post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Tosika....zaje..znaczy fajnie było
relacja na zamkniętym
będzie jak chcecie 
relacja na zamkniętym
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

moje dziecko w wózku mi pilnowałaś
. A włoski odrosną 

mam 5 dzieci zapisanych na dyżur, ja rozumiem że niektórzy rodzice muszą iść do pracy,ale z tych 5 dla mnie tylko 1 dziecko rzeczywiście potrzebuje tego przedszkola
reszta to zapisani bo można było się zapisać,ach szkoda gadać
przynajmniej urlopu nie musiałam wybierać
posiedzę do 11 pogram w jakieś planszowe gry, a potem do domu
mały z tatą siedzi w domu bo żłobek zamknięty, zresztą i tak by nie poszedł niech tatuś trochę czasu z dzieckiem spędzi
znając życie to mi go przyprowadzi po 9 do przedszkola, bo mały uwielbia te baseny z kulkami a my taki mamy w przedszkolu
jedziemy dzisiaj z siostrą i małym na lotnisko po mamę

Wprawdzie miałam mieć dzisiaj wolne,ale ,ze w poniedziałek wzięłam to dzisiaj przyszłam do pracy.Mam nadzieję,ze bedzie luzik ,bo mało nas

No ja wiem,że to w grupie dzieciaków normalka,że jeden drugiemu przyleje,a ten Szymek to niezła cholerka tam w żłobku, ale młody mi sie po nocach budzi i płacze,ze "zablał" czy "popychał" jak się pytam "kto?" to mówi "Symek"
i tak non stop "Symek,Symek".I się Macius tak smiesznie nauczył paluszkiem grozic i mówić "no no no Symek,niedobly".Ale żeby mi dziecko jakiegoś szymko-skrzywienia nie miało
) W szoku byłam,ale jadł i jadł i się awanturował,ze ziemniaczki nie tylko mięsko,ale jak się mięsko skończyło ,to i ziemniaczki zjadł
A to jednak troszku tłuste było,wiec moze i od tego cś mu na żoładku nie grało i miał gorączkę.

nie mozemy jej oduczyc bije i sie smieje.Macius ma koszmary z Szymkiem w roli glownej

Justyna nie ma za duzo czasu na zdanie bo 3 wrzesnia ma termin porodu

udanej niespodzianki
też mam takiego w maluchach