Spóźnione ale szczere życzonka dla naszych pięknotek Lenki i Zainab!!:-)
Bardzo się cieszę, że u Ikusi już lepiej, a tak na marginesie zazdroszczę Tobie Post takich braci!!
Ja zawsze marzyłam miec brata i to jeszcze starszego ale niestety nie dane mi było:-(
No i cieszę się że Florcia też już zdrowa!!
Kamu jak czytałam o twoim bałaganiarzu to tak jakbym ja to pisała....:-( odnoszę nie raz wrażenie, że wszystkie chlopy są ulepione z tej samej gliny
Mondzi wspołczuję Tobie tych zawirowań, ale macie dwójkę wspaniałych dzieci i dla nich warto budować dobre relacje.Ja też potrafię się szybko nakręcać i też jestem z tych zazdrosnych. Dzisiaj nie będę was męczyć ale kiedyś opiszę parę komicznych sytuacji jakie zainspirowałamm w ramach akcji ZAZDROŚĆ
Liwus już się nie mogę doczekać odwiedzin w Twoim nowym m-4
:-)
Ja dopiero dzisiaj wieczorem jestem wolna, ale jestem b.zadowolona
Dzisiaj odbudowałam chociaz trochę swoje ambicje zawodowe;-) otóż ja oprócz swoich urzędniczych aspiracji, prowadzimy z M firmy (więcej czasu poświęca im M niż ja, z wiadomych powodów
) no ale dzisiaj mój M prowadził szkolenia i mnie wysłał na negocjacje (jest moja 'ikeowa' mama więc mogłam sobie na to pozwolić)
no i oczywiście wbiłam się w swój stary garnirtur (ciężko było ale oponki upchnęłam jakoś
) i ruszyłam na podbój strategicznego partnera.
W trakcie spotkania okazało się, że gość ma dzidzię 7miesięczną no i praktycznie rozmowa obracała się wokół wiadomych tematów
no ale M był pod wrażeniem, że załatwiłam wszystko po naszej myśli (oczywiście mówiłam mu że ciężko było, ale moja osobista aparycja przekonała go do naszych warunkow
a co niech wie
A co do drugiego (tudzież trzeciego
) potomka, to jeśli mogę wam doradzić dziewczyny róbcie to na szybcika i nie zwlekajcie!!!My najpierw chcieliśmy odchować małego i gdzieś za trzy lata pomyśleć o drugim. I jak widzicie z trzech zrobiło się 11
ps. właśnie sobie wygodnie siedze,klikam na bb i objadam się faworkami maminymi;-) Super co?? normalnie rozkosz, chyba wypożyczę mamę od taty na dłuższy okres
Bardzo się cieszę, że u Ikusi już lepiej, a tak na marginesie zazdroszczę Tobie Post takich braci!!

No i cieszę się że Florcia też już zdrowa!!

Kamu jak czytałam o twoim bałaganiarzu to tak jakbym ja to pisała....:-( odnoszę nie raz wrażenie, że wszystkie chlopy są ulepione z tej samej gliny

Mondzi wspołczuję Tobie tych zawirowań, ale macie dwójkę wspaniałych dzieci i dla nich warto budować dobre relacje.Ja też potrafię się szybko nakręcać i też jestem z tych zazdrosnych. Dzisiaj nie będę was męczyć ale kiedyś opiszę parę komicznych sytuacji jakie zainspirowałamm w ramach akcji ZAZDROŚĆ

Liwus już się nie mogę doczekać odwiedzin w Twoim nowym m-4

Ja dopiero dzisiaj wieczorem jestem wolna, ale jestem b.zadowolona

A co do drugiego (tudzież trzeciego

ps. właśnie sobie wygodnie siedze,klikam na bb i objadam się faworkami maminymi;-) Super co?? normalnie rozkosz, chyba wypożyczę mamę od taty na dłuższy okres