reklama

Lipiec 2008

:tak:Dzien dobry. Niedawno wstalam:-) G ma zwolnienie do konca tyg to wykorzystuje:tak:
Madzia wlasnie dopiero teraz to wyszlo, w wakacje tego nie widzilam, a teraz on tak szybko idzie do lazienki(bez koszulki) ze sama nie zauwazylam:no:
Ty sie tak nie stresuj bo to szkodzi fasolce:tak: Dasz rade, napewno niedlugo sie uda powiedziec naczelniczce:tak:
Survi to sie firmie oplaca taki pracownik:tak:Z tym zlobkiem to jakas opcja jest:tak: Zgadlas to G wina:tak:On jest czasami strasznym egoista:baffled:
Pabla i jak wyruszylas juz po buty?
Kasia wlasnie gdzie Tosika i Haszi:tak: Ile u Was stopni? U nas ok 10, na pomorzu zimniej niz u Was:tak:
No u nas dzis ladniej niz wczoraj, slonko swieci.Pewnie bedziemy dzis z Misia duzo na dworzu:tak:
Ja jeszcze nie wiem kiedy do pracy, chyba w poniedz ale nie dostalam jeszcze info.
Bede na innej zmianie razem z G siostra. Tylko mamy problem bo mamy jedna opiekunke i nie wiem co z mala:eek: Mamy sie z nia dogadac czy nie bedzie dwóch dziewczych nas raz. To tylko do wrzesnia(mam nadzieje):tak: Przez te problemy mam klopoty z zasypianiem:-(

reklama
witam:)
jeju już ta godzina a ja nic nie zrobiła, właśnie wróciliśmy z M z makro i teraz muszę poupychać te zakupy:confused2:przydałoby się coś posprzątać, jakiś obiad zrobić i wreszcie skończyć tą pracę zaliczeniową na sobotę, nie mówiąc o zamówieniu książek w bibliotece do pracy mgr:baffled::baffled:
Madzia ja tam urlopu nie wykorzystuje, teraz mam l4 do końca ciąży, potem macierzyński więc siłą rzeczy się nie wyrobię:-p
Dorka u nas mega ciepło, w samym sweterku pomykam, jest prawie 20st:tak:
Surv oj też bym się gdzieś "przeleciała":tak:u nas pewnie przedłużony weekend w górach bo z noworodkiem to jakoś szału nie ma:sorry:
ok idę się za coś zabrać bo zaraz po młodego i na spacer:tak:

Kasia - znalazłam jakieś cichobiegi z zeszłego roku to je teraz noszę.
Dorka - właśnie wróciłam, mega zjechana i nic nie kupiłam:wściekła/y::angry: nie znoszę na zakupy łazić.
zmykam od kompa, nogi mnie bolą jak diabli.

Madzia poczekaj na wizytę lekarza i spokojnie im powiedz, to jest państwówka i na pewno nie jest tak jak w prywatnych firmach. Nie stresuj się tak
Dorka gimnastyka korekcyjna pomoże , basen
A ja siedzę jeszcze w pracy, na szczęście się coś ruszyło to zaraz mam lepsze samopoczucie, oby tak dalej

My właśnie wróciliśmy z placu zabaw, oczywiście młody nie był za chętny ale mi się już tak chciało sikać że bym nie wytrzymała:-pstwierdzam że powinny być jakies toi toie przy takich placach:-pdziecko pod krzaczek wysadzisz a siebie??:-p:-D
Pabla no tak to jest że jak szukasz to nic nie ma, musi okazja wpaść i tyle:tak:
Kamu super że interes ruszył, oby tak dalej:tak:
ok zmykam na obiadek i troszkę się położyć:tak:

Hej witam i ja, sorki że mniej mnie ale tak ciepło na polku że prawie cały dzień spędzamy, w sumie dziś to można było w krótkim rękawku pomykać :-D

Dorka to oby ćwiczenia pomogły :tak:, i opiekunka się zgodziła.

Madziu budżetówka też nie zawsze ma ścisłe ramy, więc spoko :tak: powinnaś się dogadać, i nie nerwuj się ;-)

Pabla oj to szkoda że zakupy mało udane :-(

Kamu fajnie że w sklepie trochę ruszyło, oby już tak zostało :tak:

A ja Wam dziękuję za wszystkie miłe słowa i wsparcie :tak:

I najważniejsze, my już wiemy, Wiki dostała się do przedszkola :tak::-):-):-)

Renia, jak to wsiąkło?! Skandal jakiś!
Sylcia, super, że Wiki sie dostała, a tak w to nie wierzyłaś ;-)
Kamu, super, że jest lepiej! Może przed świętami będzie jeszcze lepiej - tego życzę
Ale u nas dziś było ciepło! Po placu zabaw mykaliśmy w krótkich rękawach i bluzach. To lubię! A nawet uwielbiam - w sumie bardziej niż żar lejący się z nieba

sluchajcie ja na chwilke, jestem wyjęta znowu- jak zobaczylam,ze dzwonia z przedszkola to wszystkie scenariusze mi sie przewinely przez glowe; w sumie oskar mial goraczke i musialam leciec z pracy go odebrac; ma angine...biedulek ledwo zipał
ale przy okazji zapytalam o moje wyniki- są w miare; żelazo moglo wynikac z tego ze po okresie bylam i wtedy organiz wiecej krwinek produkuje i gromadzi zelazo; zaproponowal, zebym tarczyce zrobila; w poniedzilaek pojde do rodzinnego i zadzialam
Dorka leć do ortopedy jak najszybciej, zeby nie mial problemow jak ja; basen i ćwiczenia na rehabilitacji,...pijnuj go i nie odpusc; mnie rodzice zostawili samej sobie i dlatego wygladam jak wygladam
buziam

reklama
Witam, my dopiero wrocilismy z wojazy:-DMisia juz umyta,pije kakao. Opiekunka zgodzila sie sprobowac pilnowac dwie naraz zobaczymy co dalej:baffled:
Kamu trzymam kciuki oby tak dalej:tak:
Iza oj biedulek:-(znowu u Was chorobsko oby Wercia nie zlapala:tak: U ortopedy juz bylam z Seba a teraz musze zrobic mu badania:tak:
Renia witaj, super ze zajzalas:tak:
Kasia az tak cieplo:szok: U nas tez dosc cieplo,ale popoludniu troche pokropilo:baffled: Mialo byc caly dzien slonce a tu tylko chwile a potem juz nie:angry:
Kic u nas tez sie zaczelo wysadzanie na trawke, dla mnie tez sie by przydaly jakies toi toie:-D
Pabla dobrze ze znalazlas jakies buty zeszlego roku:tak:
Ja dalej nic nie wiem kiedy do pracy:baffled:Jutro rano wysle maila kiedy mam przyjsc. Dzis mial wiedziec i jeszcze mi nie napisal:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry:Dobrze siedziec w domu ale potem bede musiala to odrobic:crazy:
Nic ide piwko wypic:-D Dobrych snow zycze:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry