pabla27
Fanka BB :)
znów to samo Madzia - tego pełno na naszej klasie, ja mam galerię zablokowaną tylko dla znajomych i wszystkie konta fikcyjne pokasowałam ze swoich znajomych. Pewnie do końca to nie zabezpiecza, ale cóz. Kiedyś już o tym była mowa, podobno profile tworzą jacyś gówniarze co robią sie za tatusiów i mamusie
jedna mama kiedyś opisywała jak korespondowała z dziewczynką, która uzyła zdjecia jej dziecka na NK i ta dziewczynka nie widziała w tym nic złego

jedna mama kiedyś opisywała jak korespondowała z dziewczynką, która uzyła zdjecia jej dziecka na NK i ta dziewczynka nie widziała w tym nic złego
Moja siejka zglosila sprawe na prokurature bo Nk nie chciala tej wariatce konta usunac... masakra!

To może męża leniucha zostawić za karę z Maksem i puścić się w miasto na zakupy?

( dla nieoglądających - dr operował dzieciaczka, które jeszcze sie nie narodziło i było w brzuszku u mamy ). Zaraz chyba drugi odcinek a ja padam na buzię i chyba nie obejrzę:-( zmęczona jestem strasznie dziś, młoda znów ma marudę