reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

A co to wszyscy jeszcze śpią?
Nas dziś tatuś obudził jak wychodził do pracy:wściekła/y: czyli od 7 jesteśmy na nogach.
Tosika , faktycznie jestem związana z moimi teściami, naprawdę są super.
Masz niezłego szpiega, a co do sklepu to chyba faktycznie nie jest taki mały, bo ja nawet takiego mieszkania nie mam dużego.
Iza oby z Oskim było lepiej , może coś mu się faktycznie do żołądka przykleiło.
Renia u nas też tatuś chory. My zawsze jak chorujemy to razem.
Surv no ja również czekam z niecierpliwoścą na sklep.
Pabla pracujesz prawie w takich godzinach jak ja powinnam od 10-18 i dlatego narazie od 14 mam pracownicę. W tych godzinach to cały dzień jest rozwalony, nic nie można załatwić.
Madzia no to bym się wkurzyła na siostrę, dosyć że jej pozwoliłaś to jeszcez ciężko było podłogi umyć.
U nas to było raczej tak , ze jak wolna chata to ja znajomych zapraszałam a siostra pomagała sprzątać.
Kate miejmy nadziję że ta rozłąka dobrze podziała na wasz związek.
U nas też dziś pogoda do kitu ,pochmurna jesień:no: a ja do lekarza muszę isć z Maksem na kontrolę, bo jeszcze raz na jakis czas zakaszle a syropy mi się pokończyły, wole żeby go lekarka sprawdziła. Ja dalej zdycham , chociaż już chyba lepiej. Miłego dnia laseczki

reklama
Dzień dobry!
No i skiepściła się pogoda. Na termometrze ledwo 12 stopni i deszczyk pokrapuje:confused2:
Tosika, taka koleżanka to skarb!:tak::-) Pochwal się kolejną odsłoną:tak:
Kamu zdróweczka!

Gdzie nam sie Post podziała? Tzn. wiem gdzie, ale ciekawam jak tam Rodzeństwo

No u nas też pogoda do bani...ale w końcu kiedyś jesień musiała przyjść;-)

Ja dzis ruszam na podbój banków w celu wydarcia jakiegoś debetu dla firmy, więc trzymajcie kciuki;-) Mała zostaje z siostrą (nianię, ze względów finansowych, mamy tylko na specjalne okazje), ale może grzeczna będzie tak jak wczoraj?:tak:

Kamu, a Ty nie powinnaś na zwolnienie iść, jak tak z choroby wyjść nie możesz?

Tosika, Ty to masz luksy, sklepy pracują same, do tego Liwka Ci lotne kontrole wykona, żyć nie umierać:-p:-D:-D

Kate, a może tym razem z M się poukłada? Trzeba być dobrej myśli:tak: No i jak by nie było druga osoba do pomocy przy dziecku- bezcenna:tak::tak:

Hashi, witaj z powrotem - Ty znowu przelotem czy już na dłużej?;-)

Kasia, nie wiem, czy dla 4-latki coś znajdziesz, bo na początku wybór będzie niewielki...ale na zachętę dodam, że szykuję dla Was niespodziankę z okazji otwarcia, tylko mi programista musi wyjaśnić, jak to zrobić:-D No i znalazłam dosć fajne domki dla lalek, więc jak tylko debet wydrę....;-)

Nic, idę jęczącą marudę nakarmić, bo ile można dziecko przed TV przetrzymywać?:-) Miłego dnia!

dzien dobry ;-)
jestem szczesliwa,bo nocka spokojna-spalam8 godzin :-) mąż wstal rano do malego; tylko,ze co zje to mowi,ze brzuszek boli-jak dlugo moze go pobolewac po wymiotach? tak to sie bawi i zadowolony
Kamu zdrowka dla was, fajnie,ze masz równych tesciow :tak:
Tosika ale masz szpiega,super,zawsze to wiesz ;-);-);-)
Kasiu u nas pada cala noc,nawet ulewa byla :sorry:

a dzisiaj prosze trzymcie kciuki,bo mam 1 zebranie z rodzicami :rofl2:;-);-)
buziaczki na caly dzien

W zasadzie to przydało by się wolne, ale do południa nie ma mi kto stanąć w sklepie, także muszę iść do pracy, tam w zasadzie jest jak w domu, ciepło , popijam sobie herbatkę z malin, a do pracy mam dosławnie ok 400 m jak nie bliżej

Witajcie kochane!

