survivor26
Mamy lipcowe'08
My też od 6 starego czasu nie spimy - dziecko nie miało litości dla starej skacowanej matki
Matka zaszalała i obaliła samodzielnie butelkę wina, a dziś wygląda i czuje się jakby ją coś zjadło i wypluło
ale warto było, pogadałyśmy za wszystkie czasy, objadłam się (choć w miarę dietetycznie
) i generalnie oderwałam od problemów....no i przypomniałam sobie jak miasto nocą wygląda:-)
A dziś w ramach idziemy z Flo i jej koleżanką do knajpy....ale tym razem grzecznie na ciastko i herbatkę;-)
U nas chyba w nocy padał śnieg, bo coś podejrzanie białe dachy...ale wierzę w ocieplenie, nawet płaszcze wiosenne z szafy powyciągałam, żeby zaklinać słońce;-)
Matka zaszalała i obaliła samodzielnie butelkę wina, a dziś wygląda i czuje się jakby ją coś zjadło i wypluło
ale warto było, pogadałyśmy za wszystkie czasy, objadłam się (choć w miarę dietetycznie
) i generalnie oderwałam od problemów....no i przypomniałam sobie jak miasto nocą wygląda:-)A dziś w ramach idziemy z Flo i jej koleżanką do knajpy....ale tym razem grzecznie na ciastko i herbatkę;-)
U nas chyba w nocy padał śnieg, bo coś podejrzanie białe dachy...ale wierzę w ocieplenie, nawet płaszcze wiosenne z szafy powyciągałam, żeby zaklinać słońce;-)

piękne słońce świeci ale zimno okropnie!

Nowy kierownik nawet nie przyslal maila