reklama
I ja się witam, my dziś pospalismy do 8.15, chociaż ok 7 sąsiad mnie obudził bo darł się podczas rozmowy ze sprzątaczką,miałam ochotę wyjsc i go opiepi...ć, przeciż niektórzy mogą jeszcze spac o tej porze.
Z meżem jakoś się dogadaliśmy.
Zaraz się biorę za sprzątanie bo jutro Boże Ciało i teście przyjeżdżają. No i potem do pracy lece więc mam mało czasu.
Dorka powodzenia w bieganiu.
Wszystkim życzę miłego dnia, u nas niestety zaduch i zachmurzenie
Z meżem jakoś się dogadaliśmy.
Zaraz się biorę za sprzątanie bo jutro Boże Ciało i teście przyjeżdżają. No i potem do pracy lece więc mam mało czasu.
Dorka powodzenia w bieganiu.
Wszystkim życzę miłego dnia, u nas niestety zaduch i zachmurzenie

post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
i ja się witam szybciutko
My jutro też grilla mamy mieć ale pogoda coś nieciekawa sie szykuje

Kasia
U Ciebie to samo

Daily Weather Forecast for Tarnow, Poland - weather.com
no trudno
się zobaczy
My jutro też grilla mamy mieć ale pogoda coś nieciekawa sie szykuje

Kasia
U Ciebie to samo

Daily Weather Forecast for Tarnow, Poland - weather.com
no trudno
się zobaczy
post_ptaszyna
tu jest strona główna
National and Local Weather Forecast, Hurricane, Radar and Report
na górze po lewej stronie masz okienko "enter ZIP or US/world city" (przy czym powyżej musi być zaznaczone "Local weather")
Wpisujesz miasto bez polskich znaków i on powinien Ci podpowiedzieć...dajesz search i gotowe
weather.com - Airport Profile
National and Local Weather Forecast, Hurricane, Radar and Report
na górze po lewej stronie masz okienko "enter ZIP or US/world city" (przy czym powyżej musi być zaznaczone "Local weather")
Wpisujesz miasto bez polskich znaków i on powinien Ci podpowiedzieć...dajesz search i gotowe
weather.com - Airport Profile
post_ptaszyna
Chyba są głównie duże miasta Polskie bo Grójca nie znalazłam 

ale to jest miejsce gdzie nam się prawie zawsze pogodna sprawdza....niestety
no i nasze Grilling conditions

są raczej
Picnic, Grilling, and Outdoor Entertaining
śmiejemy się z małżem że nawet jak będzie prać żabami a na weather napiszą że Very good to grilujemy

ale to jest miejsce gdzie nam się prawie zawsze pogodna sprawdza....niestety

no i nasze Grilling conditions

Picnic, Grilling, and Outdoor Entertaining
śmiejemy się z małżem że nawet jak będzie prać żabami a na weather napiszą że Very good to grilujemy

Mondzi
Fanka BB :)
Ja na szybko (jak zwykle)
Kaja, czy masz wątpliwości co do jazdy M? Mój ma prawo jazdy od kwietnia zeszłego roku i jakoś nie miałam wątpliwości, co do tego, że sobie poradzi (liczę po cichu na to, że jak skończę prawko, to on też będzie mi ufał). Nie pojechałabym autobusem mając możliwość jazdy samochodem, zwłaszcza z dzieckiem. Zatrzymacie się kiedy będzie taka potrzeba, cały bagażnik możecie załadować, nie musicie jechać szybko. No nie wiem... Jak masz się stresować, to pewnie nie ma sensu, tylko czy rzeczywiście są ku temu podstawy. Na dalekich trasach jedzie się lepiej, niż po mieście, bezpieczniej chyba też. Jak M zaraz po zrobieniu prawka chciał nas wziąć nad morze (od nas to kupa drogi), to cała rodzina się dziwiła, że się nie boję, że tak krótko jeździ, a ja pewnie bym i zaufała, ale trasa była zbyt długa, jak na końcówkę ciąży ( to miało być tylko na kilka dni) i rozsądek zwyciężył. Pomyśl nad tym.
Kaja, czy masz wątpliwości co do jazdy M? Mój ma prawo jazdy od kwietnia zeszłego roku i jakoś nie miałam wątpliwości, co do tego, że sobie poradzi (liczę po cichu na to, że jak skończę prawko, to on też będzie mi ufał). Nie pojechałabym autobusem mając możliwość jazdy samochodem, zwłaszcza z dzieckiem. Zatrzymacie się kiedy będzie taka potrzeba, cały bagażnik możecie załadować, nie musicie jechać szybko. No nie wiem... Jak masz się stresować, to pewnie nie ma sensu, tylko czy rzeczywiście są ku temu podstawy. Na dalekich trasach jedzie się lepiej, niż po mieście, bezpieczniej chyba też. Jak M zaraz po zrobieniu prawka chciał nas wziąć nad morze (od nas to kupa drogi), to cała rodzina się dziwiła, że się nie boję, że tak krótko jeździ, a ja pewnie bym i zaufała, ale trasa była zbyt długa, jak na końcówkę ciąży ( to miało być tylko na kilka dni) i rozsądek zwyciężył. Pomyśl nad tym.
post_ptaszyna
pabla
Wstawiłam właśnie wcześniej bo znajduje się tylko Wawa Lotnisko :-) a sama Warszawa faktycznie nie

to jeszcze raz
Daily Weather Forecast for Warsaw Frederic Chopin Airport, Poland - weather.com
Zapowiada Wam się ładna pogoda
:-)
Wstawiłam właśnie wcześniej bo znajduje się tylko Wawa Lotnisko :-) a sama Warszawa faktycznie nie

to jeszcze raz
Daily Weather Forecast for Warsaw Frederic Chopin Airport, Poland - weather.com
Zapowiada Wam się ładna pogoda
:-)
reklama
Andula
Fanka BB :)
Kicrym jeszcze tylko obrona i masz luzik napewno to swietne uczucie
Dorka powodzenia w bieganiu pierwszy raz najgorszy po tygodniu bezie z gorki
Kaja ja bym jechala napewno autem M da rade zobaczysz Mondzi ma racje
U nas z prognozy Post zapowiada sie 20 stopni i dosc slonecznie
Ja dzis do dentysty ale tylko plombe zalozyc wiec luzik.Nocka lepsza ,katarek juz tak nie dokucza.
Milego slonecznego dnia:-)

Dorka powodzenia w bieganiu pierwszy raz najgorszy po tygodniu bezie z gorki

Kaja ja bym jechala napewno autem M da rade zobaczysz Mondzi ma racje

U nas z prognozy Post zapowiada sie 20 stopni i dosc slonecznie

Ja dzis do dentysty ale tylko plombe zalozyc wiec luzik.Nocka lepsza ,katarek juz tak nie dokucza.
Milego slonecznego dnia:-)