reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Florka,Zuzu - moc buziaków z okazji 11 mca!!!!

Moja też wciąż ma 37,4, więc chyba powoli się normuje sytuacja, dodatkowo ma wysypane dłonie, stopy i brzuch - to chyba jednak ta 3 dniówka. Dziś jeszcze w domu posiedzimy i juro do lekarza, zobaczymy co powie...

reklama
Zu Florka wszystkiego najlepszego z okazji ostatniej miesiecznicy:tak::tak::tak:

Pabla
mam nadzieje ze to trzydniowka, Lenka zdrowka:tak:
Fredka zdrowka dla Ciebie i rodzinki:tak:
Kubus oby to byly zeby:tak:
Maksiu brawo:tak:

U nas dzis slonko ale wieje wiatr:eek: Wczoraj byla w Malborku na integrazcji z pracy, fajnie bylo:tak: Przyjechala kolezanka, ktora jest na macierzynskim pogadalysmy troche. jechala nakarmic swoja corcie i pojachalam z nia. Mala Majka jest slodka:tak: Wrocilam do domu o 23, adzis na noc do pracy.
Milej niedzieli Wam zycze:tak:

hej, my juz wrocilismy, bylo fajnie chociaz pogoda nie dopisala i malutka sie rozchorowala; ma oskrzela znowu :wściekła/y: opowiem pozniej, czekamy glodni na pizze :-) malutka cala promieniala jak pokoj i zabawki zobaczyla :-)

u nas dopiero przestało padać,no ale i tak siedzimy w domu,Emilka śpi już trzecią godzinkę, jak nigdy,M nadrabia zaległości dvd,a ja właśnie wykończyłam ,,bikini,, Wiśniewskiego strasznie mnie wciągnęło.

Dorka fajnie że wyjazd się udał.

Pabla to na pewno trzydniówka.

Izabelka,Kircym zdrówka dla maluchów

Buziaczki dla Zuzu i Florki

Zu...Florka.....buziaki na ostatnią przedroczkową miesięcznicę;-);-);-)
a my dzisiaj zakupy zakupy i teraz jesteśmy tacy zmęcznie że już byśmy poszli spać:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Florcia i Zuzia , wszystkiego najlepszego z okazji ostatniej miesięcznicy!!!

U nas też dziś dzień fajny mimo że mąż fochy stroił a mam to w d...e
Do południa wyszłam z teściami na spacerek, poszliśmy do moich rodziców złożyć im życzenia bo dziś mają 29 rocznicę ślubu, posiedzilismy troszkę wypiliśmy szampana. A po południu pojechaliśmy w Aleje na spacerek i na lody było bardzo przyjemnie, przed chwilą przyjchaliśmy do domu.
Chorym maluchom szybkiego powrotu do zdrówka.

Witamy się z powrotem! Jakoś tak dziwnie po czterech dniach bez TV i kompa nagle do cywilizacji wrócić:-D:-D Ale zajefajnie było, dziecka przez 4 dni nie miałam, bo albo u dziadka na rękach siedziało, albo reszta rodziny, psy i koty bawiły:-):-) Normalnie taka wielopokoleniowa rodzina ma swoje wielkie plusy:tak::tak: Strasznie mi się nie chce do miejskiego kieratu wracać, chyba zacznę znowu kombinować, jak tu nie mając kasy, mimo wszystko dom na wsi kupić:-p

Zdrowia wszystkim chorutkom! Zuzu, sto lat! I dziękujemy za życzenia - wstyd przyznać, zapomniałam, że dziś Florki miesięcznica:-p

Lecę poczytać, co na innych wątkach:tak:

Witam;-)
Dziewczyny żyjemy i mamy się dobrze, ale z braku czasu od paru dniu nie włączałam kompa:zawstydzona/y: zaległości mam ogromne i nadrobię wszystko jutro bo mam wolne, a dziś już nie dam rady bo padam z nóg, ale chciałam się choć odmeldować:zawstydzona/y::wściekła/y: nie wiem co się u Was dzieje bo mam mnóstwo czytania i jak tylko wszystko ogarnę to odpisze:tak: życzę zdrówka dla Wszystkich bo to się zawsze przyda:-p miłego wieczoru:tak:

Zuzu, Florciu wszytkiego naj!zdrówka i uśmiechu!
U nas dzisiaj dzień szybko minął, mama przyleciała od siostry i jak przyszła do mnie o 11 to wyszła o 17:tak::-Dpogadałyśmy i tak dzień zleciał:sorry:
maly w południe miał znowu 38,4 dałam nurofen i zbił, teraz go dotykałam na spiąco i nie jest ciepły,ale jeść nic nadal nie chce:sorry:
Surv super że wypad udany:tak:
Izabelka zdrówka dla Werci:tak:
Pabla może to rzeczywiście 3 dniówka, zdrówka!
kamu ale mi smaka na lody zrobiłaś:-p:tak::happy:
Dorka no to poszalałaś troszkę:-)
Post co kupiliście?:-)
Spokojnej nocki!

reklama
Życzymy zdrowka wszystkim chorym dzieciaczkom! A u nas jakaś masakra - Zosia nie mogła zasnąć:no: Teraz juz chyba (mam nadzieję) śpi, aż się boję zaglądnąć. Zwykle po 20 już kima, a dziś taka odmiana:wściekła/y:Ale to chyba przez to, że była marudna i ja uspalismy koło 17... Teraz już jestem przekonana, że zrobię wszystko, żeby mała zasypiała jak najdłużej koło 20! Trochę chwil dla siebie:tak: A tak ani nie mam przygotowanych ciuchów do pracy, ani śniadania i dopiero na bb;-) Podziwiam ludzi, którzy pozwalają dzieciom latać do 22:szok:
A dziś w nocy mała płakała- oczy zamkniete, smok w buzi(czyli wszystko ok:-D) a płacze:no: Ciekawe co jej się takiego strasznego śnilo? Ostatnio też w czasie dziennej drzemki zauważyłam, że coś tam mamrocze przez sen i minki dziwne strzela:-) Ciekawe, co się śni takim maleństwom. Pewnie, że dostała pysznego wafelka od dziadka, ledwo zasmakowała, a przyszła zła mama i zabrała (i sama zjadła;-)).
Spokojnej nocy!

Do góry