no no się rozpisałyście

Beaa rzeczywiście raj na ziemi mam z mamą, nie dość że obiadzik na stole to jeszcze szlajam się do upadłego

ale laba się kończy jutro:-( ale za jakieś dwa tygodnie znowu mamusia wkroczy znowu na pokład:-)

;-) w ogole zauważyłam, ze odkąd moja mama przeszła na emeryturkę to ma więcej czasu dla mnie i częściej jest u nas i wogóle jest fajniej

Kamu tak na szybko to mamy reklamy na takich telebimach, bilbordach, a teraz wykupiliśmy reklame w autobusach miejskich (od niedawna jest w u nas taki telewizorek i lecą cały czas reklamy) Tak na spokojnie to wrzucę Ci więcej pomysłów, szczególnie że masz bardzo wąski kanał klienteli a w zwiazku z tym reklama tez musi być specyficzna (PR to moja działka nie tylko zawodowa ale i powiedzmy hobby) dlatego wielką radością coś ci wymyślę (bedę robila to na raty

co mi sie przypomni to ci wrzucę, oki)
Renia fajnie, ze tyle udało Ci się popisać

a no wlaśnie, ja też ciekawam ceny tego zabiegu:-)
Haszi ty to potrafisz zwalić z nóg

cale ciało!! wow!Twardzielka jak nic

Madzia ja używam depilatora, ale tak jak Surv po ciąży zaroslam i niewiem jak mi się uda doprowadzić do czlowieczeństwa

bo teraz to wyglądam jak żona tarzana

a z ttą koleżanką to mnie ubawilaś

acha a depilator mam taki
Depilator PHILIPS HP-6408 Gładkość na Dłuzej ! (591890018) - Aukcje internetowe Allegro
a my dzisiaj mieliśmy super dzionek, zakupki udane (na ciuszkach się pochwalę), kawusia u koleżanki, obiadek w domciu na stole podany, mała wytarmoszona przez babcię, ja obkupiłam sobie zaległe kosmetyki super!!
Jutro jedziemy babcię zawieść do domciu i zostajemy u dziadków na weekend.:-)