reklama

Lipiec 2008

hejo wieczorkiem:)
no taka pogodę to ja lubię, u nas mega słońce, super pogoda,a moje dziecko w dzień spało 4 godziny:szok::szok::szok:po 17 juz go obudziłam bo ileż mozna:sorry2:
Izabelka widze super weekend:tak:
Survivor widać wyjazd udany,a mała podróżniczka rośnie:tak:
jutro na 6 do pracy:dry:byle do końca czerwca:-p
spokojnej nocki

reklama
No wreszcie i u nas dogrzało słoneczko, dlatego prawie cały dzień spędziliśmy poza domem.
Haszi, serdecznie współczuję...
Surv, nooo super że wyjazd udany!
Izabelka, widzę, że i u Was świetny weekend.
Kic, Ty mnie nie denerwuj z tym wolnym ;-)
Nic to, muszę się zabrać za ang...

Hejo witam z posterunku:-p jak świeci takie piękne słońce o tej godzinie to nawet do pracy iść się chce:-p:tak::-)
Kasia nie no tak dobrze z tym wolnym to nie mam, niestety:-p owszem od 1.07 przedszkole już zamknięte ale ja do pracy przyjść muszę tylko że to już nie praca z dziećmi więc umysłu nie trzeba zbytnio wytęrzać:-p:-D:-D:-D:-D no i wypisałam Kubcia ze żłobka na lato (chyba sama nie wiem co tak na prawdę zrobiłam:-p ) więc wszędzie brzdąc będzie chodził ze mną:tak:
No i M mi też zrobił niespodziankę:-p co prawda skonsultował ją ze mną:-p otóż jedziemy na wakacje do Zakopanego:tak: mieliśmy nigdzie nie jechać ze względu na finanse ale M stwierdził że da radę coś nadrobić:tak:
pozostaje mi życzyć miłego dnia, w tak piękną pogodę:tak:

Hej!
No u nas tez od rana pieknie:tak: Klima już w biurze działa,a młody poszedł w krótkich gaciach do żłoba:-D
Kasia super taki wyjazd:tak:
Kicrym a po co masz przychodzić do przedszkola jak dzieci nie ma? Coś będziecie sprzatac czy urządzać? A Pisałaś ,ze Kuba lubi przychodzic do was ,bo macie basen z piłeczkami to będzie miał zajęcie:tak: Fajnie macie z tym Zakopanem:tak: My nic nie planujemy,bo pewnie już nam kasy na wyjazd zabraknie.
W sumie to już mamy wszystko kupione,oprócz blatów i sprzętu agd,ale blaty juz obcziliśmy wyjdą po ok 300zł ,a sprzęt agd mama nam sponsoruje:tak: Pozostało zapłacic notariuszowi i agencji za pośrednictwo.A może się orientujecie ile notariusz bierze?
Haszi współczuję tej powodzi:-(
Izabelka super wam się wyjazd udał:tak: Też bym chciała tak blisko od morza mieszkać:sorry:

Maciek przespał drugą noc z rzędu (ale ciiiii) i to chyba przez tą herbatkę na dobry sen :-p A moze zmęczony słońcem,bo w sumie non stop na dworze.Najważniejsze ,ze i ja sie w końcu wysypiam:-p
Może w końcu dzisiaj będę miała ten egzamin,z jednej strony bym chciała miec już to za sobą,ale trochę sie jednak cykam:sorry2:
To lecę czytać regulamin,bo pytanko tez może być.
Życzę wszystkim słoneczka!

Madzia powodzenia!
Kic, to może już jedziecie na wakacje? ;-) Miki przez wakacje też w domku, chociaż jego przedszkole ma dyżur w lipcu.
Wracam na kurs excela ;-)

hejka ja już po pracy:tak:
cos się u nas zachmurzyło, oby znowu nie padało:dry:
Madzia Kuba tez dziś w krótkich gaciach:tak:no a w przeszkolu musze szafki opróżnić bo u nas jest tak że co rok grupa zmienia salę:dry:no i wyrzucić stare zabawki itd ogólnie to nauczycielki zajmują się pomocami dydaktycznymi itd. My za notariusza daliśmy ok 8 tyś ale nie wiem jak to jest z mieszkaniem - w tym były te wszytskie opłaty z sądu, podatki itd.
Kasia miłego exelowania:-p
ok jem jakis mały obiadek i zaczynam kuc na kolejny egzamin:dry:

czesc i czolem:-D
Misia wlasnie namietnie rozbiera lale i daje mi do ubrania. Ubrala wszystkie a ona znowu pytam dlaczego je rozbiera a ona na to "Chcial lala":-D
Survi to super wycieczke mieliscie:tak:A jak siostra sie czuje?
Iza fajnie wekeend spedziliscie:tak:
Kic to bedziesz miala mlego czlowieczka do pomocy;-)
Madzia no to zaraz sie wprowadzacie:tak:Trzymam kciuki zeby wszystko sie udalo, a ile bierze notariusz to nie mam pojecia:-(
Kasia jak tam nauka?

