reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

oby oby

już po lekarzu, kurcze właśnie miałam pod prysznic włazić:szok:
Jak na razie wszystko siedzi na górze, mamy Eurespal, i witaminki i probiotyki. Ma być dobrze. Była nasza fajna pani doktor co nas kierowała do szpitala.
Pocieszyła mnie że Rota nie ma specjalnego wpływu na dzidzię i mam sie nie martwić.... taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Wiecie jak to się robi ?????????????
chyba zabiorę się za odgruzowywanie domu bo wygląda jak po katastrofie. Dobrze że chociaż choinkę malż rozmontował:-):tak:

tak, meldujemy że my twarde babeczki jesteśmy i walczymy jak sie da:tak:

jak się odgruzuję to poczytam co tam u Was słychować.

Tosika..wiesz jak leżałam w tym łóżku to mi się marzył ten Twój laptopik:-):-):-):-):-):-D:-D:-D róż różem ale neta obsługuje chyba koncertowo:tak:;-)

reklama
Post, wszystko będzie dobrze. Tak jak piszesz, twardza babeczka jesteś, więc przetrwasz mężnie razem z fasolką i ani się obejrzysz a wszyscy będą zdrowi :-)

Post, no to niezłe wieści! Zobaczysz przewalą się uciążliwości i bedzie w końcu dobrze... a widzę, że suwaczek mknie, zaraz miniecie granicę 12 tygodnia:tak:

Post nareszcie się odezwałaś, kciuki zaciśnięte, i szybkiego powrotu do zdrowia dla całej rodzinki, i ogromny buziak dla Ikusi:tak:

Post buziaczki dla ciebie, malej i fasoleczki, wracajcie szybko do zdrowia :tak: wszystko bedzie dobrze, trzymamy kciuki

u mnie takie piekne slonko,ze energii dostalam i pospratalam sporo ;-) mala zasnela po 12, szok :szok: niedlugo chlopaki wroca, dzisiaj robie placki ziemniaczane-szybko pojdzie :-)

U nas też pogoda super, tylko zimno się robi. Młoda odbębniła spacer z nianią, teraz maltretują garnuszek na klocuszek, a ja gnam z robotą, żeby nianię maksymalnie wykorzystać:-p moje dziecko jest przy niani uprzedzająco grzeczne i tylko śpi albo bawi się jak aniołek....oczekuję awantury, jak niania pójdzie, bo ileż mozna udawać grzeczną dziewczynkę?:-D

ja wspolczuje sniegu, mam nadzieje.,ze u nas juz nie spadnie ;-) od razu wiosne czuc
Survivor to pracuj pracuj poki mozesz :tak:;-) ja mam nadzieje,ze misiu poszedl z babcia na spacer, z wercia musze poczekac :-( jutro pojde na kontrol to zobaczymy co z oskrzalami :dry:

reklama
Do góry