witam i o zdrowie się pytam
a ja dopiero teraz dowędrowałam do Was, ponieważ u nas pogoda bajeczna i sloneczna, więc korzystaliśmy z uroków lata?jesieni?

teraz młoda zalicza drugą drzemkę, a ja relaksuje się kawusią po oobiednią i to nic, ze mam totalny syf w domu i gary wolają

się wytęskniłam co u Was słychac więc wiadomo priorytet
Post zaległe ale szczere życzonka zdrowia, radości z bąbasiów, miłości męża i pociechy z babci

Post rzeczywwiscie Cinek nieźle paakuje

no a tym burdelkiem się nie przejmuj, ja tam wolę mieszkać w malym balaganiku, niż sterylnie wysprzątanym mieszkaniu
Kicrym ja też Ci zazdroszczę tego pomyslun z Austrią

oj ile ja bym dała za taki wypad:-) a karcie i mamie mozesz nic nie mówić (szczegolnie karcie

może nie zauważy?

)
Maadziu no to super, ze maciowi się polepszyło już, no i szkoda, ze na was przeszło

a co szczepienia to ja bym jeszzcze nie poszla, ponieważ prawdopodobnie Was nie zaszczepią

Pamiętam jak przed wyjazdem na wakacje Kornela szczepiłam przeciw zóltaczce pokarmowej, to pani pielęgniarka kazała przyjść z kwitkiem, ze mały nie ma ani kataru ani temperatury, bo inaczej nie zaszczepi
Kasiu mój Kornelek teą po długiej nieobecnosci w przedszkolu płakał, mało tego robil mi też sceny danteńskie:-( bo te nasze chlopaki to takie mamusiwe są;-) ale tak poważnie to dzieciaczkom ciężko rozstać jest się z mamą i tatą, dla niego 5 min to nieskończoność

chyba każda z nas musi to przejść

a teraz? uwielbia kiedy jest sam w domu

dobrze, ze mi jeszcze dziewczyn nie sprowadza, bo tego bym nie zniesła
Kamu kciuki zaciśnięte!!! I super pomysl z siostrą wymyśliłyście

Wszystko będzie dobrze
Fredka zdrówka dla Sylwuni

Jak tam Twoje badania kochana?
a ja wieczorem idę na final ogolnoposki wyborow miss polski studentek:-) nie myślcie, że taka masochistka jestem i ot tak sobie idę

ale akurat ubieram dziewczyny w swoje ciuszki więc wiadomo, zerknę czy oragnizator nie pomyli się i nie zapomni wspomnieć o sponsorach

no i biorę ze sobą dwie koleżanki a co by sama nie dręczyć się widokiem ślicznych, zgrabnych, wysokich i chudych dziewczyn;-) no i kumpela a co by nie bylo już na zaś wydrukowała dla nas diety...jakby co