reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

O kurcze no to nie źle,słyszałam że takie masaże zazwyczaj przynoszą efekt ale że drażnił dziecko to już jestem zaskoczona.
Mnie czeka w przyszłym tygodniu,dlatego cały czas się rozciągam na piłce

reklama
O kurcze no to nie źle,słyszałam że takie masaże zazwyczaj przynoszą efekt ale że drażnił dziecko to już jestem zaskoczona.
Mnie czeka w przyszłym tygodniu,dlatego cały czas się rozciągam na piłce

mnie w pierwszej tez pomogło- po paru godz dostałam skurczy, a to bylo zwykle badanie wtedy a nie masaz, ale bylam tydzien przed terminem wiec moze dlatego.

melduję się posłusznie, że od trzech dni strasznie mnie wszystko napiernicza, tzn. bóle miesiączkowe, bóle pleców i skurcze - nieregularne na szczęście, więc nie panikuje. Ale zmobilizowało mnie to do ogarnięcia pokoju małej i nie wygląda już jak składowisko wszystkich niezbędnych rzeczy, tylko jak pokoik malucha :-). Przygotowałam już wszystko dla mojej księżniczki i teraz z czystym sumieniem... niech się dzieje wola nieba... :tak:. Jutro zmykam na ktg - zobaczymy co powie pan dr (niestety przez jakiś czas chyba będę odłączona od kompa, więc nie panikujcie, że się nie odzywam ;-) na pewno dam znać jak już się podłączę z powrotem).
Trzymam za was wszystkie kciuki :-)

Kamu mi lekarka tlumaczyla,ze sie wklada dwa palce i mizia,zeby podraznic troche szyjke,a moze nawet wody zechca odejsc oczywiscie jak jest juz pora,tak jak w moim przypadku.Ja ide na ten masaz w poniedzialek,ale mam jednak cicha nadzieje,ze maly sie wczesniej sam zechce wydostac.
Anecia powodzenia na ktg,ja tez trzymam kciuki,moze cie akurat cos bierze,skoro takie bolaczki masz:tak:
Mnie tez jakies bole nawiedzaja,w sumie nie mocne,ale za to czeste.Ale to jeszcze nie skurcze tylko takie uklucia tylko ich podejrzanie duzo dzisiaj:confused:.No nic,nie zapeszam.

Szkoda że samemu nie można zrobić tego masażu.Ja planowo miałam mieć 16.07 w szpitalu,ale potem stanęło na 17.07 w gabinecie chyba p.doktor ma plan abym urodziła pod koniec przyszłego tygodnia albo w wekeend

Witam. Dopiero się zarejestrowałam na tym forum - szkoda, że wcześniej go nie znalazłam. Mam termin na 27 lipca... i każdego dnia się zastanawiam czy dotrwam :p
To moja druga ciąża. Pozdrawiam wszystkie mamusie.

ja mam wizyte w czwartek zobaczymy co mi moja ginka powie:sorry2:
wszystkim życze udanych wizyt u lekarza w tym i przyszłym tygodniu:-D

Witamy Madziutekwch wśród lipcóweczek.
napisz coś o sobie wiecej:tak:
kircym ja mam nast lekarza tez w czwartek, ale mam nadzieje, zę juz nie bede musiała do niego isc

reklama
my wlasnie po wizycie i w czwartek idziemy do szpitala na wywolanie... mam rozwarcie na 1cm - zobaczymy jak szybko sie uwiniemy... bedziemy probowac sn ... juz nie moge sie doczekac po....najchetniej caly porod bym jakos ominela ;-):tak::-D:-D... w domku powinnam byc w sobote lub najpozniej w niedziele jesli sie uda sn :-)

Do góry