reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

znów to samo Madzia - tego pełno na naszej klasie, ja mam galerię zablokowaną tylko dla znajomych i wszystkie konta fikcyjne pokasowałam ze swoich znajomych. Pewnie do końca to nie zabezpiecza, ale cóz. Kiedyś już o tym była mowa, podobno profile tworzą jacyś gówniarze co robią sie za tatusiów i mamusie:confused::szok: jedna mama kiedyś opisywała jak korespondowała z dziewczynką, która uzyła zdjecia jej dziecka na NK i ta dziewczynka nie widziała w tym nic złego:no:

reklama
Mojej siostrze skopiowali fotki corki i obcadziewczyna napisala ze to jej dziecko nadala jej swoje imie date ur i tak dalej jak to zobaczylam myslalam ze padne:wściekła/y:Moja siejka zglosila sprawe na prokurature bo Nk nie chciala tej wariatce konta usunac... masakra!

Dajcie spokój przesada z tymi pedofilami,ja też mam poblokowane dla obcych.
My już jesteśmy u teściów także mam 3 dni luzu bo teściu skacze przy Maksie.
Jednak na ten bal nie idziemy bo mojemu mężowi się odechciało,jaki z niego palant i kasa wyrzucona w błoto :wściekła/y: W dodatku sam to wymyślił a teraz nagle już mu się nie chce.Także romantycznie spędzimy walentynki z teściami.Dobrze że tych teściów mam fajnych.

oj kamu to rzeczywiscie szkoda ze na bal nie pojdziecie, zwlaszcza ze macie z kim zostawic dziecko. Ty pewno juz naszykowalas kiece i wogole a tu nici.. no ale dobrze ze przynajmniej tesciowie spoko. ja bym z moimi zwariowala:crazy:

melduję się po USG
wszystko oki
dziecię się ładnie ustawiło na USG i Pani doktor mogła ją ładnie pomierzyć
przeziernosci i tego typu sprawy sa na medal.
Młode ma już 5 centów :-):-):-D:-D:-D
Nawet nie wiecie jak się cieszę.
:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Zobaczyłam też pięknie jak fika i palucha do buzi ładuje:-D no super po prostu.

Post, super wieści!! To może w końcu przestaniesz się martwić?:tak:
Kamu, no szkoda balu:baffled: To może męża leniucha zostawić za karę z Maksem i puścić się w miasto na zakupy?:tak:
U nas nadal wielki foch, wiec jadę jutro do mamy pomóc szykować jej się na wesele, a zgodnie z radą Post ząbkującego krokodylka zostawiam z tatusiem... będzie miał szansę z nowej perspektywy przyjrzeć się swojej ukochanej grzeczniutkiej córeczce, która tak jak i Wasze dzieci grzeczna na widok tatusia tylko:baffled: Ae sądzę, że sześciu godzin to nie da rady być córusią tatusi i pokaże, co potrafi:-p:-p

post to suepr ze wszystko w porzadku!:-) cieszymy sie z Toba:-)
surv brawo, tak trzymaj, sama bym tak z checia zrobila bo moje prace domowe i wychowanie dziecka nie sa dostatecznie doceniane wiec moze w koncu by sie M przekonal jak to fajnie z dzidzia siedziec w domku

reklama
Obejrzałam wlasnie Housa, popłakałam sie jak zobaczyłam tą malutką rączkę wyglądającą z macicy i łapiącą Housa za palec:zawstydzona/y::sorry2: ( dla nieoglądających - dr operował dzieciaczka, które jeszcze sie nie narodziło i było w brzuszku u mamy ). Zaraz chyba drugi odcinek a ja padam na buzię i chyba nie obejrzę:-( zmęczona jestem strasznie dziś, młoda znów ma marudę:no:

cały dzień przeżywałam ten odcinek bo mało co zawału przez tę malusią łapulkę nie dostałam:zawstydzona/y:

melduję się po USG
wszystko oki
dziecię się ładnie ustawiło na USG i Pani doktor mogła ją ładnie pomierzyć
przeziernosci i tego typu sprawy sa na medal.
Młode ma już 5 centów :-):-):-D:-D:-D
Nawet nie wiecie jak się cieszę.
:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Zobaczyłam też pięknie jak fika i palucha do buzi ładuje:-D no super po prostu.

Post WSPANIAŁE wieści:-D z Naszej Fasolki robi się Fasolisko:-D:-D:-D

co do NK to ja muszę wszystko poblokować bo zaczęłam się martwić:zawstydzona/y: moje Dziecię śpi, a ja z talerzem pierogów z serem klikam na BB i jednym okiem oglądam tasiemca:-p

Do góry