Ja dzis po nocce, mala mnie przywitala w drzwiach, ale zasnela do 8. Teraz czekam albo na Sebe albo na G i ide spac.Teraz ide dopiero w piatek do pracy, mialam isc w czwartek ale jest inwentaryzacja i mam wolne:tak:
Misia to maly zboj. Ciagle lata na boso potem ma zimne nogi.Chodzi caly dzien ze swoim pieskiem wszystko mu pokazuje i siedzi z mim przy stole.
U nas zaczelo padac, ciekawe jak dlugo

witajcie kochane:-)
wreszcie do Was dotarlam...uff... :-p a to dlatego, że od piątku koczowaliśmy u moich rodzicow - dzieciaki całe dnie siedziały na podwóreczku:tak: mamusia także wygrzewała się na słoneczku, a wieczorami jak much padaliśmy wszyscy:-p a dzisiaj mnie pogoda trochę wnerwiła, bo rano było cudnie - 28 stop, troszku wiatru, a od 2giej deszcz zaczął padać:wściekła/y: i teraz jest do bani:wściekła/y: dobrze, ze chociaz rano mala słoneczka złapała. Nieiwem jak u Was ale u nas pierwsze słowo po przebudzeniu to "dadadada" (na język polski zanczy- podwórko:-p) więc w szybkim tempie ugotowałam dwie zupy (bo u nas dzieci mają różne kubeczki smakowe:sorry2:) małej - rosoł, a małemu chlodnik (no i my się zalapaliśmy na nią:-p) a teraz jakaś ospała jestem i zastanawiam się czy nie dołączyć do malej drzemki:-p
Kasiu ależ masz fajowe i pomysłowego M:tak: no i z tą falą mnie zastrzelilaś:szok::szok::szok::szok: a rowerek taki kupiliśmy i uważam, że badziew (nie wart tych piniędzy)
ROWER SMART TRIKE De luxe - rowerek jak marzenie (1056322347) - Aukcje internetowe Allegro
Post i jak dzieciorki? No i chyba już końcówkę masz tej podłogi, co?;-)
Dorka Kornel dostał 31 na 40, czyli uważam, ze super:tak: teraz walczy o oceny, bo wyobraźcie sobie, że do tego gimnazjum to przyjmują w większości ze śrdenią 6.0:szok::szok::szok: a mój mały na semestr miał 5.0, zobaczymy jaką teraz będzie mial średnią, ale myślę, ze albo taka samą albo tyci większą:tak: jejku jak ja się stresuję:zawstydzona/y:
Madzia a nie mowiłam, że Macius może mieć koszmary związane z jakimiś przeżyciami w przedszkolu:tak: no i dobrze, ze idziesz do pani:tak: no i szybcy jesteście z mieszkankiem:szok: a za notariusza Madziu zaplacisz ok. 2 tys zapewne:tak:
Haszi bardzo Wam współczuję:-(:-(:-( makabra jakaś:no: kartonik się wyśle mam nadzieję, ze w tym tygodniu:-p
Kic to Twoja mama też zakupocholiczka Kubusiowa:-D:-D:-D:-D
Surv słyszałam, ze Drezno jest pikne!!! Fajnie, ze wyjazd udany:tak: a jak sisters się czuje?
wiecie co u nas w sypialni na poddaszu było przed chwilą 30 stop:szok::szok::szok::szok: aż alarm się włączyl w niance:szok::szok::szok: M poszedl włączyć na górze wprzedpokoju klimatyzator, by chcociaż troszku zimne powietrze wlatywalo (a teraz tam mała nam śpi) ja już chcę domku:-p

reklama
witam wieczorkiem:happy2:
Dorka i jak wsypana;-) podziwiam cie za te nocki:tak:
Tosika już nie długo i w domku zaiwtacie:tak: no i Kornel super sobie poradził na egzaminie:tak: zobaczysz przyjmą go:tak:
u nas nadal upał, na razie deszcu nie ma,ale coś zaczyna wiać:sorry2:
spokojnej nocki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry