reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Witam,
ale naskrobalyscie:nerd:Niestety nie przeczytalam wszystkiego dokladnie:no:
Haszi ale jestes twardzielka:-D
Wszystkim wczorajszym i dzieszejszym jubilatom wszystkiego naj:tak::tak::tak:
U nas dzis powialo wiosna, zobaczymy co jutro bedzie:happy2:

reklama
o depilacja na tapecie:-)
depilator to moja zmora - okropność
jadę maszynką ale to też niec spoko bo za często trzeba
jeszcze przed ciążą byłam w fajnym centrum kosmetycznym i zrobiłam sobie testy na usuwanie owłosienia za pomocą lasera - a później zaciążyłam i odwlekło się w czasie
ale idzie wiosna i muszę pomyśleć o tym raz jeszcze - choć moje oszczędności na laserek poszły na zupełnie inne rzeczy
ale marzę o tym zabiegu coby raz na zawsze zapomnieć o depilacji;-)

o depilacja na tapecie:-)
depilator to moja zmora - okropność
jadę maszynką ale to też niec spoko bo za często trzeba
jeszcze przed ciążą byłam w fajnym centrum kosmetycznym i zrobiłam sobie testy na usuwanie owłosienia za pomocą lasera - a później zaciążyłam i odwlekło się w czasie
ale idzie wiosna i muszę pomyśleć o tym raz jeszcze - choć moje oszczędności na laserek poszły na zupełnie inne rzeczy
ale marzę o tym zabiegu coby raz na zawsze zapomnieć o depilacji;-)
Renia, a ile to kosztuje?

no no się rozpisałyście:tak:
Beaa rzeczywiście raj na ziemi mam z mamą, nie dość że obiadzik na stole to jeszcze szlajam się do upadłego:-p:-D ale laba się kończy jutro:-( ale za jakieś dwa tygodnie znowu mamusia wkroczy znowu na pokład:-):-D:-p:-D;-) w ogole zauważyłam, ze odkąd moja mama przeszła na emeryturkę to ma więcej czasu dla mnie i częściej jest u nas i wogóle jest fajniej:tak::happy2:
Kamu tak na szybko to mamy reklamy na takich telebimach, bilbordach, a teraz wykupiliśmy reklame w autobusach miejskich (od niedawna jest w u nas taki telewizorek i lecą cały czas reklamy) Tak na spokojnie to wrzucę Ci więcej pomysłów, szczególnie że masz bardzo wąski kanał klienteli a w zwiazku z tym reklama tez musi być specyficzna (PR to moja działka nie tylko zawodowa ale i powiedzmy hobby) dlatego wielką radością coś ci wymyślę (bedę robila to na raty:-p co mi sie przypomni to ci wrzucę, oki)
Renia fajnie, ze tyle udało Ci się popisać:tak: a no wlaśnie, ja też ciekawam ceny tego zabiegu:-)
Haszi ty to potrafisz zwalić z nóg:-p cale ciało!! wow!Twardzielka jak nic:-D:-D
Madzia ja używam depilatora, ale tak jak Surv po ciąży zaroslam i niewiem jak mi się uda doprowadzić do czlowieczeństwa:-p bo teraz to wyglądam jak żona tarzana:rofl2: a z ttą koleżanką to mnie ubawilaś:-D:-D:-D:-D acha a depilator mam taki
Depilator PHILIPS HP-6408 Gładkość na Dłuzej ! (591890018) - Aukcje internetowe Allegro

a my dzisiaj mieliśmy super dzionek, zakupki udane (na ciuszkach się pochwalę), kawusia u koleżanki, obiadek w domciu na stole podany, mała wytarmoszona przez babcię, ja obkupiłam sobie zaległe kosmetyki super!!
Jutro jedziemy babcię zawieść do domciu i zostajemy u dziadków na weekend.:-)

beaa to się płaci za cm powierzchni ciała
ale np noga kosztowała 1000zł (teraz tylko nie pamiętam czy jedna czy 2;-))
no drogie to było ale warto i pani, która robiła mi ten test pokazywała mi na sobie jak wygląda efekt i warte to tych pieniędzy - bynajmniej dla mnie rewelka bo moja skóra strasznie wrazliwa i nawet po maszynce miewam podrażnienia
a po tej depilacji wyglądała (na tej pani) jak pupa niemowlaka - choć pupy nie pokazywała tylko pod pachami i bikini:tak:
no i co jeszcze to mankament taki, że kilka razy trzeba powtórzyć bo za pierwszym razem nie wszytkie włoski się "umartwiają":-p

tosika fajnie, że taki dzień się wam udał :-)
beaa fajne to nitkowanie
KasiaD cóż różnica wieku naszych starszaków to jednak też spora różnica w ilości pracy:tak:

Ja też marze o laserowej depilacji:tak:
A twardzielka ze mnie żadna, chyba rzeczywiście moja skóra ma obniżony próg bólu. Przy ostatnim szyciu palucha żartowałam a robienie tatoo z tego co pamiętam trochę mnie łaskotało :-D Depilacja pach to rutyna (ale za to co 2 tygodnie) a bikini (a nawet więcej) jest nieprzyjemne ale znośne.
Cóż pije sobie właśnie grzańca (plusy domu wielorodzinnego:tak:) a m właśnie ślicznie shishe rozpalił więc trzeba się zabrać za świętowanie jego urodzinek:cool2:
Cu i spokojnej nocy

Haszi- ale macie super klimaty w domu, jecie falafel, palicie shishe:cool2: i pijecie grzanca- prawdziwe arabskie klimaty (no moze oprocz grzanca:-D)

Tosika- ja tez tak lubie spedzac czas tj. szalenstwo zakupowe, kawka z kolezanka, a w domu obiadek podany...czyz macierzynstwo nie jest piekne?

Renia- dosyc kosztowny ten zabieg, ale efekt fantastyczny!

haszi milego swietowania;-)
tosika och jak ja tesknie za takimi dzionkami:-)
bea nitkowanie super, ogladalam kilka razy bo nie moglam zaczic o co chodzi:zawstydzona/y:

reklama
Haszi- ale macie super klimaty w domu, jecie falafel, palicie shishe:cool2: i pijecie grzanca- prawdziwe arabskie klimaty (no moze oprocz grzanca:-D)

Tosika- ja tez tak lubie spedzac czas tj. szalenstwo zakupowe, kawka z kolezanka, a w domu obiadek podany...czyz macierzynstwo nie jest piekne?

Renia- dosyc kosztowny ten zabieg, ale efekt fantastyczny!

Beaa macierzynstwo jest cudne i niepowtarzalne:tak::tak::tak: ale żeby jeszcze mama częściej zaglądała to bym i o trzecim pewnie pomyślała:-p:-D

Renia fakt fajny zabieg, ale cena:szok: chyba z tego wszystkiego taniej by mi bylo cycki zrobić, a afekt pewnie ten sam, albo i lepszy:-p bo wszystkie oczy skierowane by byly tylko na jeden punkt a reszta ciała to bylby pikuś:rofl2:

Haszi super klimaty:tak::tak:

Pearl ja tez nie zakumałam o co chodzi z tą nitką i musiałam jeszcze raz zobaczyć:-p a co do rozpieszczania i odciązania, to już niedługo będziesz w Pl i zapewne przez pierwsze miesiące nie będziesz miala możliwości potrzymać Szymka na rączkach:-p tak będzie rozchwytywany;-)

Do góry