Tosika no rzeczywiście żyć nie umierać,sklepy chulaja jak trza i agent pilnuje:-D
Survivor no to kciuki zaciśnięte,oby debecik był.
Kamu u nas też niestety pobudka przez tatusia tyle ,że o 6.30:crazy:,a specjalnie dziecko wczoraj później położyłam ,żeby dłużej rano pospało,to tatusiowy budzik zadzwonił,nie wiadomo po co z reszta:wściekła/y:
Izabelka napewno dasz radę na zebraniu:tak:
Kate oby było lepiej:tak:

U nas też pogoda do bani.Chyba raczej napewno nigdzie się dzisiaj nie ruszymy,no ewentualnie na odczulanie pojadę.
Nocka u nas srednia,bo mały się przebudzał,aż w końcu go do nas wzięłam ,bo mi zimno było stać nad łóżeczkiem.Strasznie u nas w domu chłodno,bywa,że zimniej niż na dworze.Myślę,że Maciusiowi też zimno było,mimo,że spał pod kołdra i kocykiem,ale wiadomo wierci się i odkrywa i jak go brałam to rączki miał jak lody:-(Trzeba grubsza piżamkę dzisiaj ubrać.
No i padł teraz o 9.15,ale co się zryczał to nasze.Zęby męczą niemiłosiernie,jak smarowałam to prawą czwórkę wymacałam.Dostał paracetamol i zasnął.

Hej:)

Ja tylko przelotem:-D:-D:-D U nas w miarę ok, tylko Julkce troszkę brzuszek dokucza - kurujemy się:tak::tak::tak:

Właśnie wyrwałam 3 godzinki na przygotowanie się do pracy. Dziecina u dziadków, więc nie ma zlituj - biorę się zatem do roboty:cool2:

Buziaki i miłego dnia oraz lepszej pogody:-D

Ja już od jakiejś półtorej godzinki w pracy, za oknem jakoś co raz ciemniej, okropna pogoda. Madzia to może faktycznie Maciusiowi zimno, Maksowi już zakładam polarową piżamkę, bo on i tak większą część nocy śpi odkryty, a że my nie śpimy razem z nim w pokoju to nie chodzę i nie sprawdzam w nocy czy jest przykryty czy nie
A dziś najlepsze życzenia z okazji imienin naszym małym misiom czyli Michałkowi i Michalince:-)

hej hej
melduję że żyjemy
mamy się dobrze...chyba:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Matka trochę świruje... Cinek uparł się w dzień nie spać i krzyczeć...że niby brzuch go boli...hmm no ma rację chłopak wiem
Pozytywnie myślimy jednak ciesząc sie że chociaż w nocy chłopak śpi:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Młoda Cinka traktuje tak jakby zawsze w domu był:-):-):-):-)..głaszcze a jak mama nie patrzy to szybciutko z liścia..że niby głasze:-D:-D:-D:-D...no i nie będzie można o cinku powiedziec że on nie w ciemię bity...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:...no cóż...tak to jest mieć starszą siostrę:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Fakt...nie wygląda na zazdrosną ale pilnuję coby z nią choć troszkę pobyć....sprzedaję tulenie babci i np. idę z nią na szalony spacer:-)
oki, pędzę do kuchni bo Cinek.....niesamowite...leży już 15 min w kołysce i nadal jest cisza...a w kuchni burdel jakich mało:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
w łazience zreszta też...kurde potrzebuję klona do sprzątania i gotowania:szok::szok::szok::szok::szok:
tęsknię za Wami...
buziaki

reklama
Hej dziewczyny:tak:
Jezeli chodzi o wyjazd to u mnie raczej niemozliwe urlopu nie dostane a zreszta Olga pojechala na szkolenie z pracy wiec tez nie dla przyjemnosci chodz korzysta z wolnosci i wraca z imprezek o 6 ;-)Ja sobie odbije jak wroci:tak::-)

Madziu Kamu ma racje moze zacznij grubiej ubierac u nas Misiek tez ciagle odkryty a ja spie przy otwartym oknie:tak:a 4 bola podobno strasznie wiec dlatego bidulek plakal i sie meczyl.U nas szly 4 piatki na raz 2 tyg wyjete z zycia a noce masakryczne byly:tak:

fajnie ze u Was Ok jeszcze chcila momen dzieciaki beda same sie bawic i wrocisz do nas na codzienne ploteczki:tak::-)

Izabelka super ze z brzuszkiem lepiej a na zebraniu dasz rade jestem pewna:tak::-)
Kamu zdrowka i dziekujemy za zyczenia!!

Za 2h ide po malego pozniej kapiel,malowanie i do roboty :tak:Mam nadzieje ze nie narodzilo sie duzo po kilkudniowej przerwie szczerze oczekuje spokojnego dyzuru:cool2:

Milego dzionka dziewczynki

Do góry