cześć dziewczyny
U nas Kasiu też jest pochmurno i deszczowo

i też coś mi przemknęlo, ze od następnego tygodnia śniegi idą
a ja wczoraj po poludniu zrobilam papa teściowej, a wieczorem przyjechał brat z żoną z Gdańska i trochę pourzędowaliśmy, było siuper "gadaliśmy" do 2giej i mielismy cichutką nadzieję, że Tosia zrobi dzien dobroci dla zwierząt i wstanie gdzieś o 9tej

no i wstala...przed 6tą

rewelka

ale później poszła spać o 11tej jak goście pojechali...a my z nią

teraz podgrzewam dzieciom zupkę, a my z tej racji, ze naszykowaliśmy jedzonka dla całego batalionu, to mamy obiadow chyba na tydzień
Surv fajnie, ze już wróciliście no i wielkaśe gratki dla Florki

i czekam też z niecierpliwością na zdjęcia:-) a powwiedz mi kochana tak z ciekawości dawałaś Florce jedzonko takie jakk Wy jedliscie, czy wzięlaś jej zapasy? Bo interesuje mnie tak na przyszlosć, jakby Tosia "cudze" jedzonko tolerowala;-)
Madzia my mamy Nurofen w syroopie, a w cczopkach Calpol i sobie chwalimy
Haszi zazdroszczę mocnej glowy i zdrowego rozsądku

bo ostatnio Twoja koleżanka takowego nie miala (czyt. ja

)
Iza co teremometrow, to my kupiliśmy w Smyku taki do ucha (chyba kosztowal 120 zł) i jest do d*** dawaliśmy już go na reklamację, ponieważ na rtęciowym pokazywało, ze mala ma 38 stop a na nim 36, 6

i powiem Wam, że pomimo, iż wycofali już termometry rtęciowę (ze względu na przepisy jakie w UE obowiązują) to są jeszcze w aptekach takie male termometry rtęciowe 1 minutowe przeznaczone wyłącznie dla dzieci (koszt. chyba 8zł) i naprawdę są chyba najbardziej wiarygodne
Mondzi pewnie, że jak się spotkamy to zrobię swój wywod życiowy co i jak i z kim

a że gadula jestem to pewnie po godzinie będziesz miała mnie dość

a biznesa prowadzimy??? M ponad 5lat, a ja ponad 2 lata

..chyba
Kic,
Surv, Kasiu zdrówka dla Was i bąbasiów

no i się napisałam

dzidzia tańcząc przy stole (zaznaczam, nie przy rurze

) spadła i jest wielkie placze:-(