A ja wczoraj przykładnie pracowałam, bez zaglądania do Internetu w celach innych, niż zawodowe.....jakoś nieswojo mi było, ale terminy goniły
Po wizycie wiemy tyle co nic

W każdym razie diagnozy brak.
Dziewczyny, na 100% nabierzemy powera jak tylko zaświeci słonko.
Kasia, gorączka bez innych objawów wskazuje na jakiś stan zapalny - najpewniej zęby po prostu, ew. jak się bardzo martwisz, to zrób małej badania moczu i krwi.
no i ja sie na fryzjera zdecydwoałam ale nie wiem co mam z wloskami zrobic? doradzcie cos, dodam ze mam ciemny braz, dlugie do polowy plecow i gryzwka prosta. chcailabym zupelnej zmiany
Mi się bardzo podoba, to co ma na głowie Post, czyli krótko z grzywką, z jednej strony asymetrycznie - Post pewnie Ci to dokładniej opisze

Ja niestety po ciązy mam z powrotem włosy falowane, więc mi takie cudo na głowie nie wyjdzie, ale przy prostych włosach wygląda super
proponuje wejsć na strona
www.joanna.pl tam mozesz sobie wstawić zdjęcie i pokombinować zarówno z kolorem jak i z fryzurką- ja już kombinowałam i jak tylko włoski mi troszke podrosną to kopiuje fryzurke;-) i robie się na blond
Ooooo..wysyp blondynek na wiosnę?:-) Ja raz w życiu miałam na głowie blond, robiony terapeutycznie w ramach totalnej odmiany życiowej i choć moja fryzjerka pomstowała, że mi nie pasuje, to większość twierdziła inaczej....baaaa...na tenże blond "złapałam" swojego męża

Kusi mnie znowu, ale włosów tak mało, że może wyjść łysa blondynka

No i u nas w końcu jakieś słońce wyjrzało, więc mimo huku roboty pewnie pognamy na spacer, zwłaszcza, że nie jestem pewna czy panowi znów dziś nieprzyjdą psuć skrzynki energetycznej odcinając mnie od źródła pracy i rozrywki

Miłego dnia!:-)