reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

no i ja sie na fryzjera zdecydwoałam ale nie wiem co mam z wloskami zrobic? doradzcie cos, dodam ze mam ciemny braz, dlugie do polowy plecow i gryzwka prosta. chcailabym zupelnej zmiany:tak:
proponuje wejsć na strona www.joanna.pl tam mozesz sobie wstawić zdjęcie i pokombinować zarówno z kolorem jak i z fryzurką- ja już kombinowałam i jak tylko włoski mi troszke podrosną to kopiuje fryzurke;-) i robie się na blond

reklama
A ja wczoraj przykładnie pracowałam, bez zaglądania do Internetu w celach innych, niż zawodowe.....jakoś nieswojo mi było, ale terminy goniły:baffled:

Po wizycie wiemy tyle co nic:sorry:W każdym razie diagnozy brak.
Dziewczyny, na 100% nabierzemy powera jak tylko zaświeci słonko.
Kasia, gorączka bez innych objawów wskazuje na jakiś stan zapalny - najpewniej zęby po prostu, ew. jak się bardzo martwisz, to zrób małej badania moczu i krwi.

no i ja sie na fryzjera zdecydwoałam ale nie wiem co mam z wloskami zrobic? doradzcie cos, dodam ze mam ciemny braz, dlugie do polowy plecow i gryzwka prosta. chcailabym zupelnej zmiany:tak:
Mi się bardzo podoba, to co ma na głowie Post, czyli krótko z grzywką, z jednej strony asymetrycznie - Post pewnie Ci to dokładniej opisze:tak: Ja niestety po ciązy mam z powrotem włosy falowane, więc mi takie cudo na głowie nie wyjdzie, ale przy prostych włosach wygląda super:tak:
proponuje wejsć na strona www.joanna.pl tam mozesz sobie wstawić zdjęcie i pokombinować zarówno z kolorem jak i z fryzurką- ja już kombinowałam i jak tylko włoski mi troszke podrosną to kopiuje fryzurke;-) i robie się na blond
Ooooo..wysyp blondynek na wiosnę?:-) Ja raz w życiu miałam na głowie blond, robiony terapeutycznie w ramach totalnej odmiany życiowej i choć moja fryzjerka pomstowała, że mi nie pasuje, to większość twierdziła inaczej....baaaa...na tenże blond "złapałam" swojego męża:-D Kusi mnie znowu, ale włosów tak mało, że może wyjść łysa blondynka:-p
No i u nas w końcu jakieś słońce wyjrzało, więc mimo huku roboty pewnie pognamy na spacer, zwłaszcza, że nie jestem pewna czy panowi znów dziś nieprzyjdą psuć skrzynki energetycznej odcinając mnie od źródła pracy i rozrywki:-p
Miłego dnia!:-)

Kasiu mi rowniez sie wydaje ze goraczka spowodowana jest nadchodzacymi zebuchami ale jesli chcesz byc spokojna zrob badanie i wszystko sie wyjasni:tak:
Ja nigdy blondynka nie bylam choc chcialabym zobaczyc jak bede wygladac tylko mam naturalnie ciemne wlosy i jak dla mnie to za duzy eksperyment i te odrosty skutecznie mnie odstraszaja.
Surv ja tez fala na wlosach i malo jaka fryzura jest do zrealizowania ;-):tak:

Czekam na wiosne jak na zbawienie ciesze sie ze choc w Uk lepiej ale tam jak w kalejdoskopie jak wroce pewnie zacznie snieg padac ;-)
Milego dziona!

u nas wiatr i śnieżyca za oknem:wściekła/y::crazy::szok::no:
no szlag może trafić na taką pogodę:angry:
dziś jedyna rozrywka to basen, przynajmniej trochę się poruszam, bo młoda tysiące kilometrów robi w ciągu dnia na kolanach:sorry2: i jak ona ma przytyć:sorry2::confused:
narazie zmykam, ogarnąć trochę chałupę i zająć się marudą....

