reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

No i my mamy małe sprostowanko dodajemy do naszych solnizantów:

Kaja pewnie co kraj (czyt. miasto) to obyczaj;-) Nie mam pojęcia z czego to wynika??:confused: Może z tego, od kiedy rozpocxzęto serię szczepień??:confused: My szczepiliśmy pierwyj raz przy pierwszej wizycie i serii tych obowiązkowych szczepień (jak jutro będę w domciu to zerknę do książeczki zdrowia i sprawdzę, ktorego dokładnie to było)
dzieciaki do 7 miesiąca mają 3 dawki plus potem jedna przypominająca a po 7 miesiącu 2 dawki plus przypominająca:-)
my jesteśmy po pierwszej dawce

My się meldujemy po pierwszej nocy sam na sam z tatą:-) Było fantastycznie....całą noc spałam i nawet coś mi się śniło, co przy pobudkach co godzinę raczej się nei zdarzało:-p Świetna sprawa, tak spać i spać....aż do 5.40, bo wtedy się wyszkolona przez Młodą obudziłam:-p Tatuś twierdzi, że było spoko....co prawda poszedł spać w dresie na krawędzi łóżka, bo się bał cokolwiek zrobić, żeby Młodej nie obudzić, ale ta budziła się ledwie 3 razy na pięć minut, więc chyba w końcu zaczaiła, o co chodzi z tym spaniem w nocy:tak:Ech...mała rzecz a cieszy - szkoda, że nauk nie zaczęłyśmy 7 miesięcy wcześniej:-p:-p
Idę po jakąś kawę, bo się obudzić nie mogę:baffled: Miłego dnia!;-)
surv...,matko o tej godzinie ty juz posta klecisz??
szok:szok:

My też powróciliśmy od teściów. Wałówki mamy co niemiara w tym 2 króliki:-D:-D:-D:-D..dziecko będzie miało co jeść:-)
Podróż oki:-)

reklama
no i z najnowszych wieści po dzisiejszym USG:-) (wszystko gro i bucy)
a reszta zdjęć na zamkniętym:)
Nasz Łucjan :) a dokładnie to co ma między nogami :)

Załączniki

• facecik 18 tydzien.jpg
    facecik 18 tydzien.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 32
wow Post ale super Ika będzie miała braciszka,ale fajnie:-)
My już po spacerku, po obiadku a teraz szalejemy wśród zabawek a ja z doskoku coś poczytam;-)

Post wielkie gratki bedziesz miala parke :-):-):-):-)
Zainab.Lenka ,Szymciu ,Tymus wszytskieg onajlepszego duzo zdrowka i usmiechu dzieciaczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Buziaki dla Lenki, Szymka i Tymusia!

Mnie pograzyla coroba, wszystkie kosci bola, w glowie dudni, z noca leci, ach:-(. Co wiecej mala jest nieznosna i chyba ma goraczke, a ja nie mam sily sie nia zajmowac.

Post, ale numer, jednak chłopak! No to idealnie Wam się składa - będzie parka:-D
Lenka, Zainab, Szymek i Tymek - rośnijcie zdrowo i szczęśliwie!:tak:
Mnie wena na dobre opuściła, więc nie będę za wiele pisać, żeby poziomu wypowiedzi sobie nie zaniżać:-p:-p:-p A z dobrych wieści, nie wiedzieć jakim cudem mimo powodu podanego w poprzednim zdaniu, jednak robotę dla wydawnictwa dostałam......chyba murzyna zatrudnię do tego tłumaczenia, bo ja się na siłach nie czuję chwilowo....:baffled:

Dzięki dziewczynki
No parka super sprawa:-);-):tak:
Surv...każdy artysta ma czasem chwilowy brak weny:tak::tak::tak:. Jestem pewna że jak książkę do ręki dostaniesz to wszystko ładnie się poskłada i wena wróci:tak::tak:

a z mniej dobrych wieści to zaczęła mnie ta rwa pobolewać co to w ostatniej ciąży mnie położyła na 3 tygodnie:baffled::baffled::baffled::baffled:. Mam nadzieję że nie dojdzie do takiego strasznego bólu jak ostatnio:szok::szok::szok:
No nic, co będzie to będzie

wszystkim solenizantom najelpsze życzenia, rośnijcie zdrowo na pociechy mamuś:tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry