reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Alicja właśnie wraca do domu,czuje się świetnie.Tomaszek grzeczny i słodziutki.Jutro sie do nas odezwie.
Dobrze już wracają,och jak ja chciałabym być już na jej miejscu i wracać ze szpitala do domu :-)

reklama
kamu nam tez zleci:-)
jeszcze chwila i zapomnimy o brzuchu i oczekiwaniu:tak:
super sa te dobre wiesci o powrotach we dwoje (niektore z nas we troje) ze szpitala
no i nareszcie pada i grzmi

To super, że Alicja wraca już do domu, życzę Małemu i Mamusi dużo zdrówka:-)
Oleńka wiem co czujesz bo ja też miałam taki problem:zawstydzona/y: teraz pomimo tego,że przytyłam 16 kg i jestem na początku 9 miesiąca, według ludzi jestem gdzieś w 6 góra 7 miesiącu ciąży:zawstydzona/y: jednak przestało mnie to martwić:-) Synek ma się dobrze, wierci się jak szalony, a to że mały brzuszek to już taka natura:-p niektóre dziewczyny mają większe, a niektóre mniejsze:laugh2: najważniejsze aby Dzidzia była zdrowa - czego Ci szczerze życzę i wszystkim przyszłym mamusią (sobie też:-p):laugh2:
Agnieszka mi też brzuch stawia się ciągle i często dość boleśnie, a na dodatek takie ciągnące bóle chyba w szyjce:zawstydzona/y: szczerze to mam nadzieję (w ogóle to przeczucie), że rozdwoję się z jakieś dwa tygodnie:zawstydzona/y: :-p zobaczymy:laugh2: wizyta za tydzień w poniedziałek to może się coś dowiem;-)

Witam wszystkie Lipcoweczki i jednoczesnie gratuluje:) jezeli mozna chcialabym dolaczyc do Was :confused:termin mam na 23 lipca, czyli rowno za miesiac, ale kto to wie moze przedluzy sie do sierpnia, ale wolalabym nie;-)pozdrawiam

Dziekuje :-)Mam 24 lata, obecnie mieszkam w Irlandii, ale planuje za rok wrocic do naszego kraju :tak:Jestem obecnie w 36 tygodniu ciazy, Babelek nie chcial sie ujawnic, wiec nie wiem czy bedzie chlopczyk, czy dziewczynka dla mnie najwazniejsze zeby bylo zdrowe :-) Nie wiem co jeszcze mam napisac :zawstydzona/y:

Ale fajnie, że już Alicja wraca do domku, no i do nas :-) Juz nie moge się doczekać zdjęć Tomeczka:tak::-D

No i wreszcie u nas leje. Żeby tylko powietrze stało się przyjemniejsze...

reklama
Do góry