciekawe na jakiej marży pracuje ta babka:eek:) no ale tunika ciudna, no i sandalki na korku sobie kupiłam:-p dla M fajoskie adidaski kupilsmy, też przecenione ale tylko 100zl taniej:-p:-Dtorszku wyrzutów sumienia mialam, bo to nie czas na takie zakupy no ale jak takie promocje byly to jak nie korzystać:-p:-p:-p
Surv jak tam u Ciebie porządki? bo nie uwierzysz ale ja trzeci dzien walczę:-p:-p:-p:-p uparlam się, że mucha nie siądzie;-) no ale coż z tego jak górę wysprzątałam, a moja Tosia swoimi "czyściutkimi" paluszkami sparwdzala czy czysto:-p:-p:-p

Witam spod samiućkich Tater!
Dziewczyny tu jest raj, bo ... NIE MA KOMARÓW!!! Serio! Od wczoraj ani jeden mnie nie dziabnął! Ja tu chyba zostanę ;-)
Wypoczywam ale tęsknie za łobuziakami, które mają się całkiem nieźle - o rodziców nie pytają, hmmm

Hej dziewczyny

W ciagu ostatnich tygodni...miesiecy nie odzywalam sie tutaj, ale was podczytywalam wiec mniej wiecej wiem co u was.
U mnie nastapily ''delikatne'' zmiany, tj. praca na pelen etat plus sobotnia polska szkola wiec tylko niedziele sa moje. Na razie jest u mnie tato wiec on sie zajmuje moja latorosla.

Obiecuje sie poprawiac i pisac czesciej.
Jestescie jak matki chrzestne mojej Zainab wiec zawsze bedziecie mi bliskie.

Madzia- gratuluje mieszkanka, nie ma to jak swoje gniazdko.

Kasia- udanego pobytu w Tatrach, byle z dala od krwiopijcow (czyt. komarow)

Tosika- fajne zakupy zrobilas, tunika pzrecenona chyba z 700%?

Haszi- wspolczuje smierci babci. Dbaj o siebie kochana.

Surv- tekst o butach swietny, potrafisz poprawic humor.

Izabelka- niezla mieliscie burze, skoro drzewa sie przewracaly.

witam przelotem:happy2:
wyklady są to mogę się przywitać:-p
Moja mama zabrałą kubusia na weekend więc mamy z M wolne:-p:-D
izabelka :szok::szok::szok::szok:niezła burza
Tosika też bym kupiła:-p:tak:
Beaa oj to zapracowana jesteś:confused: dobrze że z Zainab dziadziuś:tak:
miłego dnia!

U nas weekend jak zwykle wyjazdowy częściowo, wczoraj byliśmy na wycieczce po podwrocławskich wsiach w poszukiwaniu zruinowanych dworów i gospodarstw - takie nasze prywatne zboczenie:tak: znaleźliśmy cuda prawdziwe w miejscach, których w ogóle na mapie nie ma, a które są raptem 10 km od miasta. Niestety wycieczka musiała się szybko skończyć, bo komary są potworne...

Dziś idziemy na miasto ze znajomymi, po wczorajszej burzy niby nieco chłodniej, ale niebo niepokojąco bezchmurne:-p

Beaa, fajnie, że się odezwałaś! Rzeczywiście spore zmiany u Was - i jak się czujesz po powrocie do pracy na pełen etat?

Kasia, zazdroszczę bardzo i czekamy na zdjecia!

Tosika, u mnie sprzątanie ugrzęzło w połowie, bo w miarę jak upały rosły, mnie chęci malały:-p Jest sporo doczyszczone, ale jak widzę, jak w szybkim tempie ponownie zarasta, to mi motywacja opada...do tego zaparłam się, żeby Flo w domu bez pieluchy chodziła, więc ganiam ze szmatą...mamy pewne sukcesy kilka razy siku w nocnik złapane, ale mała zaczyna się buntować przeciwko nocnikowi, od kiedy to nie tylko rozrywka, ale smutny obowiązek...z drugiej strony, przynajmniej teraz zauważa, że robi siku i czasem nawet pokaże, że chce - zwykle w trakcie robienia:-p No nic, nadal wierzę, że do szkoły pójdzie już bez pampersa:-)

Zmykam popracować, bo R z Flo na spacerku szybkim - od kiedy jest ciepło, R wział sobie na ambit i codziennie chodzą na 2-godzinne spacery:szok:

Miłego dnia!

Hej

Dzisiaj niedziela, co oznacza dla mnie jedyny wolny dzen, ufff, musze odpoczac.

Surv- jak sie czuje po powrocie do pracy, hmmm, chyba zmeczona. Nie wiem jak dlugo dam rade pracowac 6 dni w tygodniu, zastanawiam sie nad przejsciem na pol etatu bo nie mam czasu dla dziecka.

hejjj
nareszcie mam wszystko wysprzatane, nawet mi sie pichcic zachcialo; nawet ZROBILAM CIASTO :szok: u mnie to rzadkosc, bo nie lubie' ale marchewkowe to zawsze wyjdzie; mala rekompensata za jutrzejszy wyjazd; wiecie ze ja pierwszy raz zostawiam syna na noc? no i mala; ciut sie denerwuje hehe ale z jednej strony fajnie, bo nigdy na wydmach nie bylam i odpoczne od nich :-p
Beaa witaj ;-) to po tylku pewnie dostajesz jak tylko niedziele wolne masz; a jak Zainab?
Surv zazdroszcze wycieczki, ja tez lubie jak cos sie dzieje; niech tylko starszak wyzdrowieje
w ogole to do kitu mamy pogode, wieje i zimno; nie dziw ze mnie glowa boli :dry:
Tosika ale wyprzedaże superrr
milej niedzieli

hej i ja mam wiecej czasu w weekend..odwrotnie od Was :)
surv....no nieźle...kupujecie????
Kasia.....chwila bez komarów....bezcenne
Beaaa...oj znam ten ból,......fajnie że sie odezwałaś:)
U nas drugi dzień bez pieluchy..stiwerdziliśmy że jest tak gorąco że jak pupa zmoknie to nie strach...no i spoko..młoda sama leci po nocnik siada i robi co ma zrobić bije sobie brawo i cieszy jak dzika. zakładam do spania i na wyjście. Za to ze szmatą latamy za Cinkiem bo młodemu jeszcze pupa sie całkiem nie wyleczyła a że leje co 5 minut to wiadomo asystent ze szmatą dyżuruje
Kic.....oooo ale fajnie...taki weekend w ciszy :)....też bym tak chciała :)
niedziela niedzielą ale obiad sam się nie zrobi...a szkoda :)...idę zrobić jakieś szybkie szpagetti
miłej niedzieli

reklama
My już w domku. Stęskniłam się za łobuzami, ale już kilka razy wymieniliśmy z m krótkie komunikaty "wyjeżdżamy?" ;-) Weekend był super!!! Jakby któraś potrzebowała kwatery, to służę pomocą - byliśmy 1 raz i na pewno tam wrócimy
Izabelka, Oski pierwszy raz bez Ciebie w nocy? Podziwiam ;-)
Surv, fajnie się tak poszwędać
Beaa, super, że się odezwałaś! Buziaki dla Zainab
Brawo dla Iki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry