post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
oby oby
już po lekarzu, kurcze właśnie miałam pod prysznic włazić
Jak na razie wszystko siedzi na górze, mamy Eurespal, i witaminki i probiotyki. Ma być dobrze. Była nasza fajna pani doktor co nas kierowała do szpitala.
Pocieszyła mnie że Rota nie ma specjalnego wpływu na dzidzię i mam sie nie martwić.... taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Wiecie jak to się robi ?????????????
chyba zabiorę się za odgruzowywanie domu bo wygląda jak po katastrofie. Dobrze że chociaż choinkę malż rozmontował:-)
tak, meldujemy że my twarde babeczki jesteśmy i walczymy jak sie da
jak się odgruzuję to poczytam co tam u Was słychować.
Tosika..wiesz jak leżałam w tym łóżku to mi się marzył ten Twój laptopik:-):-):-):-):-)

róż różem ale neta obsługuje chyba koncertowo
;-)
już po lekarzu, kurcze właśnie miałam pod prysznic włazić

Jak na razie wszystko siedzi na górze, mamy Eurespal, i witaminki i probiotyki. Ma być dobrze. Była nasza fajna pani doktor co nas kierowała do szpitala.
Pocieszyła mnie że Rota nie ma specjalnego wpływu na dzidzię i mam sie nie martwić.... taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Wiecie jak to się robi ?????????????
chyba zabiorę się za odgruzowywanie domu bo wygląda jak po katastrofie. Dobrze że chociaż choinkę malż rozmontował:-)

tak, meldujemy że my twarde babeczki jesteśmy i walczymy jak sie da

jak się odgruzuję to poczytam co tam u Was słychować.
Tosika..wiesz jak leżałam w tym łóżku to mi się marzył ten Twój laptopik:-):-):-):-):-)

róż różem ale neta obsługuje chyba koncertowo
;-)
moje dziecko jest przy niani uprzedzająco grzeczne i tylko śpi albo bawi się jak aniołek....oczekuję awantury, jak niania pójdzie, bo ileż mozna udawać grzeczną dziewczynkę?