kicrym
Mamy lipcowe'08
Witam 
Juz po pracy, powiedziałam dyrektorce że raczej L4 biorę i już nie wrócę, przyjęła normalnie i ze spokojem, bez żadnych wyrzutów. Moja zmienniczka za to stwierdziła "znowu się źle czujesz??" no cóż, dzieci nie ma więc nie wie jak to w ciąży bywa
Pabla chyba nie będę słuchać mamy tylko kupię ten biegacz
tym bardziej że M też za tym jest
fakt że już dość kasy poszło na te rowerki itd ale może to nietrafione było i tyle
Madzia ja na początku też miałam wieczorem i w nocy, potem doszło rano, a jeszcze później przez cały dzień mnie mdliło

no i jak nie jadłam to wymiotowałam z głodu
Surv no myśleliśmy z M że łatwiej będzie Kubie się nauczyć pedałować na takim "normalnym" rowerze, w efekcie wszystko stoi nie używane
Kasia oglądałam
:-)
Kuba śpi, ja zjadłam fastfoodowy obiad bo pusto w lodówce
USG 4d mam dopiero na 05.04
noż takie terminy mają, wkurzyłam się na siebie bo mam przychodnie pod nosem i nigdy nie miałam czasu tam zajrzeć
u nas cieplutko,ale wieje okropnie
Kuba aż się wystraszył i szedł ze mną za rękę

Juz po pracy, powiedziałam dyrektorce że raczej L4 biorę i już nie wrócę, przyjęła normalnie i ze spokojem, bez żadnych wyrzutów. Moja zmienniczka za to stwierdziła "znowu się źle czujesz??" no cóż, dzieci nie ma więc nie wie jak to w ciąży bywa

Pabla chyba nie będę słuchać mamy tylko kupię ten biegacz
tym bardziej że M też za tym jest
fakt że już dość kasy poszło na te rowerki itd ale może to nietrafione było i tyle
Madzia ja na początku też miałam wieczorem i w nocy, potem doszło rano, a jeszcze później przez cały dzień mnie mdliło

no i jak nie jadłam to wymiotowałam z głodu
Surv no myśleliśmy z M że łatwiej będzie Kubie się nauczyć pedałować na takim "normalnym" rowerze, w efekcie wszystko stoi nie używane

Kasia oglądałam

:-)Kuba śpi, ja zjadłam fastfoodowy obiad bo pusto w lodówce
USG 4d mam dopiero na 05.04
noż takie terminy mają, wkurzyłam się na siebie bo mam przychodnie pod nosem i nigdy nie miałam czasu tam zajrzeć
u nas cieplutko,ale wieje okropnie
Kuba aż się wystraszył i szedł ze mną za rękę

Okropnie się czuję