reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Kamu, wszystkiego naj, a przede wszystkim wytrwałości!:tak:
A mój mąż po lekkiej weekendowej awanturce zebrał się w sobie i zarządził, że za 2 tygodnie jedziemy oglądać domy w górach:szok: wygląda na to, że po przeszło roku odgrażań w końcu coś się w tej materii ruszy.i dobrze, bo zaraz wracają studenci i nasza skądinąd fajna kamienica znowu na 10 miesięcy zmieni się w akademik:baffled:
Zmykamy na jesienny spacerek - miłego dnia wszystkim!:-)

reklama
Dzięki dziewczyny.Ale ten czas leci już rok od ślubu a w dodatku takie małe szczęście leży koło mnie:-)

Kamu - gratulacje!!! udanej kolacji i fajnego prezentu życzę!!
My wczoraj wyskoczyliśmy na pola mokotowskie, tatuś jako kierowca pił soczek, na dodatek zamotał sie z młodą w chustę ( zdj na zamkniętym, to jego pierwsze motanie ) a mamusia czyli ja piweczko z soczkiem piła:-):-) ale mnie zakręciło:-) w domu jeszcze winko poszło i troche sie ululałam:-D poczułam sie jak za starych czasów trochę:tak:

kamu wszystkiego nalepszego no i udanego wieczoru
mój Kuba tez nie ma umiaru w jedzeniu, niby wyplówa a potem jeszcze woła albo gryzie rękę a jak mu dam to wszystko zwraca:sorry2:

kamu wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!
A my wczoraj bylismy na grzybach z mala. Troche ja za lekko ubralam i dzisiaj ma katar:-(. Mam nadzieje ze jej szybko przejdzie bo w niedziele ma chrzest.

witam;-) u nas taka okropna pogoda, strasznie pada:crazy: nawet jeszcze na zakupach nie byłam (co zwykle już mam załatwione):baffled: na dodatek kiepsko się czuję - wszystko mnie boli i nie mam na nic sił, a żeby było śmiesznie do 14ej jestem sama z Małym w domu i nie mam nawet komu ponarzekać:dry: Antek chyba ma już dość stękającej matki:baffled: w weekend pokłóciłam się ostro z Mężem (można to zrobić przez telefon:zawstydzona/y::-p) i nie miałam ochoty na nic:no: na szczęście sprawa się jakoś wyjaśniła i powiedzmy,że żyjemy w zgodzie a ja odzyskałam jako taki humor:-p miłego dnia:-)

Kamu wszystkiego Naj z okazji rocznicy ślubu:)

kamu udanego rocznicowania:-)
moj skarb zasnął a ja wreszcie nadrabiam zaległości
najgorsze, że gardło mnie boli i boję się, że przychodzi jesien i wiruski:szok:
na razie sól i zobaczymy czy pomoże
oby tylko nie zarazić synka :szok:
kurcze jak nie urok to ....

Tymciu zaliczył wczoraj pierwsze w życiu ognisko. Nawet jadł na nim;-). Ogień go po prostu hipnotyzował, zresztą gwiazdy i księżyc widziane na niebie z gondolki też.
Dzisiaj odsypia.
Mężu znowu jest kochany, zresztą zawsze jestem mu w stanie wszystko wybaczyć jak bierze do ręki gitarę.;-)

reklama
Prawdopodobnie od 18 września będziemy chodzić na basen dla noworodków. Okazało się, że mam takowy pod nosem, przyjmują maluszki od 6 tygodnia życia, a pediatra jak najbardziej polecała. Naturalnie jak wszystko ze zdróweczkiem będzie w porządku. Śmiejemy się, że my z chęcią chyba, że nas po pierwszych zajęciach z grupy dyscyplinarnie eksmitują za zakłócanie spokoju i straszenie innych dzieci. Ciekawe, co mój wrzaskunek słodki wymyśli:)

Magdzik a gdzie będziecie chodzić na ten basen? Też bym chętnie wymoczyła mojego maluszka

Do góry