reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Pabla...wszystkiego naj naj naj:-):-):-):-):-):-)

No i buziaczek dla wszystkich mam:tak:

Andula...każdemu czasem nerwy puszczją...lepszego dnia życzę i misia aniołka;-);-);-);-);-)

reklama
Wszystkim Mamom z okazji ich święta dużo radości, uśmiechów, samych słonecznych dni

A także cierpliwości i odrobinę wolnego czasu dla siebie :-)

Pabla z okazji urodzin 100 lat !!!

Andula – oj jak ja Ciebie rozumiem:-(ale jak mi kiedyś sama pisałaś „nerwy pojda precz jak swojego M przytulisz” do piątku szybko zleci :-)

A my juz po kawce i słodkościach :-)teraz Mała śpi a później na dwór bo u nas też 28 st :-)

Dziewczyny, dziękuję Wam bardzo!!!! dziękuję za pamięć!!!
ja dopiero usiadłam od rana....dopiero 11:00 a ja już zmęczona. Od rana zakupy, obiad, mała itp....ale już wszystko zrobiłam, młoda zasnęła więc mam chwilę dla siebie. Zaraz wysuszę włosy i zrobię sobie kawkę. M wróci około 15:00 i będą prezenty:-):-):-D:-D ciekawa jestem co kupił. Coś mi sie wydaje że jakis talon na pedicure czy coś takiego, no zobaczymy.....
nocka nawet niezła, młoda troche się budziła, ale wstała po 07:00, dałam jej mnóstwo ksiązeczek do łóżeczka i spałam jeszcze do 08:00....

Witam:-)
Pabla MOC ŻYCZEŃ Z OKAZJI POTRÓJNEGO ŚWIĘTA:-D:-D:-D:-D
BUZIAKI DLA WSZYSTKICH MAMUŚ;-);-);-);-)

wieści z wczorajszej wizyty - Antoś podłapał jakiegoś wirusa z powietrza i przez to te biegunki i temperatura:eek: dostał Nifuroksazyd, Smekte i Lakcit - wszystko 3 razy dziennie (oczywiście Mały dzielnie protestuje, kręci główką, że nie chce leków, więc mamy w domu walkę:baffled:), poza tym dieta oraz dużo picia - ale to standart:tak: wczoraj wieczorem już nie miał gorączki, więc dzisiaj bryka po całości - właśnie próbuje zamknąć drzwi do pokoju:laugh2: strasznie bałam się popołudniówki, ale jakoś przeżyłam, więc mam nadzieję, że przez najbliższe 3 dni też przetrwam:-p u nas też cieplutko, aż mi żal, że muszę iść do pracy:-(
Andula ja też czasem narzekam na Antka, więc się nie przejmuj bo to raczej normalne, trzeba czasem sobie postekać - coś nam się z życia należy;-)
miłego dnia:laugh2:

Z okazji dnia mamy życzę wszystkim wam kobitki dużo zdrówka, przespanych nocy i pociechy ze swoich dzieciaczków!!!!

Pabla a Tobie kochaniutka dużo zdrówka i radości z okazji urodzin!!!!

Ja znowu tak z doskoku, wróciłam z pracy i zaraz z mamą na działkę lecimy.
Wczoraj moja mama tak się poważnie przewróciła na schodach że dobrze że skończyło się siniakami, dobrze że MAksa na rękach nie miała.
Andula czasem tak bywa, masz prawo płakać i narzekać ,każda z nas ma i nie miej wyrzutów sumienia.
Renia to już lecicie na wakacje, ale wam fajnie.
Izabellka dużo zdrówka dla Werci.
Już chyba was nie nadrobię, tak mi brakuje pogaduszek z wami wieczorami,już bym chciała mieć tyen cholerny internet.
Surv ja też może skorzystam z tych ćwiczeń bo ten mój to taki leniuch że będzie jedynym dzieckiem na zlocie siedzącym na kocyku, nie wiem co z nim.
Pozdrawiam i jutro też sie postaram odezwać po południu

Pabla wszystkiego najlepszego. I jak prezenty, zadowolona ??:-)

Tosika, Kubuś i Haszi spóżnione ale serdeczne życzenia :tak:

A wszystkim mamom, życzę miłości, i cierpliwości i słodkich uśmiechów od dzieci :tak:

Kiedy ja będę mieć trochę czasu żeby z Wami popisać. W dzień nie da rady, bo przeważnie na polu jesteśmy, w końcu ciepło, wieczorem padam :sorry:, a rano pobudki ok 5:30 robi Wiki , potem przedszkole z Olką, szybkie śniadanie, gotowanie i po Olkę i tak w kółko :baffled::rofl2:

Pabla - abyś była szczęśliwą kobietą:-)
moc buziaków :-)
Andula oby czasm trzeba sobie ponarzekać;-)
Kate dobrze, że Prezes już rozrabia:-)
duchota dzisiaj - Tymi na spacerze spał 40 min:szok:
on normalnie nie lubi spać
poszłam kupić mu jakieś spodenki bo w ciągu dnia zmieniam 2 razy bo robi za froterkę:zawstydzona/y:
no i wracam do domu, przeglądam szafki (bo juz pakuję) i patrzę a moje dziecię ma 5 par spodni nowiutkich zakupionych jeszcze jak był tylko w planach
normalnie muszę przeglądnąć te komody bo skarby znajduję
w niedzielę już śmigamy do Wawki, a w poniedziałek w południe odlot:-) i stąd to paku paku

ja po pracy,kupilam prezent dla tesciowej, maz zalatwial cos z samochodem i do mamy pojechal,potem znowu do pracy, koniec roku i ciagle to rady,to konsultacje ech jeszcze troche
nie chce mi sie bawic z maluchami,jakiegos nerwa mam; wieczorem ide do mamy calusa dac i zrobimy ciasto-tzn ja pomoge, bo jak pisalam nie umiem piec :confused2: ale upre sie i zrobie ciasto Surv ale jak bede miala wiecej czasu :-)
mielgo dnia

reklama
Andula, to jakaś zaraza chyba, bo dziś Florka jest taka, że jakby kto przechodził obok naszego meiszkania i zaproponował, że ją weźmie to bym oddała, nie patrząc komu:-p Rano stękała i jęczała aż do 13 i dopiero wtedy poszła spać, padła na 2 godziny a teraz znowu wyje:baffled: Ja od 6 na nogach, niewyspana jak cholera, a robota i tak nietknięta, więc będzie nocka:-( Nie wiem, moze przez te upały się tak fatalnie zachowuje, może odreagowuje rehabilitację, ale nie mam już do niej sił....

zmykam w końcu coś zjeść, bo i tego mi nie dała:baffled:

Do góry