reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Tosika to moze faktycznie wiosna idzie ,jak cie na przemeblowanie wzielo:tak:Cos w stylu wiosennych porzadkow.Zawsze trzeba miec jakiez pozytywne wytlumaczenie;-)
Pearl a co tam u Kociatej,bo dawno do nas nie zagladala:confused:

No ja tez ciezko pracuje (na BB),ze dziecko sie juz wyspalo,a ani lazienka nie umyta ani nic nie poprasowane,a obiad czeka na polkach sklepowych w postaci pojedynczych produktow.

Ostatnia edycja:
reklama
Tosika...masz ochotę na przemeblowanie?????
IKEA | Ty Tu Urządzisz
:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

A ja z zakupów powróciłam. Zakupiłam wszelkie potrzebne rzeczy i wkońcu zaczynam robić album małej.
Wiecie, wczoraj zamówiłam zdjęcia na superfoto.pl tak około 11-tej i dzisiaj przyszły:szok::szok::szok::szok: szok poprostu więc zabieram sie do pracy

Zakupiłam też pyszne pączki w naszej cukierni z lukrem:-):-):-).Wczoraj małz się nie załapał bo ludzie wykupili wszystkie pączki i cukiernię zamknęłi wcześniej. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:A wiecie jak to jest jak się człowiek nastawi, wiec musiałam dzisiaj zakupić:-):-):-):-)

Właśnie wróciłam z zakupów, ale żeby były udane to nie powiem:no:wydałam 120zł na 3 głupie ksiązki z metodologii do pracy bo w bibliotekach nie ma:angry:
M sobie przedłużył umowę w erze i łazi cały happy bo sobie wziął Iphon'a.normalnie jak dziecko:sorry2:
madzia no masz dolniacha w domu, zebyw nocy akrobacje wyczyniać:-D
post nie ma jak dogodzić ciężarnej;-):-D

Właśnie wróciłam z zakupów, ale żeby były udane to nie powiem:no:wydałam 120zł na 3 głupie ksiązki z metodologii do pracy bo w bibliotekach nie ma:angry:
M sobie przedłużył umowę w erze i łazi cały happy bo sobie wziął Iphon'a.normalnie jak dziecko:sorry2:
madzia no masz dolniacha w domu, zebyw nocy akrobacje wyczyniać:-D
post nie ma jak dogodzić ciężarnej;-):-D

Kicrym - a z jakiego tematu piszesz? Ja 6 lat temu tez pisalam prace z metodyki i tez ksiazki bylo trudno dostac. Jezdzilam po wszystkich bibliotekach w Katowicach i Sosnowcu;-).

Moj M jak dostal Iphona to tez sie zachowywal jak dzieciak, a 40-cha na karku. Mnie tez namawial na to, ale dla mnie to zadna atrakcja.

czesc Dziewczyny
u nas noc po staremu, czyli czeste pobudki no ale juz chyba jestem przyzwyczajona. za to rano spimy do 9:-)
Madzia oj Kociata to bidula zajeta bo z dwojka to juz nie przelewki. Ale radza sobie dzielnie. Mala Viki rosnie ladnie a Max to istny maly zboj:-)

a ja jednak nie wylądowałam u mamy.... w środę jak M zobaczył spakowane torby to go troszkę zszokowało:szok: i zaczął przepraszać, a jak jeszcze mała zaćwierkała mu ładnie ta-ta, to było koniec i efekt taki że cała środa zleciała mu na podlizywaniu się mi :-) no i nie pojechałam....
ale już wie, że następna porządna kłótnia i mnie z dzieckiem nie ma.

reklama
Ewelinka - super! oby zmieniło sie na lepsze na stałe!
Mnie chyba cos bierze, nos zakatarzony, dreszcze....oj, i M też sie kiepsko czuje. Kurde, żeby tylko małej nic gorzej nie było.

Do góry