reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Nie wiem jak to jest z prawkiem i egzaminami na tira, ale przy normalnych wlasnie jest dopuszczalna pewna liczba ''minor'' bledow. Wlasnie ostatnio kumpela zrobila 6 bledow ale i tak zdala. Wiec chyba Andula twoj maz trafil na jakiegos upierdliwego egzaminatora...no i to ich dziwne poczucie humoru, ktorego nigdy nie zrozumiem.

reklama
Nie wiem jak to jest z prawkiem i egzaminami na tira, ale przy normalnych wlasnie jest dopuszczalna pewna liczba ''minor'' bledow. Wlasnie ostatnio kumpela zrobila 6 bledow ale i tak zdala. Wiec chyba Andula twoj maz trafil na jakiegos upierdliwego egzaminatora...no i to ich dziwne poczucie humoru, ktorego nigdy nie zrozumiem.
Na tiry dopuszczalne jest 15 takich bledow M nie mial zadnego ale kazdy wie jak sie kogos chce sie usadzic to nie ma problemu.Teraz sie zastanawiamy czy nie bedzie musial zdawac w Pl tu caly kurs kosztuje 2 tys a w Uk poprawka 1600 :baffled:

Oj juz mi leb peka od tego analizowania ,liczenia gdzie lepiej itp,itd..
Pojade i juz tam zdecydujemy co dalej:tak:

Andula- wydaje mi sie, ze w PL trudniej jest zdac egzamin, a do tego lapowkarstwo:dry:(chyba przy wszystkich kategoriach). Moze nastepnym razem M w UK trafi na jakiegos bardziej ludzkiego egzaminatora.:confused: To tez kwestia szczescia, a nie tylko umiejetnosci.

Moj M jest super kierowca, a sam zdawal egzamin 3 razy (w UK). Ja jestem duuuzo gorszym kierowca, a zdalam za 1 razem (w PL)- wiec kwesta szczescia...

Andula- wydaje mi sie, ze w PL trudniej jest zdac egzamin, a do tego lapowkarstwo:dry:(chyba przy wszystkich kategoriach). Moze nastepnym razem M w UK trafi na jakiegos bardziej ludzkiego egzaminatora.:confused: To tez kwestia szczescia, a nie tylko umiejetnosci.

Moj M jest super kierowca, a sam zdawal egzamin 3 razy (w UK). Ja jestem duuuzo gorszym kierowca, a zdalam za 1 razem (w PL)- wiec kwesta szczescia...
Mysle podobnie ze duzo zalezy od szczescia:tak:Sprobujemy raz jeszcze znaczy M sprobuje jak sie nie uda bedzie kolejny powod aby wrocic :-)

witam po dłuuuugiej przerwie
wszystkim małym jubilatom z okazji ukończenia 8 miesiąca składam spóźnione życzenia
rośnijcie zdrowo kochane maleństwa
ja wróciłam od rodziców z niepełną pracą - ostatni rozdział został (najtrudniejszy) do stworzenia
dzis i jutro mam nadzieje sie uporać i z głowy problem
oj nie wiem czy nadrobie te wszystkie zaległości ale juz zmykam do czytania

renia :) witaj z powrotem. Nie martw sie ten 4 rozdzia to bedzie dla ciebie pikus:tak:
Andula wiesz oni tez po prostu mysla ze ze sa bogami i tylko oni dadza sobie rade z ruchem lewostronnym, i dlatego pewnie polakom zastanawiac sie nie wolno :crazy: Nt egzaminow i reszt skrobne na zamknietym jesli chcesz.

sorry za dziwne efekty i bark polskich literek, czy wasze dzieci tez wyrywaja klawisze od laptopa?

Moj spi, juz mu troche lepiej ale ja padam i sprzatanie i inne mam dzisiaj w d. Tylko m lososia w musztardzie zrobie (bo to szybkie) bo dla starszego mam zamrozone leniwe.

Kicrym - @ dopiero teraz, ale mialas fajnie, u mnie chyba pojawila sie w sierpniu'08.

Beaa :tak:ale dobrze mi było bez;-):-Dnarazie nie zapeszam ale nic mnie nie boli:tak:a przed ciąża wyłam (dosłownie) z bólu:szok:

Andula, Madzia, Beaa no ja tez dużo słyszę od mojej siostry jak się zachowują angole:dry:Kaśka mówi że lepiej się dogaduje z murzynami i pakistańczykami w pracy niż z angolami:szok::confused:
renia mi zostały wyniki badań i z głowy , dla mnie też to najtrudniejszy rozdział:dry:
Haszi ale pyszności robisz, ja dzisiaj obiad od wczoraj, filety z kurczaka z ananasem w sosie carry:tak::-D

Haszi - Zosia też wyrywa klawisze:wściekła/y:
A ja poddałam się i poszłam do fryzjera! Chciałam zaoszczędzić i z 2 tyg. temu zafarbowałam sobie sama włosy na blond, bo baleyage kosztuje 120 zł, a płacić tyle co 2 miechy bije po kieszeni! Ale wyszło niezbyt (raczej fatalnie), więc jednak poszłam.. A ja bym chciała taki kolor jaki mam naturalny - mysi blond - a teraz modny popielaty;-)... Jak to zrobić? Musiałam wyglądać fatalnie, bo mój M.ciągle mi teraz powtarza, że ładnie wyglądam... A dziś wychodzę na MAYDAY:-), ale dopiero na 20:30!

hej ho
kicrym mnie tez dopadla wczoraj @:-(juz sie nalykalam dragow bo brzuchol boli:baffled: jesczez Maly sie w nocy budzil wiec dzis troche kiepski dzien:dry:
ja tez sie chyba dzisja za szafe zabiore bo pwoli musze pomyslec co brac do polski a co wyrzucic. tez mam mase fajnych ciuchow jesczez niektore z metkami, juz nie mowiac o butach;-)kolekcja piekna, a w wiekszosci nie chodze...
haszi zaraz bede probowac sciagnac tego Harrego;-)
wczoraj sie zapisalam na facebooka i teraz zaluje...caly ranek juz siedze i gram w jakies durne gry:baffled:w dodatku co chwile jakis znajomy mnie dojezdza na czacie:dry: chyba wogole wylacze internet

reklama
Kaja udanej zabawy:tak:

coś tak cicho się tu zrobiło,pewnie wszystkie macie masę roboty.A ja nie:-D ,strajk generalny :cool2:
Mały kima,pewnie zaraz wstanie maruda jedna,a K się kręci jak smród po gaciach i nie wie co ma ze sobą zrobić,jakby roboty w domu nie było:baffled: Chyba idzie pobiegać,a i niech idzie w czorty,bo mnie tylko wkurza.

Do góry