reklama
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
pabla to samo miałam pisac
zaraz patrze na zamkniety
zaraz patrze na zamkniety
survivor26
Mamy lipcowe'08
Tosika, ta schiza z powodowaniem autyzmu przez szczepionkę jest od jakiegoś czasu żywa, ale zanalizowawszy temat stwierdzam, że jest równie wiele za tą teorią, co i przeciw. Teorię rozprzestrzeniają w dużej mierze środowiska przeciwne wszekim szczepionkom, bardzo pronaturalne i ekologiczne, natomiast na ile się zorientowaam w temacie, to dowody przemawiające za bezpośrednim związkiem z autyzmem są nikłe: owszem dzieci autystyczne były szczepione tą szczepionką, podobnie jak i zdrowe, ale nie ma danych pozwalających ustalić, czy jakby szczepione nie były to by autzmu nei dostały - więc spokojnie. Ja staram sie podchodzić do takich doniesień z dużą dozą zdrowego rozsądku, w przeciwnym razie umarłabym ze strachu już w ciąży

rudka
Mama lipcowa '08
popieram w 100%Ja staram sie podchodzić do takich doniesień z dużą dozą zdrowego rozsądku, w przeciwnym razie umarłabym ze strachu już w ciąży![]()
Najlepsze życzenia dla Karolinki!!!!
Ja od jakiegoś czasu maksowi nie prasuję,no chyba ze coś jest wygniecione to wtedy zabieram się za prasowania,nawet lubię prasować ale mam tyle rzeczy na głowie że nie mam na to czasu.
Podłogę myję raz czasem dwa na tydzień.Zresztą u nas jest kotka to sterylnie nigdy nie będzie.
A ubranka prałam do teraz w Jelpie,ale ostatnio wyprałam body i pajacyka w Persil Gel i wszsytko ok,także od teraz już nie będziemy prać w Jelpie
Ja od jakiegoś czasu maksowi nie prasuję,no chyba ze coś jest wygniecione to wtedy zabieram się za prasowania,nawet lubię prasować ale mam tyle rzeczy na głowie że nie mam na to czasu.
Podłogę myję raz czasem dwa na tydzień.Zresztą u nas jest kotka to sterylnie nigdy nie będzie.
A ubranka prałam do teraz w Jelpie,ale ostatnio wyprałam body i pajacyka w Persil Gel i wszsytko ok,także od teraz już nie będziemy prać w Jelpie
Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Karolcia wszystkiego dobrego 
Ja piorę w Persil Sensitiv, i jest ok, prasuję , bo lubię, ale jak mam dużo to niektóre ubranka tylko z jednej strony. A co do czystości, to też odkurzam, i myję podłogi raz, dwa w tygodniu. Ale u mnie jest tak że jak tylko odkurzę to Olka nakruszy
A przy okazji w Biedronce jest Lowela z płynem, jak ktoś jeszcze używa, i 4pack chusteczek dla niemowląt Dada za 10 zł ( wychodzi 2,50 za paczkę)

Ja piorę w Persil Sensitiv, i jest ok, prasuję , bo lubię, ale jak mam dużo to niektóre ubranka tylko z jednej strony. A co do czystości, to też odkurzam, i myję podłogi raz, dwa w tygodniu. Ale u mnie jest tak że jak tylko odkurzę to Olka nakruszy

A przy okazji w Biedronce jest Lowela z płynem, jak ktoś jeszcze używa, i 4pack chusteczek dla niemowląt Dada za 10 zł ( wychodzi 2,50 za paczkę)

beaa
Mamy lipcowe'08
Ja rowniez od 3 miesiecy piore rzeczy malej w normalnym proszku, razem z naszymi ciuchami. Juz od kilku tygodni mialam nie prasowac spioszkow i body malej ale jakos tak wychodzi, ze zawsze wyprasuje (czasami tatus to robi).
KATE23
Lipcowa Mama:)
Życzonka dla Karolci:-)
ja Małego ubranka piorę od 2 miesięcy w Vizir Sensitivie i jest ok:-) prasuje wszystkie jego rzeczy oprócz skarpetek;-) z naszymi ubraniami jest gorzej, a to dlatego, że nie mamy szafy i nawet jak wyprasuje to i tak się w kartonie pogniotą
ja Małego ubranka piorę od 2 miesięcy w Vizir Sensitivie i jest ok:-) prasuje wszystkie jego rzeczy oprócz skarpetek;-) z naszymi ubraniami jest gorzej, a to dlatego, że nie mamy szafy i nawet jak wyprasuje to i tak się w kartonie pogniotą

reklama