dziewczyny!ja dzisiaj bylam na usg- normalnym i myślalam ze sie wkoncu czegos dowiem bo czekam na usg i czekam, a tu pani dr (nie prowadzi mnie) ani me ani be
mowie jej ze chce wiedziec plec to ona nic, mowie ze chcialabym wydruk to ona nic tylko pisze jakies cyferki nie mowiac mi co one oznaczaja
wiec ubralam sie i pytam czy bylo widac plec na to ona ironicznym glosem ze nie i daje mi kartke zapisana cyferkami i mowi do widzienia. Myslalam ze szlag mnie trafi
wiec efekcie nic nie widzialam i nic nie wiem
tak sie zdenerwowalam ze poszlam do innej przychodni umowic sie na 4d-( tak mi pani powiedziala) no i poprawil mi sie odrobine humor:-( zaplace ale przynajmniej bede miala malenstwo na plytce nagrane.
Ale mam do was pytanie czy to nie za wczesnie na takie usg i czy bedzie widac wszystko wiecie nozki raczki itd no i chcialabym wkoncu wiedziec czy bedzie Kubus czy Julka, bo widze ze wszystkie z was juz wiedzą.
co do pogody to u mnie swietna slonce swieci i jest cieplutko, a ze spaniem to ja wrecz przeciwnie długo śpie he he takze nie wiem jak sobie poradze ze wstawaniem do maluszka he he

Ale mam do was pytanie czy to nie za wczesnie na takie usg i czy bedzie widac wszystko wiecie nozki raczki itd no i chcialabym wkoncu wiedziec czy bedzie Kubus czy Julka, bo widze ze wszystkie z was juz wiedzą.
co do pogody to u mnie swietna slonce swieci i jest cieplutko, a ze spaniem to ja wrecz przeciwnie długo śpie he he takze nie wiem jak sobie poradze ze wstawaniem do maluszka he he