Ikusia, Misia i Adaśko zdrówka i słodyczy ciocia Monia życzy!!!!!!
Surv do nie dawna też sie tak czułam, wręcz czułam się klaustrofobicznie w sklepach

ale to był wynik zasiedzenia w domu
Post ja z Tosieńką, też czułam bardzo szybko jej fikanko, i dr. powiedziała mi, ze przy drugim szybciej sie czuje ruchy dziecka
a Surv ma racje, to są magiczne chwile:-)
A u nas wczoraj wieczór walentynkowy byl iście "romantyczny"
M zasnął,i ja sama oglądałam na dvd 'Moja dziewczyna wychodzi za mąż' i tym sposobem poszłam spać o 2.30 ( a zapowiadało się tak romantycznie
)
Pabla czekam na relacje znurkowania w wózkach
Czas to zmienić, bo zaczynam czuć się w tramwaju jak gość z prowincji, a przy większym tłumie w sklepach wpadam w panikę:-( Straszne zdziczenie, a kiedyś byłam zupełnie inna
Post, ale zazdroszczę motylków w brzuchu! Dla tego jednego uczucia mogłabym co rok w ciąży chodzić![]()
Surv do nie dawna też sie tak czułam, wręcz czułam się klaustrofobicznie w sklepach

ale to był wynik zasiedzenia w domu
Post ja z Tosieńką, też czułam bardzo szybko jej fikanko, i dr. powiedziała mi, ze przy drugim szybciej sie czuje ruchy dziecka
a Surv ma racje, to są magiczne chwile:-)A u nas wczoraj wieczór walentynkowy byl iście "romantyczny"
M zasnął,i ja sama oglądałam na dvd 'Moja dziewczyna wychodzi za mąż' i tym sposobem poszłam spać o 2.30 ( a zapowiadało się tak romantycznie
)Pabla czekam na relacje znurkowania w wózkach