Post cieszę sie, że jest wszystko ok!! Masz rację ten laptopik jest super jeśli chodzi o lekkość (nawet do toalety mozna z nim pójśćTosika..wiesz jak leżałam w tym łóżku to mi się marzył ten Twój laptopik:-):-):-):-):-)róż różem ale neta obsługuje chyba koncertowo
![]()
) aczkolwiek wkurza mnie jedna rzecz w nim, jak klikam to nieraz mi kursywa wskoczy i piszę na poprzednich słowach (niewiem czy kumaci eo co chodzi, bo ja mam tendencje do chaotycznego opisu;-)) a tak to spoczko, i oprócz tego chlopaki mi go nie podbierają - bo obciach
a u nas też dzisiej śliczna pogoda (słoneczko prawie do 16tej było) więc się spacerowałyśmy:-) a teraz idziemy na drugie spanko, i czekamy na chlopaków, bo już wracają z wojaży (taaak b. się cieszę, że wracają-szczególnie ten najmłodszy chlopak
wytęskniona jestem baaardzo)Surv powiem tobie, że masz świetną pracę, bo pracując jednocześnie masz na oku swojego szkraba i nianię
(a uwierzcie mi znalexć dobrą nianię nie raz graniczy z cudem:-( mój Kornelek miał chyba z 10 zanim trafił na tą jedną jedyną i co istotne zauważyłam, że lepiej znaleźć nie raz babeczkę po 50ce niż po 20tce - przypaków miałam parę w związku z wiekiem
)

)
obraził mnie do tego stopnia, że jestem skłonna mieszkać u Mamy dopóki M nie zmądrzeje