reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2008

Kate, no to mimo wszystko jest sukces:tak:. Na staż na pewno się dostaniesz, a potem już poleci: będziesz miala co w CV wpisać, wdrożysz się do wychodzenia do pracy, a i rodzina do tego przywyknie i doceni, no a 700 zł może mało, ale do niedawna o wszystko prosić się M musiałaś, więc to jednak spora różnica na plus, nie?:tak: A Antek może trzydniówkę po prostu złapał? Dla pewności może jednak przejdź się z nim do lekarza.

Iza, Florka ma dokładnie to samo z katarem, zdrowa jak byk, a co jakiś czas zalewa ją taki gęsty katar i krople nie bardzo pomagają:baffled: W przyszłym tygodniu idziemy do kontroli z wynikiem moczu to zamierzam spytać lekarki - ja co prawda alergii nie mam, ale M i cała jego rodzina to astmatycy, więc może młoda odziedziczyła.

Roni, naprawdę nie martw się na zapas z ząbkami, bo mleczaki a stałe to dwie różne sprawy - u nas w rodzinie jest odwrotnie, mleczaki super, a potem stałe porażka...więc wariant odwrotny jest jednak dużo lepszy:tak:

Tosika, dużo zdrówka! Korzystaj z opieki ile się da, bo jak tylko zaczniesz wykazywać oznaki zdrowienia, to M zapewne sobie troskę odpuści:-)

Pabla, pewnie że idziemy:tak: I też mam nadzieję, że Florka da co nieco obejrzeć, bo idą jej fest trójki i jest nie do zniesienia:baffled: No ale magia srebrnego ekranu zwykle na nią działała:-) Zaraz zresztą siostra z Laurą przyjeżdża, więc muszę pozamiatać, bo przy niemobilnym dziecku nie robię tego codziennie, ale Laura bez wątpienia wyciągnie wszystkie brudy spod kanapy:-p

Kasia, dzieki za adresy - zabieram sie do pracy koncepcyjnej nad kartkami;-)

A wszystkim - miłego dnia!;-)

reklama
Witamy sie i my:-)
Kuba dzisiaj postanowił wstać o 5.45:crazy:Przetrzymałam do 6.30 ale On był już wyspany:crazy:obecnie łazi po całym domu i się w najlepsze bawi:sorry:
Surv i Pabla udanego seansu:tak:
U nas też taki katar ciągnie się chyba od miesiąca, pytałam moję arelgolog ona twierdzi że u Kuby to alergia:sorry:
U nas słonko się przebija zza chmur więc raczej będzie ładna pogoda:tak:
Kasia ja też dziękuję za adresy:tak:zauważyłam że tylko Kuba jest na niebiesko:-Dteraz zaczynam poszukiwania za fajnymi kartkami, bo jak surv coś wymyśli to będzie z moim beztalenciem kiepsko:-D;-)

Dziewczyny nie wiecie czy takie małe dzieci( jak nasze)mogą jechać wyciągiem krzesełkowym?chodzi mi o to czy mnie wpuszczą z Kubą w MT?bo chcemy w weekend majowy gdzieś pojechać tak na jeden dzień no i nie chce jechać niepotrezbnie jak potem nigdzie nie pójdziemy:sorry:

Witam sie i ja ;-)
Kicrym, moje dzieci wstały o 5.30 - przed budzikiem:eek:Misiek, to spoko, leżał sobie w łóżku, ale mały wiercipiętek chciał się wydostać z łóżeczka i kicha.

U nas kolejny ładny dzień.

Co do adresów, to zaraz wysyłam poprawkę, bo źle wpisałam datę urodzenia Miśka (Andula przepraszam:zawstydzona/y:) no i poprawię "niebieskiego Kubę":-p:-)

nawet nic mi nie mowcie o finansach
tydzien temu przyszlo nam pismo z banku ze mamy do zaplaty 3200 z ubezpieczenie niskiego wkladu wlasnego
a mielismy do Anglii jechac i tak sie cieszylam
a teraz znow dlugi...
byle bylo "za dwa lata"

juz nawet nie chce mi sie pisac o M
jakie to niesprawiedliwe ze musi jechac
sasiad pojechal na ochotnika a ja nie moge tego poczaic jak mozna na ochotnika na wojne jechac :sorry:
no ale jak juz jedzie to dobrze ze te pare groszy bedzie...

wlasnie ja sie tego lapisowani boje
nbo bedzie mial czarne (tak?)
juz przedwczoraj umowilam Jaska na 19 maja (jeb@@@@ kolejki)
ale moze wczesniej znajoma zapyta o jakas nowa metode i bedzie mial zaleczone ale nie czarne, tyle ze to odplatnie
nie wiem skad na to wszystko znajdziemy kase

