witojcie kochane
jak ja to lubię mała w łózeczku stara się zasnąć, a mamusia siedzi na bb i pije kawę i wszędzie tak cichoooo..och

no dobra jeszcze po cichaczu wcinam drożdżówkę od tesciowej (pewnie jak to przystało na "dobrą" teściową, synowa za dużo nie powinna schudnąć

;-))
Kasia zagięłaś mnie z tymi komarami

bo jak pisałyście na Mazurach komary, a w Olsztynie nie trafilam na ani jednego

fakt, że jak byliśmy u moich rodziców to bylo badziejstwa dużo (i nawet slońce im nie przeszkadzało

) a ja mam to do siebie, ze wszystkie na mnie się kumulują

ale moi rodzice mieszkają, pod miastem, blisko jest las, zresztą dom otaczają wielkaśne choinki i do tego jest staw (no za mocno powiedzialam...stawik

) to tam zawsze jest tych latający robali dużo, ale w miescie

a my mamy blok pod lasem, i jakos nic nas nie przyatakowało, mam nadzieję że i nie przyatakuje
Kic no fajnie Wam z tymi wakacjami

a ja mam stresa, z naszymi (ze wzgędów finansowych) ponieważ, kasa z mieszkania będzie dopiero w sierpniu, kredyt przyblokowany (ponieważ czekamy na jakiś proceduralny kwit ze starostwa dot. zmain budowy czy cuś i pgolnie nie ma z nim problemu, problem jest z urzędnikami

bo termin odpowiedzi jest do 60 dni

w sumie bym mogła podzwonić ale nie chcę, bo wiecie jak to moze być odebrane, no ale przez tych obiboków kasy nie ma a budowa wre

normalnie osiwieje:-(
Kasia ja też nienawidzę myć głowy i później układać

no i kochana pożądna ta Twoja firma, bo caly czas was szkolą;-)
Surv masz rację przebywajac w Niemczech mozna w kompleksy wpaść, jeśli chodzi o porządek;-) ja na studiach w trakcie wakacji jeździłam do Niemiec zarobić i pracowałam w takim pensjonacie u znajomych moich rodzicow i powiem Wam, ze dopiero tam mnie nauczyli jak się sprząta

a młodzi moze muszą sie dotrzeć?
Kamu powiem Tobie tak- wszystkie chlopy są identyczne, mają tylko inną obudowę

dlatego spójrz łaskawie okiem na te "niedorobione" dzielo Boga
Dorka no rzeczywiście musisz w zalazku wytepić takie zachowanie u Seby

i moze przyjżyj się kolegom Seby (bo teraz te nasze dzieci nie dośc, ze w trudny okres wchodzą, to jeszcze wpływowe są:-() cos czuję, ze ten okres będzie dla nas ciężki, jeśli chodzi o wychowanie 13 latków
Madziu trzymam kciuki a co by Macia nic nie dopadło

a u nas wczoraj bylo np 28 stop a dzisiaj jest 18ście

mój M chodzi już z bolącym gardłem

a jutro ma być 32

mnie to od rana główka strasznie boli, pewnie przez te anomalia

a ja jutro idę do lekarza, bo niewiem o co biega ale od dwóch miesięcy boli mnie łokieć, a wczoraj jak ponosiłam zakupy, to nic nie mogę zrobić dzisiaj:-( na początku myślałam, ze sobie zbiłam, ale czy to możliwe żeby tyle bolało?:-(