dzięki dziewczyny z życzonka :-). Dostalam wczoraj od mężulka bukiet pięknych storczyków z okazji rocznicy a on ode mnie tylko całuski
Wogóle jakoś szczególnie nie celebrowaliśmy wczorajszego dnia - tak wyszło - ale bardzo kocham moją druga połówkę na codzień, nie tylko od święta i mam nadzieję że on nigdy o tym nie zapomni :-).
surv, ja też przed ciążą 36 (dół) / 38 (góra) a teraz dół to porządne 38 o biuście już nie wspomnę
... A wydawałoby się że 3 kg więcej to pikuś... ehh...
Wogóle jakoś szczególnie nie celebrowaliśmy wczorajszego dnia - tak wyszło - ale bardzo kocham moją druga połówkę na codzień, nie tylko od święta i mam nadzieję że on nigdy o tym nie zapomni :-).surv, ja też przed ciążą 36 (dół) / 38 (góra) a teraz dół to porządne 38 o biuście już nie wspomnę
... A wydawałoby się że 3 kg więcej to pikuś... ehh...
ale jak dobrze pójdzie to w następnym tygodniu nadrobię wszystkie zaległości, a trochę tego, jak widzę jest.:-)

Nie zawsze skutkuje natychmiastowym uśnięciem, ale Florka przestaje marudzić, słucha z zainteresowaniem, czasem żywiołowo reaguje ("Cztery pory roku" wprawiają ją w zachwyt;-)), a po jakimś czasie i tak zasypia.....moim zdaniem, ona podobnie jak ja za klasyką nie przepada, nudzi ją to i z tych nudów zasypia