Blanka mi wstala o 7
Jasiek jeszcze spi, a ja zaraz sernik musze isc robic

dzis wraca Olga do domu
sasiady o 13 jada po Kurccacka :-D:-D:-D ciesze sie jak ze swojego :sorry: a moze nawet bardziej bo jak bedzie sie darlo to nie moj interes ;-):eek::laugh2:

Wikusia 100 lat!!!
dzis Tymek Justine kończy roczek więc dla niego wszytskiego najpiękniejszego!!!
no i z naszej listy dzis 9 miesięcy kończą Maja i Patrycja - cmoki
kurcze o co chodzi z kartkami? jakaś nie w temacie jestem:baffled:
Kasiu możesz mnie wtajemniczyć - please;-)

Fakt, to już dziś urodziny Tymka! Wszystkiego naj dla dostojnego jubilata:-)

Renia, tak to jest jak się zamknietego nie czyta:-p Będziemy wysyłać naszym dzieciaczkom kartki roczkowe - Kasia zbiera namiary i rozsyła mailem - jeśli też chcesz to się dołącz:tak:

Roni, kochana, bardzo Ci współczuję - wiem, że musi Ci być bardzo cieżko, ale wiem też, że sobie poradzisz:tak: No i może to już ostatni raz, a potem pozwolą Twojemu M siedzieć w domu, a nie po świecie latać?:tak:
No i super, że mała Olga wraca do domu! Fajnie jest mieć takie maleństwo pod nosem, ze wszystkimi zaletami, a bez wad - bo nie własne:-)

i ja bym sie chcaila do karteczek dolaczyc ale wciaz czekam na dostep do zamknietego:-( taki mam katar ze spac nie moge a u mnie juz 1 w nocy:baffled:kicham jak szalona:eek:
milego dnia dziewczynki!

Dzien Dobry:-)
Tosika,Pearl zdroweczka oby chorobsko szybko poszlo i juz nie wrocilo.

Kate ja na stazu mialam 640 fakt wtedy rodziny nie mialam,ale na wlasne wydatki starczy za rok napewno umowe przedluza wiec bedzie prawie drugie tyle:tak:Zadzwonia napewno stazystow lubia gdyz z tego co wiem to placowka nie placi tylko urzad pracy:tak::tak:

Pabla,Surv milego spokojnego seansu:tak:
Roni smutne to ze m jedzie rodzina powinna byc razem ale zycie czasami uklada swoje scenariusze,czas szybko leci wroci splacicie to co macie do splaty i jeszcze na nie jedna wycieczke pojedziecie

Kasiu nic sie nie stalo:tak:
U nas zapowiada sie znowu sliczna pogoda ale ja jestem tak niewyspana ze najchetniej polozylabym sie :tak:Zaraz sie troche ogarne wypije kawe i moze jakas energia powroci:tak:
MIlego dnia

Roni, ale kicha z tymi finansami:baffled:
Super, że Mała Olga będzie dziś w domku. Cmokasy dla Niej!
Renia, jak napisała Surv - będziemy wysyłac karteczki na roczek dla naszych dzieciaczków. Jeśli chcesz się dołączyć, to wyślij mi prywatną wiadomość z adresem, e-mailem i datą urodzenia Tymcia (nie chce mi się szukać:-p). Dopisze do listy i rozdystrybuuje.
Pearl, a sprawdzałas, czy możesz wejść na zamknięty? I przygotuj tonę zdjęć, a raczej mega bajty:-D

Faktycznie, pierszy "lipcowy" dzieciaczek kończy rok:szok:

Tymuś, wszystkiego najpiękniejszego z okazji 1 Urodzin!!!

reklama
Witam Dziewczyny tego pięknego poranka:-)
Święta,święta i po świętach...nareszcie już mam dość jeżdżenia i Gabi chyba też bo ostatnio to jak ją do samochodu wkładamy to już się wygina we wszystkie strony:no:
Tymusiu wszystkiego naj z okazji ukończenia roczku:-D
Wiki, Majka, Pati rośnijcie zdrowo:tak:

Tosika, Pearl wracajcie do zdrowia kobietki:tak:
Roni staraj się nie myśleć o wyjeździe M,póki jest to korzystajcie z tego, a problemy finansowe jakoś rozwiążecie i może ten wyjazd do Anglii nie będzie stracony trzymaj się:tak:
U nas przygotowania do wesela trwają, zrobiliśmy zaproszenia i zaczęliśmy rozdawać, zaklepałam fryzjera a 20 maja mam bierzmowanie;-)no i 30 maja jedziemy na weselicho znajomych ale będzie zabawa:-)pozdrawiam i życzę miłego dnia :happy:
Kasiu dzięki za listę:-)

Ostatnia edycja:
Do góry