My bylismy dzisiaj na kontroli.Macius wazy 4600g wiec jest ok.:-)Pryszczyki juz ladnie schodza po krochmalu,ale jeszcze dzisiaj wykapiemy w tej mace.Pielegniarka powiedziala,ze to potowki.O wzdeciach tez wspomnialam i doszlysmy do wniosku,ze to chyba przez jogurty,ktore jem codziennie,wiec mam przystopowac i jesc ewentualnie co drugi dzien.Dzisiaj juz sie tak ostro nie prezyl,tylko chwile,potem zrobil kupke i juz jest luzik.W ogole odkad wyszlismy o 11 z domu,nakarmilam go w przychodni o 12 to do tej pory jeszcze spi.Taki anioleczek dzisiaj ,bo lubi spacery i jezdzic autem.
Zrobilismy dzisiaj zdjecia do paszportu,ale tez sie musialam sie nameczyc zeby go obudzic,bo cwaniaczek tak spal,ze nie w glowie mu bylo pozowanie do zdjec i nie chcial oczu otworzyc
A nocki u nas roznie,ale widze,ze wasze dzieciaczki duzo lepiej sypiaja:-(

Zrobilismy dzisiaj zdjecia do paszportu,ale tez sie musialam sie nameczyc zeby go obudzic,bo cwaniaczek tak spal,ze nie w glowie mu bylo pozowanie do zdjec i nie chcial oczu otworzyc

A nocki u nas roznie,ale widze,ze wasze dzieciaczki duzo lepiej sypiaja:-(
śpi jak aniołek   2-3 godziny i niczego się nie domaga....i jakoś brzuch nie boli 
 Szkoda że nie mam gdzie jej tak wystawić na powietrze żeby trochę odetchnąć. Na balkonie cały dzień taka patelnia że by mi się dziecko usmażyło ;-)