reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
Haszi, moja córa co prawda lżejsza wagowo od Blanki i Zuzi ale też miała 57cm i powiem Ci że ubranka na 56 przydały się - oczywiście nie w hurtowych ilościach, bo wyrasta.

Masz racje Kasiu nie ma się co przejmować ubrankami :) coś na pewno się przyda.
Zresztą może usg się pomyliło.
Stwierdzam, że sama sobie tworze problemy, a to gina nie ma, a to waga nie ta a to ubranka nie te ehhh.
Mój m pojechał :( Ja się nie spieszę z rozpakowaniem. Tak naprawdę to chciała bym dopiero 25 bo m będzie mógł zostać wtedy na dłużej. A tak to boje się, że będzie jakieś 1000 km stąd i będzie gnał na złamanie karku.

Nic zrobie pranie i jedziemy do teściowej. mały się stęsknił za babcią ^^
a babcia chciała by mnie mieć choc przez chwile na oku.
Wczoraj jak zostawiłam tel. w domu to 6 razy dzwoniła bo się przestarszyła, że nie odbieram bo rodze.

Izabelka nie dawaj się. Zresztą po uśmieszkach widać, że nie jest tak źle.

Cudna ta lista lipcowych dzieciaczków:tak: A jaka długaśna:szok: Super:-) Oby tak dalej. Ja się na razie nie wybieram do rodzenia, do terminu jeszcze troszkę. Idę za to pofikać w basenie:-) Pozdrawiam serdecznie:-) Sylcia - trzymam kciuki za was:)

Haszi- pomimo 57 cm długości Zosi, ciuszki o rozmiarze 56 są idealne! Lepsze niż 62, bo w tych nóżki giną w nogawkach i trzeba zakładać skarpetki:-) Zresztą te rozmiary są umowne, niektóre 56 większe od 62:no:

Sylcia to jeszcze pare dni ;-)
moja spi, syn z tata w plenerze; mi zostaje sprzatanie :confused: cuz, zycie mamy :-p
a oczywiscie,ze damy rade ;-):-D

Dzien dobry dziewczynki! U nas srodek nocy (3:20), godzinke temu odeszly mi wody. Mama z lotniska odebrana, Maxio spi, wlasciwie wszystko przygotowane, tylko dzisiejszy fryzjer nie wypali... mala widocznie stwierdzila, ze mama pieknie wyglada i nie musi siedziec trzy godz. na fotelu fryzjerskim zeby ja przywitac :-).
Zbieramy sie do szpitala (ojojoj...) :tak:

reklama
Do góry