reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Ikusia, Misia i Adaśko zdrówka i słodyczy ciocia Monia życzy!!!!!!

Czas to zmienić, bo zaczynam czuć się w tramwaju jak gość z prowincji, a przy większym tłumie w sklepach wpadam w panikę:-( Straszne zdziczenie, a kiedyś byłam zupełnie inna:baffled:

Post, ale zazdroszczę motylków w brzuchu! Dla tego jednego uczucia mogłabym co rok w ciąży chodzić:-D

Surv do nie dawna też sie tak czułam, wręcz czułam się klaustrofobicznie w sklepach:szok::szok::szok: ale to był wynik zasiedzenia w domu:dry:

Post ja z Tosieńką, też czułam bardzo szybko jej fikanko, i dr. powiedziała mi, ze przy drugim szybciej sie czuje ruchy dziecka:tak: a Surv ma racje, to są magiczne chwile:-)

A u nas wczoraj wieczór walentynkowy byl iście "romantyczny":sorry2: M zasnął,i ja sama oglądałam na dvd 'Moja dziewczyna wychodzi za mąż' i tym sposobem poszłam spać o 2.30 ( a zapowiadało się tak romantycznie:sorry2:)

Pabla czekam na relacje znurkowania w wózkach:rofl2:

reklama
IKA , MISIA I MAKSIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU
WASZEJ 7 MIESIĘCZNICY!!

Adaś bardzo dziękuję ciotkom i ich pociechom za życzenia :-)

Ostatnia edycja:
Ika dziękuje za życzenia:-) i całuje specjalnie Misię Maksia i Adasia:-D:-D:-D
No ja tez uwielbiam te motylki ale nie czuję ich codziennie i nie są to motylki tylko wraźny ruch
a zdjęcie wrzucę na zamknięty jak zeskanuję:-):tak::tak::tak::tak:

Ciiotka, ślepota jedna nie zauważyła, że Maksio też dzisiaj ma swoje święto:

Maksiu 100 lat robaczku!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Ika, Michasia, Adaśko i Maksiu - wszystkiego najlepszego na kolejną miesięcznicę
no i jeszcze spóżnione życzonka dla wczorajszych jubilatek - Florci i Zuzu
rośnijcie zdrowo kochane maleństwa!!!!!

Ptaszyna ale cudnie, że czujesz już łaskotanie małej ptaszynki:-):-)
Ja też chcę!!!!!!:-)
matko jeden dzień mnie nie było na bb i już tyle do czytania, że zabieram się do lektury
Tymek szaleje na podłodze (goni książkę) a tatuś upala autko i ćwiczy poślizgi
ja po szkole weekendowej juz mam wolną niedziele:-)

I ja sie melduję:tak:
Ika, Misia, Maksiu,Adasiu - wszystkiego najlepszego!!!

Niedziela leniwa, oprócz ... odśnieżania samochodu - ponad 30cm - masakra jakaś. Teraz nie mogę utrzymac kubka w ręce ;-)

reklama
Do góry