reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
ja juz pisałam mu nas prawdopodobnie chłopiec-z usg ale na nastepnym maja potwierdzic czyli 30-marca.
pabla gratuluje dziewuszki ;-)
heksa gratuluje synka :-)
ja tez prawdopodnie nosze w brzuszku dziewczynke, dowiedzialam sie o tym 3 tyg temu :-) ale jeszcze zadne kolejne badanie nie potwierdzilo tej wersji :-) tak wiec podobnie jak Wy czekam na nastepne usg (pewnie nie jedno) bym uwierzyla na 100% ze mam coreczke. Choc i tak pewnosc bedzie dopiero tuz po porodzie, tyle sie nasluchalam o tych pomylkach ... :-)
heksa gratuluje synka :-)
ja tez prawdopodnie nosze w brzuszku dziewczynke, dowiedzialam sie o tym 3 tyg temu :-) ale jeszcze zadne kolejne badanie nie potwierdzilo tej wersji :-) tak wiec podobnie jak Wy czekam na nastepne usg (pewnie nie jedno) bym uwierzyla na 100% ze mam coreczke. Choc i tak pewnosc bedzie dopiero tuz po porodzie, tyle sie nasluchalam o tych pomylkach ... :-)
tak poza tym to szaleje mi suwaczek. Powinien byc 21 tydzien :-( kurde wychodzi na to ze juz drugi tydzien jestem w 20 tyg ciazy :-) jak bym miala sie kierowac suwaczkiem, to pewnie chodzilabym z brzuchem tak dlugo jak slonica :-)
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
andziaa No zgodnie z suwaczkiem jesteś w 21 tygodniu. 2o tydzień i 1 dzień to zdecydowanie 21 tydzień 
hmm... no moze :-)andziaa No zgodnie z suwaczkiem jesteś w 21 tygodniu. 2o tydzień i 1 dzień to zdecydowanie 21 tydzień![]()
Andziaa faktycznie pokazuje ci już 21 tydzień tak jak post ptaszyna mówi:-) a co do suwaczka to mi też różnie pokazuje!
pabla gratuluje dziewuszki
heksa gratuluje synka
A ja dziś pierwszy dzień w pracy po tak długim czasie i obijaniu się w domu, super:-) mój lekarz się dziwi i mówi że mało która ciężarna chce wracać do pracy:-) i mówi że idę na własną odpowiedzialnośc:-(
pabla gratuluje dziewuszki

heksa gratuluje synka

A ja dziś pierwszy dzień w pracy po tak długim czasie i obijaniu się w domu, super:-) mój lekarz się dziwi i mówi że mało która ciężarna chce wracać do pracy:-) i mówi że idę na własną odpowiedzialnośc:-(
Dzien dobry :-)
Izabelka a kiedy u Ciebie usg, na ktorym moze dowiesz sie co mieszka w brzuszku ?? :-)
AHaa fajnie, ze tak z radoscia przyjmujesz powrot do pracy :-) w koncu jestesmy w II trym, wiec energia powinna nas rozpierac, ze mna co prawda to roznie bywa (naleze raczej do blogich leniuszkow) ale jak widac u Ciebie przyplyw jest duzy, skoro chce Ci sie wracac do pracy :-) jesli moge zapyt. w jakim charakterze pracujesz ;-)??
dla reszty brzuchatek przesylam usmieszek na mily poczatek dnia :-)
Izabelka a kiedy u Ciebie usg, na ktorym moze dowiesz sie co mieszka w brzuszku ?? :-)
AHaa fajnie, ze tak z radoscia przyjmujesz powrot do pracy :-) w koncu jestesmy w II trym, wiec energia powinna nas rozpierac, ze mna co prawda to roznie bywa (naleze raczej do blogich leniuszkow) ale jak widac u Ciebie przyplyw jest duzy, skoro chce Ci sie wracac do pracy :-) jesli moge zapyt. w jakim charakterze pracujesz ;-)??
dla reszty brzuchatek przesylam usmieszek na mily poczatek dnia :-)
reklama
No rzecztwiście rozpiera mnie energia bo od stycznia byłam na zaolnieniu:-( ja prowadzę świetlicę dla dzieciaków z biedniejszych, patologicznych rodzin, po poludniu, tylko cztery dni w tygodnui wiec nie jest tak zle:-) mamy wielki budynek piętrowy do dyspozycji, odrabiamy lekcjie przygotowujemy posiłki z dzieciakami, są komputery, telewizja, różnego rodzaju zajęcia, ogranizuje wycieczki itp, także szkoda mi tych moich diabełków bo jak byłam na zwolnieniu to niestety nie było świetlicy:-( a dopóki brzuszek nie ciąży to mogę pracować:-)