WERCIA - 100 LAT, 100 LAT Z OKAZJI 9 MCA!!!

Ostatnia edycja:
Wlasnie wyjrzalam za okno sniezyca:szok::szok: masakra to mamy super wiosne:tak:
Wercia 100 lat!!

Ostatnia edycja:
Wercia wszystkiego naj!
Hmmm ja dla odmiany nigdy brunetką nie byłam. Szaleństwem młodości był płomienny rudy (też męża na niego złapałam choć on twierdzi, że na żółte bikini)
Za to obcinałam się prawie na chłopaka. Teraz zapuszczam tak do pasa :-p
Kasia pewnie zębuchy, ale tak jak dziewczyny piszą, jak masz się denerwować to lepiej przebadaj małą.

U nas nocka do bani, zasnął wcześnie bo już wytrzymać nie mógł o 19 i skutek taki, że wstał o 4 ale do 5:30 udało nam się w łóżku wytrzymać. Niestety przez całą noc non-stop pobudki bo mamy katar i 6 ząbek nam wyszedł. Burczy bedactwo od rana :-(. Jak długo mogą się te ^%&^* zębuchy wyżynać :confused:
Za to muszę m pochwalić, że skutek wychowawczy się utrzymuje. Co prawda nie wstaje w nocy sam, z uśmiechem na ustach ale grzecznie obudzony zrobi mleczko, nakarmi a nawet ponosi (no to nie wiem czy to takie dobre ale szkoda mi małego).

Czekam na wiosne jak na zbawienie ciesze sie ze choc w Uk lepiej ale tam jak w kalejdoskopie jak wroce pewnie zacznie snieg padac ;-)
Milego dziona!
Wracaj szybciutko, pogoda na pewno bedzie fajna, no i musimy sie spotkac:tak:

Pabla- fajnie macie z tym basenem, co ubierasz Lence? Kostium czy specjalne majtuchy?

Haszi- ja tez od zawsze zapuszczam wlosy ale jakos zawsze fryzjer trafi sie po drodze, no i nici z dlugich wlosow...

Surv- ty tez bylas blondynka? Prosimy o naoczny dowod na zamknietym:tak:

U nas ciag dalszy pieknej i slonecznej pogody. Niebo bezchmurne:-)

Witam i ja:-)
ja już po wizycie u dentysty:happy:ząbki mam zdrowe także kontrola po wakacjach:tak:
mały wariuje po całym mieszkaniu:sorry2:
ja w sumie nic z własami szczególnego nidgy nie robiłam bo nie nawidzę odrstów:dry:teraz sie chyba skuszę na jakieś pasemka, ale jeszcxze w dalekich planach:-p
Kasia zdrówka dla Olgi może rzeczywiście kolejne zeby wychodzą:tak:
U nas strasznie wieje ale nawet trochę słonka świeci, idziemy na 10.30 do lekarki bo katar się nadal utrzymuje i kaszel się pojawił:dry:
No a noc jak zawsze do d***:crazy:pobudki co godzinę do 5.13 bo o tej godzinie moje dziecię dzisiaj wstało:angry:

Zapomniałam:zawstydzona/y:Wercia dużo zdrówka i uśmiechu!!!

Ostatnia edycja:
Wracaj szybciutko, pogoda na pewno bedzie fajna, no i musimy sie spotkac:tak:

U nas ciag dalszy pieknej i slonecznej pogody. Niebo bezchmurne:-)
Bede juz w sobote i licze ze szybko uda nam sie spotkac i moze ktoregos dnia bez dzidziuszkow na jakies zakupy skoczyc a co ;-):tak:

reklama
Witam!
U mnie za oknem tak samo "wiosennie" jak u Was:angry:

Z Olga jak na razie O.K. A wczoraj było szybkie badanie moczu i wszystko w porządku. Zęby jak nic, choć pani doktor była sceptyczna do tego pomysłu:dry:

Do góry