reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

to ja chyba jakaś inna jestem,dawniej lubiłam prasować a teraz tego nie robię,szkoda mi czasu.No chyba że coś jest faktycznie pogniecione,ale staram się tak rozwieszać pranie żeby nie trzeba było prasować.;-)
Pogoda straszna,na spacer niestety nie wyjdziemy.Zaraz mój tata przyjeżdża po małego a ja lecę do pracy,miłego dnia laseczki.
Mój D też nie rozumie co ja tu takiego ciekawego czytam:-)
Andula będzie dobrze,ja też czasami jestem tak w ku....na na mojego że bym chętnie się spakowała i zaczęła wszystko od nowa z Maksem.No ale są i też takie bardzo miłe dnie gdzie nie wyobrażam sobie zycia bez niego.Pocieszam się że tak jest w większości związków

reklama
Jeżuń, to forum ma naprawdę działanie terapeutyczne, popisałam i jakby mi ciśnienie odpuściło, mam siłę działać. Na początek sprzątanie, muszę poprasować jeszcze, mycie podłóg na jutrol, nie no w kuchni rozlałam keczup i się lepi więc tam muszę dzisiaj. Muszę jeszcze skończyć dekorować doniczkę którą robię dla przyjaciółki a może też zajmę się robieniem lampy dla niej do nowego mieszkanka (takie hobby mam lampo-twórstwo). Nic, zabieram dupke w troki puki mały śpi :)
STRASZNIE SIĘ CIESZE, ŻE JESTEŚCIE
:*

U nas też sypał śnieg:crazy:siostra była rano z małym więc go na spacer wytargała:-)ale musze jeszcze wyjść do media marktu oddać zdjęcia do wywoływania bo album już przestarzały:-p:-)
Na dzisiaj zaplanowałam kurze i podłogi, może coś z tego wyjdzie:sorry:bo obiad wczoraj zrobił M:-D
Tosika no ciekawa jestem tego koloru;-)

to Wy tak wszystkie zasuwacie to i ja się zmobilizowałam....obiad juz prawie gotowy i w między czasie sprzątnęłam łazienkę. Jeszcze odkurzę i umyję podłogi, kuchnię przełozyłam na jutro bo dzis juz mi sie nie chce.

Witam, \u nas pogoda tez nie za bardzo ale na spacerek idziemy:tak:Snieg padal wczoraj a dzis jeste juz roztopiony.
Mala od rana marudzi. Ja juz czuje sie lepiej, ide dzis na noc do pracy(ale mi sie nie chce:-()Sprzatanie zostawiam na sobote ale dzis piore i chyba musze odakurzyc:dry:

Haszi to sporo pracy dzis przed Toba no i czekamy na zdjecia twoich arcydziel.
u mnie ze spaceru nici za nim skończyłam prasowac 3 pralki o 11. to pogoda sie juz 3 razy zmieniła, obiadek mam gotowy, wizyte tesciów na cherbatce tez teraz piore wersalke i dywan u dzieci bo mały jak raczkuje wendruje to czasem mu sie odbije i jak w pore sie nie zetrze to plamy zostały. To dzis dzien gospodarczy.
Zupka dla dzieci zrobiona Natala nakarmiona a Szymek jak wstanie usnął o 12.

Hello!
O kurcze, przypomniałam sobie, że to dziś mam prasować - już mi się nie chce;-):-D..
to tak jak mi.

Kurcze dziewczyny wy już pogotowane i posprzątane,a ja się dopiero zabieram za cokolwiek póki mały śpi.Pewnie jak podniosę dupę sprzed kompa to się obudzi:sorry2: Nie ,no nie jest tak źle,już dzisiaj rano sie zmobilizowałam i poodkurzałam oraz pościel zmieniłam i pranie nastawiłam ,które od godziny czeka na powieszenie.
Zaraz zabieram się za obiadek dla smyka i dla nas.Ostatnio kupiłam taki mini makaron gwiazdki dla dzieci i dzisiaj będzie jakaś zupka z makaronem dla Maciusia.
Na dwór też sie dzisiaj nie wybierzemy raczej,po pochmurno i wieje.A rano tak ślicznie słonko świeciło:baffled:

Tosika jakoś sobie nie mogę wyobrazić ciebie w blond.Oby się włoski nie zbuntowały.Ja kiedyś też próbowałam tak poeksperymentować i miałam później wlosy jak z gumy-ochyda.Dobrze,że odrosły w miarę szybko,ale jakieś pasemka bym sobie znów strzeliła,kiedyś miałam ,ale mnie wkurzało,że tak często muszę chodzic odrosty robić ,bo niestety albo stety moje włosny rosną jak szalone.

no i Haszi czekamy na prezentację arcydzieł

reklama
witajcie
niestety w tym tygodniu jestem zajechana, po pracy mam jazdy, bo zbliza sie kolejny egzamin na prawko :dry:
wpadlam pochwalic coreczke :-)
mamy pierwszego ząbka :-D:-D:-D

pozdrowionka

Do góry