post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Tosika....zaje..znaczy fajnie było
relacja na zamkniętym
będzie jak chcecie 
relacja na zamkniętym
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

moje dziecko w wózku mi pilnowałaś
. A włoski odrosną 

mam 5 dzieci zapisanych na dyżur, ja rozumiem że niektórzy rodzice muszą iść do pracy,ale z tych 5 dla mnie tylko 1 dziecko rzeczywiście potrzebuje tego przedszkola
reszta to zapisani bo można było się zapisać,ach szkoda gadać
przynajmniej urlopu nie musiałam wybierać
posiedzę do 11 pogram w jakieś planszowe gry, a potem do domu
mały z tatą siedzi w domu bo żłobek zamknięty, zresztą i tak by nie poszedł niech tatuś trochę czasu z dzieckiem spędzi
znając życie to mi go przyprowadzi po 9 do przedszkola, bo mały uwielbia te baseny z kulkami a my taki mamy w przedszkolu
jedziemy dzisiaj z siostrą i małym na lotnisko po mamę

Wprawdzie miałam mieć dzisiaj wolne,ale ,ze w poniedziałek wzięłam to dzisiaj przyszłam do pracy.Mam nadzieję,ze bedzie luzik ,bo mało nas

No ja wiem,że to w grupie dzieciaków normalka,że jeden drugiemu przyleje,a ten Szymek to niezła cholerka tam w żłobku, ale młody mi sie po nocach budzi i płacze,ze "zablał" czy "popychał" jak się pytam "kto?" to mówi "Symek"
i tak non stop "Symek,Symek".I się Macius tak smiesznie nauczył paluszkiem grozic i mówić "no no no Symek,niedobly".Ale żeby mi dziecko jakiegoś szymko-skrzywienia nie miało
) W szoku byłam,ale jadł i jadł i się awanturował,ze ziemniaczki nie tylko mięsko,ale jak się mięsko skończyło ,to i ziemniaczki zjadł
A to jednak troszku tłuste było,wiec moze i od tego cś mu na żoładku nie grało i miał gorączkę.

nie mozemy jej oduczyc bije i sie smieje.Macius ma koszmary z Szymkiem w roli glownej

Justyna nie ma za duzo czasu na zdanie bo 3 wrzesnia ma termin porodu

udanej niespodzianki
też mam takiego w maluchach