Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
teraz pomimo tego,że przytyłam 16 kg i jestem na początku 9 miesiąca, według ludzi jestem gdzieś w 6 góra 7 miesiącu ciąży
jednak przestało mnie to martwić:-) Synek ma się dobrze, wierci się jak szalony, a to że mały brzuszek to już taka natura
niektóre dziewczyny mają większe, a niektóre mniejsze
najważniejsze aby Dzidzia była zdrowa - czego Ci szczerze życzę i wszystkim przyszłym mamusią (sobie też
)
szczerze to mam nadzieję (w ogóle to przeczucie), że rozdwoję się z jakieś dwa tygodnie
zobaczymy
wizyta za tydzień w poniedziałek to może się coś dowiem;-)
Jestem obecnie w 36 tygodniu ciazy, Babelek nie chcial sie ujawnic, wiec nie wiem czy bedzie chlopczyk, czy dziewczynka dla mnie najwazniejsze zeby bylo zdrowe :-) Nie wiem co jeszcze mam napisac